ارزونترینشه تو این مارک ها
دوست عزیزم به نظرم بهترین انتخاب شما این مدل باشه MSI P67A-C45
Ram رو تا 2133(oc) ساپورت میکنه . و اینکه بیخیال SLI کردن شو . چون واقعا ارزش نداره با یه کارت 9600 بخوای SLI کنی و باید پاور رو عوض کنی . مادربرد های ارزون قیمت اسلات دوم PCIe2 معمولا روی 4 یا 8x کار میکنه که ارزش SLI رو پایین میاره . اگه کارایی بهتر توی گرافیک میخوای به نظرم به جای پولی رو که میخوای بابت یه گرافیک معمولی و و یه مین برد گرون بدی بیا یه لطف در حق خودت بکن و یه کارت گرافیک درست و حسابی بخر که دردسر کمتری داشته باشی
این مین برد USB3 و Sata 6Gb/s هم داره که نیاز چندانی به گفتن نداره و چیپ ست هم P67 هست اما B3 نیست قیمتش هم حدود 200 تومنه
اگه یه مین برد B3 میخوای Asus P8H67-M PRO میتونه انتخاب خوبی باشه نسبت به قیمت مورد نظرت ( قیمت حدود 185 تومن )
2 تا PCIe2 داره اما دومی روی 4x و برای AMD CFx هست که در کل ارزش CF کردن نداره اما خود مین برد مشخصات نسبتا خوبی داره . رم تا باس 1333 ساپورت میکنه و USB3 هم داره . در کل مخ من تا اینجا کشید که بتونم کمک کنم امیدوارم به درد بخوره
مادربردی رو که شما معرفی کردید سندی بریج رو ساپورت نمیکنه این ماله 1156 (i7 8XX) هست
asusu p8p67 pro قابلیت sli و crassfire رو هم داره
240 قیمتشه فکر کنم
متاسفانه در حالت dual mode هر دو اسلات 8x میشن که ارزش 2 کارت رو به شدت پایین میاره و همینطور که گفتم با اوضاعی که الان هست و DX11 هم عرضه شده عاقلانه نیست که 2 کارت از سری 9 یا کلا 2 کارت DX10 رو بخوای SLI کنی .
البته این نظر شخصی من هست . چون به نظرم ارزش نداره بخوای اون همه توان پاور رو مصرف کنی و قدرت نسبتا پایینی بگیری و اینکه قدرت کارت ها هم تقریبا به نصف کاهش پیدا کنه .
عزیز Dual Mode 8X هیچ مشکلی نداره! برای کارت های مثل 570 و 6950 نهایتا 5درصد کاهش پرفرمنس نسبت به 16X داره...متاسفانه در حالت dual mode هر دو اسلات 8x میشن که ارزش 2 کارت رو به شدت پایین میاره و همینطور که گفتم با اوضاعی که الان هست و DX11 هم عرضه شده عاقلانه نیست که 2 کارت از سری 9 یا کلا 2 کارت DX10 رو بخوای SLI کنی .
البته این نظر شخصی من هست . چون به نظرم ارزش نداره بخوای اون همه توان پاور رو مصرف کنی و قدرت نسبتا پایینی بگیری و اینکه قدرت کارت ها هم تقریبا به نصف کاهش پیدا کنه .
تایید میشه! زیاد مهم نیست!
من انگار روی این مورد اشتباه کردم . توی dual 8x حدودا بین 3 تا 10 فریم کمتر از dual16x هست
. ولی روی اون یکی حرفم پایبند هستم هنوز . کارت های سری DX11 به نظر من ارزش زیادی واسه SLI ندارن . به فکر DX11 باش .
اینم یه تست روی 2 گرافیک GTX580 در حالت SLI که هر دو مد dual8x و dual16x تست شدن و نتیجه خیلی جالبه و من اشتباه میکردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by BZ7; 11-05-2011 at 19:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)