تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: تایید میکنین که دی اس ال ها سرعتشون داغون شده؟!

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقایون همه و همه گوش کنید همه اینترنت Internet Explorer 9 یا FireFox4 نصب کنید چون خبری رسیده که دوستان گواهی SSL رو جعل کردن و هم اکنون دارن ایمیل ملت رو میخونن.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم میانگین 60 کیلوباته البته بالاترم میره. سرعت اپلود 8-9 کیلوبایت پایین ترم میاد.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقایون همه و همه گوش کنید همه اینترنت Internet Explorer 9 یا FireFox4 نصب کنید چون خبری رسیده که دوستان گواهی SSL رو جعل کردن و هم اکنون دارن ایمیل ملت رو میخونن.
    البته میشه مرورگر رو اپدیت کرد!! طرف یه جوجه ب س ی ج ی بودش که یه سری بیانیه داد که من رو اینترنت قانون میذارم و از این شعر ها،که خوب جلوش رو گرفتن حسابی!

من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم میانگین 60 کیلوباته البته بالاترم میره. سرعت اپلود 8-9 کیلوبایت پایین ترم میاد.
    عزیز کیفیتش چجوریه؟معمولا کار میکنه نه؟!

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز این خبر قدیمیه و مربوط به اوایل عید میشه لطفا خبر قدیمی به ملت ندین و در ضمن چند دقیقه بعد هم گوگل و یاهو تمام SSL ها رو باطل کردن و علت کند شدن اینترنت تو این چند روز هم قطعی کابل جنوب ایران بود (اگر هم دلیل این نبوده خودشون سرعت رو کم کردن)
    Last edited by Electronic-Arts; 19-04-2011 at 09:00.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

علت کند شدن اینترنت تو این چند روز هم قطعی کابل جنوب ایران بود (اگر هم دلیل این نبوده خودشون سرعت رو کم کردن)
    راستش من فکر میکنم اون یارو پیره زنه که اینترنت کشور های شمالی رو قطع کرده بود،تبعید شده جنوب ایران!

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

راستش من فکر میکنم اون یارو پیره زنه که اینترنت کشور های شمالی رو قطع کرده بود،تبعید شده جنوب ایران!
    بعید هم نیست شاید هم کوسه ها دوباره گشنشون شده اومدن کابل ها رو خوردن ولی در هر حال هر علتی بوده ربطی به ایمیل ها که قضیش مال 20 روز پیش هست نداره

7. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شاید!! دلیل اینکه از ایمیل ها حرف زدم،این بود که دیدم خیلی ها اعتراض کردن که اقا ایمیل ها مشکل پیدا کرده و خودم،همه ی سایت ها رو به راحتی باز میکردم جز جیمیل رو!

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شاید!! دلیل اینکه از ایمیل ها حرف زدم،این بود که دیدم خیلی ها اعتراض کردن که اقا ایمیل ها مشکل پیدا کرده و خودم،همه ی سایت ها رو به راحتی باز میکردم جز جیمیل رو!
    در ضمن -- نکردن چند روز بعد از این خبر صداش دراومد که یکی از کارمندای شرکت اروپایی که با کومودو کار میکنه به مبلغ بالایی کد های SSL رو فروخته به اینا

10. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هروقت اینترنت ایران وضعش درست شد یه تاپیک میزنم به نام : آیا واقعا اینترنت ایران درست شده یا دارم خواب میبینم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من یه ماهی میشه دیگه اکانت DSL ام رو شارژ نکردم ، از پارس آنلاین می گرفتم.روز های اول سخت بود ولی الان عادی شده خیلی هم آرامش دارم
    مسخره بازیه ،دنیا سرعتشون زیاد میشه ما سرعتمون کم میشه !!!

13. این کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •