تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خواهش میکنم که کمک کنید... نمیدونم چیکار کنم؟؟؟

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ارزونترینشه تو این مارک ها

2. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوست عزیزم به نظرم بهترین انتخاب شما این مدل باشه MSI P67A-C45
    Ram رو تا 2133(oc) ساپورت میکنه . و اینکه بیخیال SLI کردن شو . چون واقعا ارزش نداره با یه کارت 9600 بخوای SLI کنی و باید پاور رو عوض کنی . مادربرد های ارزون قیمت اسلات دوم PCIe2 معمولا روی 4 یا 8x کار میکنه که ارزش SLI رو پایین میاره . اگه کارایی بهتر توی گرافیک میخوای به نظرم به جای پولی رو که میخوای بابت یه گرافیک معمولی و و یه مین برد گرون بدی بیا یه لطف در حق خودت بکن و یه کارت گرافیک درست و حسابی بخر که دردسر کمتری داشته باشی
    این مین برد USB3 و Sata 6Gb/s هم داره که نیاز چندانی به گفتن نداره و چیپ ست هم P67 هست اما B3 نیست قیمتش هم حدود 200 تومنه
    اگه یه مین برد B3 میخوای Asus P8H67-M PRO میتونه انتخاب خوبی باشه نسبت به قیمت مورد نظرت ( قیمت حدود 185 تومن )
    2 تا PCIe2 داره اما دومی روی 4x و برای AMD CFx هست که در کل ارزش CF کردن نداره اما خود مین برد مشخصات نسبتا خوبی داره . رم تا باس 1333 ساپورت میکنه و USB3 هم داره . در کل مخ من تا اینجا کشید که بتونم کمک کنم امیدوارم به درد بخوره

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    خوب می تونی از برن معتبر گیگا استفاده کنی که هم آخره مادر بورده هم گارانتی معتبری مثه آواژنگ داره
    من این مدلو پیشنهاد میکنم GA-P55-USB3 .
    دو تا اسلات pci-e برای گرافیک داره تا باس 2200 برای رم ساپورت میکنه و حتی cor i 7 رو هم ساپورت می کنه . موفق باشی
    مادربردی رو که شما معرفی کردید سندی بریج رو ساپورت نمیکنه این ماله 1156 (i7 8XX) هست

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

asusu p8p67 pro قابلیت sli و crassfire رو هم داره
    240 قیمتشه فکر کنم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

asusu p8p67 pro قابلیت sli و crassfire رو هم داره
    240 قیمتشه فکر کنم
    متاسفانه در حالت dual mode هر دو اسلات 8x میشن که ارزش 2 کارت رو به شدت پایین میاره و همینطور که گفتم با اوضاعی که الان هست و DX11 هم عرضه شده عاقلانه نیست که 2 کارت از سری 9 یا کلا 2 کارت DX10 رو بخوای SLI کنی .
    البته این نظر شخصی من هست . چون به نظرم ارزش نداره بخوای اون همه توان پاور رو مصرف کنی و قدرت نسبتا پایینی بگیری و اینکه قدرت کارت ها هم تقریبا به نصف کاهش پیدا کنه .

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

متاسفانه در حالت dual mode هر دو اسلات 8x میشن که ارزش 2 کارت رو به شدت پایین میاره و همینطور که گفتم با اوضاعی که الان هست و DX11 هم عرضه شده عاقلانه نیست که 2 کارت از سری 9 یا کلا 2 کارت DX10 رو بخوای SLI کنی .
    البته این نظر شخصی من هست . چون به نظرم ارزش نداره بخوای اون همه توان پاور رو مصرف کنی و قدرت نسبتا پایینی بگیری و اینکه قدرت کارت ها هم تقریبا به نصف کاهش پیدا کنه .
    عزیز Dual Mode 8X هیچ مشکلی نداره! برای کارت های مثل 570 و 6950 نهایتا 5درصد کاهش پرفرمنس نسبت به 16X داره...

8. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

عزیز Dual Mode 8X هیچ مشکلی نداره! برای کارت های مثل 570 و 6950 نهایتا 5درصد کاهش پرفرمنس نسبت به 16X داره...
    تایید میشه! زیاد مهم نیست!

10. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

من انگار روی این مورد اشتباه کردم . توی dual 8x حدودا بین 3 تا 10 فریم کمتر از dual16x هست
    . ولی روی اون یکی حرفم پایبند هستم هنوز . کارت های سری DX11 به نظر من ارزش زیادی واسه SLI ندارن . به فکر DX11 باش .
    اینم یه تست روی 2 گرافیک GTX580 در حالت SLI که هر دو مد dual8x و dual16x تست شدن و نتیجه خیلی جالبه و من اشتباه میکردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by BZ7; 11-05-2011 at 19:58.

12. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •