تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مینی لب تاپ(نت بوک) چی بگیرم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mad86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

صفحه نمایش مینی ها معمولا زیر 12 اینچه....مسلما فیلم hd بخصوص full hd مثلا تو سایز 10 اینچ!! نمیتونه خودشو نشون بده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره...اما میشه فیلم خوب دید...و اگر زیاد نباشه...وگرنه جز خستگی چشم و... من ک چیزی ندیدم!!

پردازنده های AMD با ورود NEO II بنظر من غوغا کردن و واقعا نسبت به قیمت از خانواده همترازشون تو اینتل بالاترن
    اما هنوز تو ایران قیمت کاذب دارن و میتونه پایین تر بیاد
    بهترین مینی لپ تاپ که میتونم معرفی کنم تو این خانواده و واقعا یک لپ تاپ کامل سبک و رقیب خوبیه برا مک بوک ایر 11.6
    k165 لنوو هست که همین پردازنده های AMD k625 داره و سایزش هم 11.6...و واقعا یک لپ تاپ کامله.. اما قیمتش هم 800 !!

بعد از اون هم 1215 ASUS بنظرم برای کارهایی که گفتید بدلیل سایز صفحه مناسب تره...12 اینچی هست و برای وب گردی و فیلم مناسبترن...قیمتش هم 600
    یا مثلا لامبورگینی اسوس که روش حتی usb3 داره و صفحه lcd مناسب و سرعت خوبی تو برنامه های سبک دارن... قیمتش 700 و اگر کسی اذیت نکنه!! کمترم میشه!!

این نکته هم مهمه که با توجه به رقابت قیمتی با مدل هایی که cpu های core 2 dou دارن بنظرم انتخاب core2dou انتخاب مناسب تری اند
    مثلا u350 لنوو که روش su7300 داره و 13 اینچ و بسیار سبک هم هست اما ماندگاری باتری خیل کمتر از مینی ها است
    یا مثلا u200 MSI که su2300 dual core روشه
    این مدل ها در عین ویژگی های مینی لپ تاپ ها، اختلاف چندانی با یک لپ تاپ کامل ندارن

خلاصه حرفم اینه ک برا خرید یک لپ تاپ پرتابل اول سری های لایت لپ تاپ ها رو بررسی کنید اگر پیدا نشد بعد سراغ 12 اینچی ها با cpu های جدید اتم برید یا amd جدید که واقعا متفاوتند
    و اخرین انتخاب یک 10 اینچی با مثلا 1 گیگ رم و پردازنده قدیمی اتم باشه چون واقعا زود ازش زده میشید مگر اینکه کاملا این انتخابتون تحقیق کامل کرده باشید
    Last edited by mad86; 18-04-2011 at 14:16.

2. 2 کاربر از mad86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نت بوک فقط همینست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    cpu n550 از n450 خیلی قویتره.

4. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون

متاسفانه نمی تونم بودجه بیشتری اختصاص بدم - hd رو کلا نمایش میده ؟ کش cpu ش چقدره؟

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1 مگابایت
    720 p آره
    1080 نه .هیچ نتبوکی که گرافیک خود اینتلو داره از پس 1080 برنمیاد .

7. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

و اخرین انتخاب یک 10 اینچی با مثلا 1 گیگ رم و پردازنده قدیمی اتم باشه چون واقعا زود ازش زده میشید مگر اینکه کاملا این انتخابتون تحقیق کامل کرده باشید
    چرا زود ازش زده می شم؟

من نمی خوام باهاش بازی کنم غیر از بازی یعنی کار های دیگه رو جواب نمی ده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

AMD در صنعیت CPU mobile ضعیف تر از intel عمل کرده
    ضعیف از چه نظر؟ کمتر تو وسائل موبایل (نوت بوک، نت بوک و ..) استفاده شده یا ضعیف هستن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

صفحه نمایش مینی ها معمولا زیر 12 اینچه....مسلما فیلم hd بخصوص full hd مثلا تو سایز 10 اینچ!! نمیتونه خودشو نشون بده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره...اما میشه فیلم خوب دید...و اگر زیاد نباشه...وگرنه جز خستگی چشم و... من ک چیزی ندیدم!!
    قایلیت پخش فول اچ دی واسه نمایش دادن فیلم فول اچ دی رو یه نمایشگر دیگه (مثل پروزکتور یا تلویزیون lcd ) هست .... بیشتر نت بوکها توانایی پخش کردن فول اچ دی رو ندارن ...

بهترین مینی لپ تاپ که میتونم معرفی کنم تو این خانواده و واقعا یک لپ تاپ کامل سبک و رقیب خوبیه برا مک بوک ایر 11.6
    k165 لنوو هست که همین پردازنده های AMD k625 داره و سایزش هم 11.6...و واقعا یک لپ تاپ کامله.. اما قیمتش هم 800 !!

بعد از اون هم 1215 ASUS بنظرم برای کارهایی که گفتید بدلیل سایز صفحه مناسب تره...12 اینچی هست و برای وب گردی و فیلم مناسبترن...قیمتش هم 600
    یا مثلا لامبورگینی اسوس که روش حتی usb3 داره و صفحه lcd مناسب و سرعت خوبی تو برنامه های سبک دارن... قیمتش 700 و اگر کسی اذیت نکنه!! کمترم میشه!!
    گیت وی با پردازنده amd neo موجود هست... حدود 500 تومن

11. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •