تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: ورود بدون داشتن پسورد

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این برنامه ای که معرفی کردین مگه نبایدنصب بشه؟وقتی ما نمی تونیم وارد ویندوز بشیم چطوری از برنامه استفاده کنیم؟میشه یه توضیح درباره نحوه استفاده بدید؟
    اگر منظورتون اون برنامه ای که من لینکش گذاشتم روی یک سیستم دیگه یا سیستم خودتون روی سیدی رایتش میکنید بعدشم به وسیله بوت بالا میاین پسورد ویندوز حذف میکنید ازطریق فلشم بخواین اینکار انجام بدین برنامه Lazesoft Recover My Password پیشنهاد میدم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

اگر منظورتون اون برنامه ای که من لینکش گذاشتم روی یک سیستم دیگه یا سیستم خودتون روی سیدی رایتش میکنید بعدشم به وسیله بوت بالا میاین پسورد ویندوز حذف میکنید ازطریق فلشم بخواین اینکار انجام بدین برنامه Lazesoft Recover My Password پیشنهاد میدم .

ممنون.برنامه رو دانلود کردم.الان اینو باید کپی کنم توی فلش یا نصبش کنم و مسیر نصب رو به فلش بدم؟
    یه سوال دیگه؛ما سیستم رو روشن میکنیم و فلش رو میزنیم تا خودش از طریق بوت کارهارو انجام بده و پسورد رو حذف کنه.ایا روی فلش فایلهای دیگه ای(مثلا اهنگ؛ کپی نرم افزارها؛...)باشه مشکلی ایجاد میشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون.برنامه رو دانلود کردم.الان اینو باید کپی کنم توی فلش یا نصبش کنم و مسیر نصب رو به فلش بدم؟
    یه سوال دیگه؛ما سیستم رو روشن میکنیم و فلش رو میزنیم تا خودش از طریق بوت کارهارو انجام بده و پسورد رو حذف کنه.ایا روی فلش فایلهای دیگه ای(مثلا اهنگ؛ کپی نرم افزارها؛...)باشه مشکلی ایجاد میشه؟
    اگربرنامه لینک اول دان کردین که بصورت iso هست فقط باید روی cd راست کنید بعدشم بصورت بوت بالا بیاین اما برنامه دوم که حجمش 75 مگ هم میتونید روی سیدی درستش کنید هم روی فلش اگر اطلاعات فلش لازم دارین که رو همون سیدی بوتش کنید یا اولی یا دومی رو سئوالی داشتین بپرسین.

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

اگربرنامه لینک اول دان کردین که بصورت iso هست فقط باید روی cd راست کنید بعدشم بصورت بوت بالا بیاین اما برنامه دوم که حجمش 75 مگ هم میتونید روی سیدی درستش کنید هم روی فلش اگر اطلاعات فلش لازم دارین که رو همون سیدی بوتش کنید یا اولی یا دومی رو سئوالی داشتین بپرسین.
    دومی رو دان کردم.پس اگه بخوام با فلش کار کنم باید فایل دیگه ای روش نباشه.خب به فرض که روی فلش خالی بخوام اینکار رو بکنم؛باید مسیر نصب برنامه رو به فلش بدم؟
    و اگه بخوام روی سی دی رایت کنم باید چکار کنم؟مراحل انجام کار رو بی زحمت توضیح بدین.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دومی رو دان کردم.پس اگه بخوام با فلش کار کنم باید فایل دیگه ای روش نباشه.خب به فرض که روی فلش خالی بخوام اینکار رو بکنم؛باید مسیر نصب برنامه رو به فلش بدم؟
    و اگه بخوام روی سی دی رایت کنم باید چکار کنم؟مراحل انجام کار رو بی زحمت توضیح بدین.
    واسه سیدی هم اگر بخواین به همون صورت هست سیدی رو تو رایتر قرارمیدین بعدشم مسیر سیدی رو به برنامه میدین بعدم فایلهای مربوطه رو روی سیدی رایت میکنه برای بوت شدن کلش همینه .

8. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

درایو رایترم G هست و موقع نصب ارور زیر رو میده.یعنی روی ست اپ که دانلود کردم کلیک میکنم و مسیر نصب فایل رو یه رایترم که سی دی هم گذاشتم توش میدم:

شما خودت امتحانش کردی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تو این مرحله که عکسش گذاشتین شما باید بزارین روی حالت دیفالتش باشه کلیک next بزنید تو مرحله بعدم سریال وارد میکنید تو مرحله آخرم که قسمت اصلی طبق شکل مسیر رایتر خودتون از قسمت اول که دورش با کادر قرمز مشخص کردم به برنامه میدین .

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلامی دوباره
    من این کارها رو انجام دادم.و سیستم رو با این نرم افزار بوت کردم و وقتی که ویندوز بالا اومد دو تا اکانت admin داشتم.یکیش که مثل قبل پسورد داشت و همیشه ازش استفاده میکردم و یکی که تاحالا ندیده بودمش!!و پسورد نداشت.البته تنظیماتش با اکانت من فرق داشت.
    ایا این موضوع طبیعی هست؟منظورم اینه که این نرم افزار این اکانت رو درست کرده یا فقط نمایانش کرده؟و چرا user قبلی هنوز پسورد داشت؟

راستی اگه جواب هات به کاربرا رو از همون اول یه نموره کامل تر میدادی؛و اینقد خلاصه نمی نوشتی فکر کنم تا حالا مدیر شده بودی.با توجه به این وقتی که واسه سایت میذاری و زحمتی که میکشی

13. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلامی دوباره
    من این کارها رو انجام دادم.و سیستم رو با این نرم افزار بوت کردم و وقتی که ویندوز بالا اومد دو تا اکانت admin داشتم.یکیش که مثل قبل پسورد داشت و همیشه ازش استفاده میکردم و یکی که تاحالا ندیده بودمش!!و پسورد نداشت.البته تنظیماتش با اکانت من فرق داشت.
    ایا این موضوع طبیعی هست؟منظورم اینه که این نرم افزار این اکانت رو درست کرده یا فقط نمایانش کرده؟و چرا user قبلی هنوز پسورد داشت؟

راستی اگه جواب هات به کاربرا رو از همون اول یه نموره کامل تر میدادی؛و اینقد خلاصه نمی نوشتی فکر کنم تا حالا مدیر شده بودی.با توجه به این وقتی که واسه سایت میذاری و زحمتی که میکشی
    برنامه windows password remover دان کنید بعدشم فایلش که بصورت iso هست روی cd رایت کنید ازآخرم پسورد admin ویندوز موردنظر پاک کنید.

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

وقتی پسووردو گم کردی چیجوری میشه وارد ویندوز شد که بخای ازین برنامه استفاده کنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •