ای کاش من اون دختره بودم![]()
با سلام
من هم شديدا آيفون 4 رو پيشنهاد ميكنم ....
قیاس نیست 1000%ایفون بهتره
اپل هیچ نمایندگی معتبری توی ایران نداره و همه ی این نمایندگی ها واسه دل خودشونن
به هیچ وجه هم از کامتل نگیرید... چون میگه جیل کنید دستگاهو گارانتی باطل میشه =)) کلا بدون گارانتی بگیرید چون گارانتی مخصوصا واسه اپل به درد نمی خوره...
اصولا واسه کسی که حوصله داره که اوایل خودش یاد بگیره اینکه خودش همه کارا رو بکنه بهتره... اما واسه شما که فکر می کنم زیاد گوشی دست خودتونم نیس بهتره بدین واستون نرم افزار بریزن... مراقب باشین طرف بالاتر از 20 تومن نگیره... من از کسی که آیپاد خریدم 10 تومن می گرفت![]()
جفتشو بی خیال شو ....برای دختر 1100 هم زیاده ، شوخی بود
![]()
مرسی از همه دوستان: دی
Iphone 4 رو میگیرم
شما براتون چی مهمه؟
هر کدام از این دو گوشی مزایا و معایبی دارن.
آیفون با سیستم عامل ios یکی از بهترینهاست و رقیبی نداره ولی اینم باید توجه داشت که بعضی از چیزها مثل ساپورت نکردن فلش پلیر و نیاز داشتن به آیتونز در همه جا برای sync شدن و نداشتن بلوتوث درست و حسابی ممکنه برای بعضی ها دردسر باشه.
من بشخصه خرید آیفون رو برات توصیه میکنم چون تو هر زمینه ای یکه تازی میکنه.
ولی e7 نوکیا هم تو بعضی از زمینه ها عالیه.
مثل داشتن کیبورد فیزیکی و بلوتوث ورژن 3 و usb on the go که یک قابلیت خیلی عالی میشه گفت هستش واقعا وسوسه کننده هستش بخصوص e7 تو فنلاند تولید میشه و کیفیت بدنه عالی داره در ضمن ال سی دی نیم اینچ بزرگتر داره با تکنولوژی cbd که رنگها رو خیلی با کیفیت نشون میده.
مقایسه ال سی دی آیفون4 با e7:
چند تا عکس دیگر:
به هر حال هر دو تا هم گوشی خوبی هستن و شما انتظارات خود رو بگین بهتر میشه راهنماییتون کرد.
اين دو گوشي اصلا با هم قابل مقايسه نيستن
مطمئنا آيفون بهتره
بحث بهتر و بدتر و شما با توجه به مخاطبتون باید در نظر بگیرید...
چون استفاده کننده خانوم هستند به 2 دلیل آیفون بهتره :
- رابط کاربری برای خانومها دلنشین تره و راحت تر
- کو چیکتر از e7 هم هست که تو دست خانومها راحت تر جا میشه.
البته اینجا بحث مالی مطرحه که چون از خارج میارند خیلی ارزون تر براشون درمیاد. ( اگه خرید تو ایران بود خرید آیفون کاملا اشتباه بود که البته باز خرید ای 7 رو توجیه نمیکرد و گزینه های بهتریم بود)
چه فرقی میکنه قمیت؟البته اینجا بحث مالی مطرحه که چون از خارج میارند خیلی ارزون تر براشون درمیاد. ( اگه خرید تو ایران بود خرید آیفون کاملا اشتباه بود )
E7 الان 600 و خورده ای یورو هست(توی ایران از 700 تومن میفروشن تا 1تومن)
اپل هم که آنلاکش 600 700 دلاره
که وقتی به تومن تبدیل بشن همین حدودا میشه دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)