تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 2 از 76 اولاول 1234561252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

شکست دادن تیم نفرت انگیز رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان و . . .
    (دیگه آرزویی ندارم )
    نگفتی طرفدار کدوم تیمی ولی از فینال نشون میده که امکان زیاد منچستری هستی و یا شالکه .
    ولی کلا باید لحن صحبتت رو درست کنی چون طرفدار زیادی داره رئال و این کارت خیلی اشتباه است عزیز .

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شکست دادن تیم نفرت انگیز رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان و . . .
    (دیگه آرزویی ندارم
    دوست مناین طرز صحبت درست و مناسب شخصیتتون نیست
    منم بیشتر دوس دارم رئال به فینال بیاد چون مقابل بارسا به مشکل میخوریم و بازی سخت تری داریم....اما اگه رئال بیاد مطمئن هستیم...مطمئن هستم که فرگوسن تیم مورینیو رو به شکست میده....این واسم مثل روز روشن هست....
    به رئال توهین نمیکنم...مهره های منچستر از نظر هماهنگی و داشتن توازن با هم فقط و فقط با بارسا قابل مقایسه هست....ترکیب رونی و بربا....یا رونی و هرناندز در خط حمله....نانی و والنسیا در جناحین....اسکولز فلچر یا کریک در خط هافبک و در خط دفاعی یونایتد که دیگه قربونش برمهیچ حرفی واسه گفتن نمیزاره....
    حالا از اون سمت مطمئن هستم که رونالدو هیچ حرکت مثبتی جلوی فردیناند و ویدیچ نخواهد داشت با اینکه بهش علاقه دارم....میدونید که فردی ما اعصاب درست و حسابی نداره و قبل رفتن رونالدو چندین بار بهش گفته که از یونایتد نره اما سرانجام

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نگفتی طرفدار کدوم تیمی ولی از فینال نشون میده که امکان زیاد منچستری هستی و یا شالکه .
    ولی کلا باید لحن صحبتت رو درست کنی چون طرفدار زیادی داره رئال و این کارت خیلی اشتباه است عزیز .

دوست مناین طرز صحبت درست و مناسب شخصیتتون نیست
    منم بیشتر دوس دارم رئال به فینال بیاد چون مقابل بارسا به مشکل میخوریم و بازی سخت تری داریم....اما اگه رئال بیاد مطمئن هستیم...مطمئن هستم که فرگوسن تیم مورینیو رو به شکست میده....این واسم مثل روز روشن هست....
    به رئال توهین نمیکنم...مهره های منچستر از نظر هماهنگی و داشتن توازن با هم فقط و فقط با بارسا قابل مقایسه هست....ترکیب رونی و بربا....یا رونی و هرناندز در خط حمله....نانی و والنسیا در جناحین....اسکولز فلچر یا کریک در خط هافبک و در خط دفاعی یونایتد که دیگه قربونش برمهیچ حرفی واسه گفتن نمیزاره....
    حالا از اون سمت مطمئن هستم که رونالدو هیچ حرکت مثبتی جلوی فردیناند و ویدیچ نخواهد داشت با اینکه بهش علاقه دارم....میدونید که فردی ما اعصاب درست و حسابی نداره و قبل رفتن رونالدو چندین بار بهش گفته که از یونایتد نره اما سرانجام
    من واقعا معذرت می خوام .
    اون لحظه چهره بکهام و نیستلروی و هاینتزه و کریس رونالدو و ... از جلوی چشمم رد شد .

ولی در کل امیدوارم توی فینال رئال مادرید رو ببریم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به امید دیدن بارسا و منچستر در فینال+ترکوندن منچستر در فینال
    Last edited by Masoud-Susa; 15-04-2011 at 12:22.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به امید دیدن بارسا و منچستر در فینال+ترکوندن منچستر در فینال
    دیگه کی کی رو میترکونه باشه تو فینال دوست من
    فعلا قصد 2 تیم گذشتن از سد رقبای سر سختمون هست

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به امید قهرمانی رئال البته با مربی محبوبم...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اقا مگه مشروب میخورین که به سلامتی و به امید سالوته میزنید
    فنی بحث کنید ما دیدگاه هاتون رو ببینیم شاید چیزی از هم یاد گرفتیم

داره خودمونی میشه FC Realmadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اقا مگه مشروب میخورین که به سلامتی و به امید سالوته میزنید
    فنی بحث کنید ما دیدگاه هاتون رو ببینیم شاید چیزی از هم یاد گرفتیم
    دوست عزیز میدونی چرا تو بخش ورزشی پی سی بحث فنی خیلی کم میبینیم>
    چون اینجا دکمه تشکر نداره(به نظر من شمارش پست مهم نیست باشه یا نه).
    میدونی چرا میگم.چون الان فهمیدم شما منچستری هستی.وقتی درباره تیم محبوبت بحث فنی میکنی دوستان منچستری میان از
    شما تشکر میکنن یعنی بحثــتون به دلشون نشسته و شما هم انگیزه ای برای ادامه کار پیدا میکنید.و همینطور طرفدارای تیمای دیگه از خودشون که باعث جذابیت هم میشه!
    ولی وقتی تشکر نیست اصلا شما نمیدونی کسی پستتون رو که براش وقت زیادی گزاشتید خونده یا نه!!!!!!!!!!!پس انگیزه ای برای بحث فنی ندارید!!و به پست های کوتــــــاه کفایت میکنید!!!!!
    مثلا برو انجمن بازی همین پی سی ببین هر هفته چند تا بررسی طولانی و تخصصی از بچه ها درباره بازی های جدید میبینی با بالای 30 تشکر که خودش انگیزه ایه!
    .
    .
    منم امیدوارم رئال بتونه امسال طلسم شکنی کنه و به فینال راه پیدا کنه.

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من کاری ندارم از طرف اسپانیایی ها کدومشون بیان.از این طرف مطمئنم منچستر و شیاطین سرخ همیشه قهرمانمیان فینال و فکر کنم خودش یک رکورد باشه که در عرض 4 سال 3 بار فینالیست بشه!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: چهار ال‌کلاسیکو هدیه‌ای برای ماست

بارسلونا شنبه اولین ال‌کلاسیکو از چهار بازی پیش رو را در سانتیاگو برنابئو انجام می‌دهد.

سایت گل – پپ گواردیولا، مربی بارسلونا بی‌صبرانه منتظر چهار دیدار با رئال مادرید است.

او در گفتگو با سایت رسمی باشگاه بارسلونا گفته: «این فرصتی برای رقابت با یکی از قوی‌ترین تیم‌هاست. تفاوتی ندارد چقدر با آنها بازی می‌کنیم، آنها همچنان قدرتمندترین تیم از هر لحاظ هستند: قوی‌ترین، دارای بهترین فرم و با بازیکنانی توقف‌ناپذیر.

باید چالش را بپذیریم و به سمت آن برویم. مهم نیست در چه وضعیتی هستیم. چیزی که مهم است ذهنیت و اشتیاق است. این هدیه‌ای است که هر فرد ورزشی از پذیرفتن آن خوشحال می‌شود. در چنین وضعیتی، آنچه می‌توانیم انجام دهیم این است که از بازیکنان تشکر کنیم و آن را به عنوان هدیه بپذیریم.»

مربی بارسا سپس گفت که فکر نمی‌کند فشار روی بازیکنان تیمش اثر بگذارد: «این بازیکنان بسیار خونسرد هستند. آنها تلاش می‌کنند کارشان را در بهترین شکل ممکن انجام دهند. از این بهتر نمی‌توانیم باشیم. حالا باید با رقیبی بسیار قدرتمند رقابت کنیم.»

بارسلونا شنبه اولین ال‌کلاسیکو از چهار بازی پیش رو را در سانتیاگو برنابئو انجام می‌دهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/4/15

فابیو کاپلو: رئال و بارسا شانس های اصلی قهرمانی در چمپیونزلیگ هستند

این مربی ایتالیایی معتقد است تیم سابقش و همچنین رقیب دیرینه شان، بارسلونا، می تواند قهرمان چمپیونزلیگ شوند اما باید مراقب منچستریونایتد باشند

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، معتقد است رئال مادرید و بارسلونا شانس های اصلی قهرمانی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ هستند.

این دو تیم باید در مرحله نیمه نهایی این رقابت ها مقابل هم قرار بگیرند. دیگر دیدار نیمه نهایی این رقابت ها بین تیم های منچستریونایتد و شالکه برگزار می شود. کاپلو در فصل های 97-1996 و 07-2006 هدایت رئال را برعهده داشت و در هر دو فصل با این تیم قهرمان لالیگا شد.

این مربی ایتالیایی معتقد است تیم سابقش و همچنین رقیب دیرینه شان، بارسلونا، می تواند قهرمان چمپیونزلیگ شوند اما باید مراقب منچستریونایتد باشند.

او در گفتگو با روزنامه مارکا گفت:" رئال و بارسا شانس های اصلی قهرمانی هستند اما باید مراقب منچستریونایتد نیز باشند، تیمی با روحیه ای فوق العاده."

رئال و بارسا باید در 18 روز چهار بار در سه جام مختلف مقابل هم قرار بگیرند. کاپلو در این مورد نیز گفت:" ال کلاسیکو جذاب ترین دیدار در دنیای فوتبال است.

تیم رئال کیفیت بالایی دارد اما فوتبال بارسا متفاوت است. مسئله مهم در این دیدارها نتیجه است. بقیه چیزها اهمیتی ندارد."

ژوزه مورینیو در اولین فصل حضورش در رئال این تیم را به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و فینال کوپا دل ری رسانده است.

کاپلو در مورد این مربی پرتغالی نیز چنین اظهار نظر کرد:" مورینیو مربی ای است که بازیکنان را به خوبی هدایت می کند. او روحیه و ذهنیت پیروزی به تیمش می دهد."

اولین ال کلاسیکو از چهار دیدار دو تیم فردا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد. این دیدار، دیدار برگشت دو تیم در رقابت های این فصل لالیگاست.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/15

گزارش روز: قیمت بلیط رئال –بارسا در چمپیونزلیگ، بین 80 تا 325 یورو

قیمت بلیط های «وی.آی.پی» حدود 1652 یورو است

سایت گل- تماشای دیدار رفت دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا که در ورزشگاه برنابئو برگزار می شود، چندان ارزان نیست. 325 یورو، قیمت گران ترین بلیط و 80 یورو ارزان ترین بلیط برای تماشای جدال این دو تیم در مسیر رسیدن به ومبلی است

ارزان ترین بلیط (بلیط 80 یورویی)، به جایگاه آنفی تئاتر، یعنی بالاترین ردیفهای ورزشگاه برنابئو اختصاص دارد و بهترین جایگاه ها حدود 325 یورو آب می خورد. قیمت بلیط های ردیف های میانی هم 110، 155، 210 و 260 یورو هستند و البته اعضای باشگاه برای خرید این بلیط ها نصف مبالغ مذکور را می پردازند.

قیمت بلیط های وی.آی .پی هم بین 885 تا 1652 یورو متغیر است.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/15

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •