میشه قیمت قدیم رو بگید ببینم به گروه خونی من میخوره d:
میشه قیمت قدیم رو بگید ببینم به گروه خونی من میخوره d:
شنا هم بدجور تخلیه هیجان میکنه مخصوصا" زیر آبی بری من که عاشقشم![]()
موافقم اگه بتونی جایی که واترپلو تمرین می دن ثبت نام کنی خیلی عالی می شهشنا هم بدجور تخلیه هیجان میکنه مخصوصا" زیر آبی بری من که عاشقشم
کوهنوردی هم عالیه.هم از نظر تخلیه هیجان عصبانیت میری کوه بخاطر پژواک صدا حال میکنی هی داد بزنی هم کلا ادمو اروم میکنه.مخصوصا مجرد ها رو.
به نظر من مسافرت خیلی عالیه.
و رفتن به پارکهای آبی مثل موجهای آبی مشهد که خیلی انسان رو ریلکس میکنه ( سیستم اعصاب رو آروم میکنه) و تو کرج
( گرمدره ) هم جدیدا ساختن که نزدیکه تهرانه.
چند تا راه گرون قیمت هم هست.
جت اسکی بشدت هیجان رو تخلیه میکنه ( کرایه 1 ساعت 80 هزار تومن) ( اگر بخرید 14 ملیون تومن)
پرواز با کایت هم خیلی عالیه پارا گلایدر و پاراموتور هم از نوع ورزشهای هواییه و لذت زیادی داره.
( البته اگراز ارتفاع نمیترسید) ( هر دور 60 هزار تومن)
غواصی هم تجربه فانتزی و خوبیه ( یک رب 50 هزار تومن)
Last edited by Saeed System; 19-04-2011 at 09:47.
راستش منم دنبال یه همچین راهی هستم!!!
دوستان نظرات دیگه هم بدن خوبه!!!!
من كوهنوردي و تير اندازي را توصيه مي كنم. البته شكار كه عاليه.
با چند تا از دوستات برو استاديوم هرچقدر دوست داري جيغ و فرياد بزن اگر هم شد چند تا فحش هم بده
يا اينكه شيشه و اكس و ال اس دي مصرف كن و توهم بزن ديگه نيازي نيست بري بانجي جامپينگ يا زيرآبي و جت اسكي اونا خودشون ميان سراغت با كمترين هزينه.بعد از يك مدت هم اصلا ديگه برات هيجان نميمونه كه بخواي تخليه كني.
Last edited by iman_s; 19-04-2011 at 10:34.
دوستان راهایی هم که من امتحان کردم
دوچرخه سواری در حد حرفه ای (شهری) پا به پای ماشینا و پرش از موانع خیابون
اما این کار خطرناکیه و تخصص لازم داره
اگه تخصصشو داری حتما امتحان کن .هیچ چیزی مثله این هیجان تخلیه نمیکنه.مخصوصا هم که جلب توجه میکنی
یکیشم انفجار مهیب هستش که بازم تخصص مخواد
بری پای کوه و دره و یه همچین جایی که البته غیر از تو کسای دیگه ای هم باشن. از فرمولای مختلف ساخت بمب استفاده میکنی و وقتی به نتیجه رسید اونوقت میبینی چقد تخلیه میکنه آدمو
اینا رو به اضافه ی اونایی که دوستان فرمودن کنید
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
من اینارو امتحان کردم متاسفانه وقتی هر چی از دهنت درمیاد میگی یکی پیدا میشه که اسمتو میذاره بی فرهنگ که باز باید تو فکر پرکردن خلاء بی فرهنگیت باشی یا فریاد میکشی یکی پرزور تر از خودت شیپور میدمهبا چند تا از دوستات برو استاديوم هرچقدر دوست داري جيغ و فرياد بزن اگر هم شد چند تا فحش هم بده
يا اينكه شيشه و اكس و ال اس دي مصرف كن و توهم بزن ديگه نيازي نيست بري بانجي جامپينگ يا زيرآبي و جت اسكي اونا خودشون ميان سراغت با كمترين هزينه.بعد از يك مدت هم اصلا ديگه برات هيجان نميمونه كه بخواي تخليه كني.
وقتی هم توهم بزنی به یاد این میوفتی که چرا من دارم پسرفت میکنم آخه
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
ایول
مخصوصا از همون بمبایی که گفتم درست کنی اونجا منفجرکنی صدای پژواکش تمامی هیجاناتتو بریزه
اگه خواستی پخ بده بهت بگم فرمول ساخ یه بمب رو که با 4 هزار تمن هزار تا بمب درست کنی
موافقم
بانجی جامپینگ هر چی هیجان تو وجودتون باشه رو تخلیه می کنه
فکر کنم تنها چیزی که هیجانش از بانجی جامپینگ بیشتره چتر بازیه
هزینشم اون اویل که اومده بود 25 تومن بود الان بیشتر شده حتما
اینم بخونید ببنبد چجوریاست:دي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)