تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: خودرو تا 35 میلیون !

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بنظرتون ارزش داره یجوری این 40 میلیون رو سرهم کرد و یه سوزوکی 2.4 کلاس هشت دستی خرید ؟
    واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید !
    اون که میگید قیافه بحث سلیقه ای هست و سوزوکی خودش به نظر من قیافه ی جذابی داره!
    امکانات هم هر چی پول بیشتر بدی بقول معروف اش بیشتری میخوری!
    با 35 تومن اسپورتیج و توسان دست دوم هممیشه گرفت که من بیشتر توصیم توسان هست!
    به خاطر امکانات بیشتر و نرم تر بودن نسبت به اسپورتیج! کیفیت ساخت هم که تو این رنج شاسی بلند ها از کیفیبت ساخت خیلیخوبی برخوردار نیستن اما در نوع خودشون قابل قبول هستن!
    پیشنهاد من سوزوکی 2400 جدیدا ! که سفارشی هم داره و توسان 2010 !
    بین سواری ها هم با توجه به انتظارات شما ماشینای زیادی وجود دارن!
    میتونید از قوانین بخش مشاوره کمک بگیرید و انتظارات خودتون رو کامل تر کنید تا معرفی ماشین براتون راحت تر بشه!
    تاپیک قوانین مشاوره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان ... !

با 35 تومن میشه چه ماشینی با اولیت های زیر خرید :

1- قیافه و امکانات ! ( خیلی مهم )
    2 - نرم بودن !
    3- امنیت ! ( استحکام )
    4- شاسی بلند هم بود بهتره !

فقط یه سوال ، مدل هایی که اتوماتیک هستن با مدل های معمولی فقط در دنده فرق دارن یا سایر امکانات ؟

و اینکه اگه اینجوری نیست چطور میشه ماشینی با امکانات اتوماتیک گرفت بدون دنده اتوماتیک ؟!

ممنون میشم راهنمایی کنید !
    اگه عشق شاسی بلند داری اصلا سراغ سوزوکی نرو .
    همسایمون داره .
    به نظرم پراید از اون شاسی بلندتره
    اگه میتونی سانتافه گیر بیار .یه دو سه میلیونی بزار رو پولت دو سه مدل پایینتر تصادفی گیر بیار ببین ماشین به چی میگن.

4. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اگه عشق شاسی بلند داری اصلا سراغ سوزوکی نرو .
    همسایمون داره .
    به نظرم پراید از اون شاسی بلندتره
    اگه میتونی سانتافه گیر بیار .یه دو سه میلیونی بزار رو پولت دو سه مدل پایینتر تصادفی گیر بیار ببین ماشین به چی میگن.
    دوست من اگر 3 میلیون تومان دیگه هم اضاف کنن نمیشه سانتافه گرفت.
    شما چرا تصادفی پیشنهاد میدین ؟
    بلاخره خریدار دوست نداره خودروی تصادفی بخره حتی اکر باید صبر کنه.موفق باشید

6. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست من اگر 3 میلیون تومان دیگه هم اضاف کنن نمیشه سانتافه گرفت.
    شما چرا تصادفی پیشنهاد میدین ؟
    بلاخره خریدار دوست نداره خودروی تصادفی بخره حتی اکر باید صبر کنه.موفق باشید
    آره اینم هست.
    ولی من گفتم سانتافه تصادفی از این سوزوکی خیلی بهتره.
    ولی حدود 40 تومن سانتافه گیر میاد مدل خیلی پایینش البته تصادفی که میگم مثلا رنگ خورده میدونی که خودروهای این چنینی تو ایران یه ذره رنگ بخوره 4 یا 5 میلیون افت قیمت پیدا میکنن.شایدم بیتشر

8. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرسی دوست عزیز بابت راهنمایی ولی خب من گفتم امکانات برام مهمه ... ( چه شاسی بلند چه سواری )

و فکر نکنم کمری در اون حد باشه !

بهرحال ... بازهم بهش فکر میکنم و ممنون از شما !

راستش دوست عزیز منم فقط بخاطر همین روی کمری زیاد حساسم ، قبلا یه زانتیا داشتیم مدل 86 ، 87 بود ، کلی خرجش کردیم ، آخرشم همین یه هفته پیش با کلی ضرر فروختیم !

خیلی ممنون از شما بخاطر راهنماییتون ، وافعا کمک کرد !

=-=-=-=-=

بنظرتون ارزش داره یجوری این 40 میلیون رو سرهم کرد و یه سوزوکی 2.4 کلاس هشت دستی خرید ؟

واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید !

امکانات سوزوکی خوب به طبع نسبت به بقیه خودرو ها بیشتر هست مخصوصا سری جدید اش( 2.4) که امکانات بالقوه ایی داره و اپشن هایی که حتی خوده کمپانی سوزوکی روی خودروی تولید ژاپن اش نزاشته مثلا ال سی دی و ماساژور راننده جز اپشن هایی هست که ایران خودرو رو گرند ویتارا لحاظ کرده اما خوب واقعا قیمت سوزوکی بالا هست در این شکی نیست! بنده هم نسبت به توسان از نظر قیافه و گیربکس به سوزوکی رای میدم و از نظر گشتاور و دقورت موتور به توسان
    من سوزوکی رو ضعیفترین شاسی بلند تو ایران میشناسم.چون حجم و قدرت موتور و هندلینگش اصلا قابل قیاس با محصولات وارداتی نیست همچنین امکاناتش.
    به نظر من اگر رفتی رو 40 تومان میشه به خودروهای مدل بالاتر با کارکرد کمتر فکر کرد.
    مثلا سراتو که دوستمون تو پستهای قبلی گفتن یا سوناتا 2009

یکی از دوستان که سوزوکی داشت فشنگی روغن ماشینش خراب شد و 1 ماه دنبالش بود
    یکی دیگه از دوستان 2 بار گیربکس تعمیر کرد.
    البته ماشینه دیگه خرابی داره هیچ ماشینی نیست که خراب نشه اما بیشتر دقت کنید.
    دوست من اشتباه شما در این است که از سوزوکی به عنوان یک شاسی بلند SUV قلمداد میکنید که اینطور نیست! سوزوکی گرند ویتارا یک PUV هست واصلا انتظارات یک اس یو وی از ان نمیرود
    بله در اینکه نسل قبلی سوزوکی (نمیدونم یادم نیست در پست قبل گفتم یا نه) از نظر تطابق نداشتن گیربکس با موتور جز فاجعه هایی طراحی ایران خودرو بود که رفته بودند دو چیز متفاوت رو سفارش داده بودند! در حالی که نمونه ژاپنی ان زمین تا اسمون فرق داشت
    من خودم گفتم جای دوست امون بودم هرگز پول پای خودرو کارکرده نمیدادم حتی میخواست بهترین خودرو باشه ادم خودرو رو صفر تحویل میگیره باز بعضی موقع ها به مشکل میخوره دیگه چه برسه به کارکرده و....
    آره اینم هست.
    ولی من گفتم سانتافه تصادفی از این سوزوکی خیلی بهتره.
    ولی حدود 40 تومن سانتافه گیر میاد مدل خیلی پایینش البته تصادفی که میگم مثلا رنگ خورده میدونی که خودروهای این چنینی تو ایران یه ذره رنگ بخوره 4 یا 5 میلیون افت قیمت پیدا میکنن.شایدم بیتشر
    دوست من نزن این حرف رو خودروی تصادفی انقدر دردسر داره مخصوصا اگر خودرویی همچون سانتافه که هم وسایل اش گرون هست و هم حتی بعضی موقع عین آزارا جدید نمایندگی تو عرضه خدمات پس از فروش(قطعه لنگ میونه) خرید خودروی تصادف کرده یک اشتباه بسیار بزرگ هست چون فروشنده هرچقدر هم تصادف رو برای شما کوچک قلمداد کنه ادم نمیدونه در پس پرده چه تصادفی که نکرده!!!

10. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •