اقایون همه و همه گوش کنید همه اینترنت Internet Explorer 9 یا FireFox4 نصب کنید چون خبری رسیده که دوستان گواهی SSL رو جعل کردن و هم اکنون دارن ایمیل ملت رو میخونن.
اقایون همه و همه گوش کنید همه اینترنت Internet Explorer 9 یا FireFox4 نصب کنید چون خبری رسیده که دوستان گواهی SSL رو جعل کردن و هم اکنون دارن ایمیل ملت رو میخونن.
من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم میانگین 60 کیلوباته البته بالاترم میره. سرعت اپلود 8-9 کیلوبایت پایین ترم میاد.
البته میشه مرورگر رو اپدیت کرد!! طرف یه جوجه ب س ی ج ی بودش که یه سری بیانیه داد که من رو اینترنت قانون میذارم و از این شعر ها،که خوب جلوش رو گرفتن حسابی!اقایون همه و همه گوش کنید همه اینترنت Internet Explorer 9 یا FireFox4 نصب کنید چون خبری رسیده که دوستان گواهی SSL رو جعل کردن و هم اکنون دارن ایمیل ملت رو میخونن.
عزیز کیفیتش چجوریه؟معمولا کار میکنه نه؟!من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم میانگین 60 کیلوباته البته بالاترم میره. سرعت اپلود 8-9 کیلوبایت پایین ترم میاد.
دوست عزیز این خبر قدیمیه و مربوط به اوایل عید میشه لطفا خبر قدیمی به ملت ندین و در ضمن چند دقیقه بعد هم گوگل و یاهو تمام SSL ها رو باطل کردن و علت کند شدن اینترنت تو این چند روز هم قطعی کابل جنوب ایران بود (اگر هم دلیل این نبوده خودشون سرعت رو کم کردن)
Last edited by Electronic-Arts; 19-04-2011 at 09:00.
راستش من فکر میکنم اون یارو پیره زنه که اینترنت کشور های شمالی رو قطع کرده بود،تبعید شده جنوب ایران!علت کند شدن اینترنت تو این چند روز هم قطعی کابل جنوب ایران بود (اگر هم دلیل این نبوده خودشون سرعت رو کم کردن)
بعید هم نیست شاید هم کوسه ها دوباره گشنشون شده اومدن کابل ها رو خوردنولی در هر حال هر علتی بوده ربطی به ایمیل ها که قضیش مال 20 روز پیش هست نداره
شاید!! دلیل اینکه از ایمیل ها حرف زدم،این بود که دیدم خیلی ها اعتراض کردن که اقا ایمیل ها مشکل پیدا کرده و خودم،همه ی سایت ها رو به راحتی باز میکردم جز جیمیل رو!
در ضمن -- نکردن چند روز بعد از این خبر صداش دراومد که یکی از کارمندای شرکت اروپایی که با کومودو کار میکنه به مبلغ بالایی کد های SSL رو فروخته به اینا
هروقت اینترنت ایران وضعش درست شد یه تاپیک میزنم به نام : آیا واقعا اینترنت ایران درست شده یا دارم خواب میبینم؟؟؟![]()
من یه ماهی میشه دیگه اکانت DSL ام رو شارژ نکردم ، از پارس آنلاین می گرفتم.روز های اول سخت بود ولی الان عادی شده خیلی هم آرامش دارم
مسخره بازیه ،دنیا سرعتشون زیاد میشه ما سرعتمون کم میشه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)