صفحه نمایش مینی ها معمولا زیر 12 اینچه....مسلما فیلم hd بخصوص full hd مثلا تو سایز 10 اینچ!! نمیتونه خودشو نشون بده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره...اما میشه فیلم خوب دید...و اگر زیاد نباشه...وگرنه جز خستگی چشم و... من ک چیزی ندیدم!!
پردازنده های AMD با ورود NEO II بنظر من غوغا کردن و واقعا نسبت به قیمت از خانواده همترازشون تو اینتل بالاترن
اما هنوز تو ایران قیمت کاذب دارن و میتونه پایین تر بیاد
بهترین مینی لپ تاپ که میتونم معرفی کنم تو این خانواده و واقعا یک لپ تاپ کامل سبک و رقیب خوبیه برا مک بوک ایر 11.6
k165 لنوو هست که همین پردازنده های AMD k625 داره و سایزش هم 11.6...و واقعا یک لپ تاپ کامله.. اما قیمتش هم 800 !!
بعد از اون هم 1215 ASUS بنظرم برای کارهایی که گفتید بدلیل سایز صفحه مناسب تره...12 اینچی هست و برای وب گردی و فیلم مناسبترن...قیمتش هم 600
یا مثلا لامبورگینی اسوس که روش حتی usb3 داره و صفحه lcd مناسب و سرعت خوبی تو برنامه های سبک دارن... قیمتش 700 و اگر کسی اذیت نکنه!! کمترم میشه!!
این نکته هم مهمه که با توجه به رقابت قیمتی با مدل هایی که cpu های core 2 dou دارن بنظرم انتخاب core2dou انتخاب مناسب تری اند
مثلا u350 لنوو که روش su7300 داره و 13 اینچ و بسیار سبک هم هست اما ماندگاری باتری خیل کمتر از مینی ها است
یا مثلا u200 MSI که su2300 dual core روشه
این مدل ها در عین ویژگی های مینی لپ تاپ ها، اختلاف چندانی با یک لپ تاپ کامل ندارن
خلاصه حرفم اینه ک برا خرید یک لپ تاپ پرتابل اول سری های لایت لپ تاپ ها رو بررسی کنید اگر پیدا نشد بعد سراغ 12 اینچی ها با cpu های جدید اتم برید یا amd جدید که واقعا متفاوتند
و اخرین انتخاب یک 10 اینچی با مثلا 1 گیگ رم و پردازنده قدیمی اتم باشه چون واقعا زود ازش زده میشید مگر اینکه کاملا این انتخابتون تحقیق کامل کرده باشید