اطلاعاتی که تا یکماهه پیش داشتم این بود که هیچ رمی برای این سری تولید نشده هنوز ولی ضاهرا توزیع هم شده.
اطلاعاتی که تا یکماهه پیش داشتم این بود که هیچ رمی برای این سری تولید نشده هنوز ولی ضاهرا توزیع هم شده.
ست اقای نوید خان در دنکنه واقعا نظرتون به در دم خورد وسیستمی که میخوام ببندم چیری حدود 90در صد بانظر شما همخونی داره
در مورد رم برندg.skilاگه زحمتی نیست یه چند مورد 8و4گیگ پیشنهاد بدید با قیمت
ولی خداییش گفتی این رم ها مخصوص سندی بریجه رفتم تحقیق کردم درسته واقعا مایه گذاشتی از دور می بوسمت
حالا فکر کنم سیستم یه همچین چیزیه
-sandyASUS - SABERTOOTH P67
sandy-Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
ASUS - ATI RADEON EAH6870 یا SAPPHIRE HD 6950 2G یا gtx570
پاور1235گرین
رم یه 4یا g.skil - -8
کیس یهکولر مسنر690
و ....![]()
رم 4 گیگ توی بازار یکی adata هست با باس 1866
کراس ایر و پاتریوت هم با باس 1333 که این دوتا قیمتشون به ترتین هر ماژول 67-62 تومنه.
بهتره زیاد روی باس رم حساس نشید و همون پتریوت رو بگیرید. ولی اگر قصد داری 8 گیگ ببندی بهتره 4 تا رم دو گیگ بخری. مثلا کراس ایر دو گیگ با باس 1600 که قیمتش الان 90 تومنه.
اگه شما سیستم رو برای بازی می خواید 4 گیگ رم بسه براتون فعلا ولی اگه باهاش کار گرافیکی می کنید مثل ( 3dmax . maya)
باید رم بیشتری بگیرید یه نکته هم بهت بگم زیاد نباید روی مادربرد هزینه کنی مدلSABERTOOTH هزینه اضافیه این مدل فقط پورت اضافی داره و حالت sli ساپورت می کنه درضمن من شنیدم که حرارت این مادربرد به دلیل محفظهای که داره یه خورده بیشتره ولی آلیاژ بهتری داره ولی ارزش نداره شما می تونی ژولش رو بزاری رو گرافیکت و 580 بخری این سیستم شما شد
cpu : core i7 2600k
main : asus p8p67 pro
case: cooler master 690
power : 1200 green
vga : gtx 570 evga or gtx 570 msi
cooler cpu : v8 cooler master
ram :gskil f3 1600 2*2 cl7 Ripjaws
اگه مانیتور هم می خواهید ml238 h asus بهترین نوعه فعلا تو بازار
واسه گیم باس مهم نیست زیاد کلا زیاد گیم از رم استفاده نمی کنه درضمن حالت پیشفرض سندی بریچ 1333 باس رو می شناسه یعنی اینقدر بسشه ولی شما می تونی تو تنظیمات بایوس مقدار رو تغییر بدی اگه بتونی یدونه درایور بلو ری هم بگیری خوب میشه ها 180 تومان مارک پایونیر قیمت دارم
ولی حتما کولر باید بگیری چون سری سندی بریچ فنش ضعیفه
Last edited by 1navid; 15-04-2011 at 12:00.
مادربرد sabertooth رو برای چی میخواید بگیرید؟!
خوب وقتی کسی داره هزینه میکنه بهتره جنس خوب ببره.
اولا این مادربرد بی نهایت خنکه و توی ریوی خود سایت ایسوز میتونید مشاهده بکنید.
دوما انتخاب این مادربرد امکان اور کلاک بالا رو به ایشون میده.
سوما فعلا توی مادربرد های موجود بهتر نداریم. به نظرم اگر سری B3 گیگا بیاد یه ud3h b3 هم براشون کایه ولی فعلا بهتره این مادربرد رو برداره. هر چند که ممکنه هزینه اضافی به نظر بیاد ولی امکان sli خوبی رو هم بعدا بهش میده.
ولی خوب در هر صورت مادربرد خوبیه و بودجه اشونم میرسه
آره مادربرد خوبیه ولی برای اورکلاک کار ها و برای کسایی که تمام قطعاتشون high end هست یعنی مشکل بودجه ندارند وقتی ایشون نمی خواد اورکلاک کنه ( منظورم حرفه ای ) برا چی باید 200 تومان اضافه بده وقتی می تونه اون بودجه رو بکشه رو قطعات دیگش مثلا می تونه تایمینگ رمش رو کم تر کنه یا 4 گیگ دیگه رم بخره یه درایور بلو ری بخره یا مثلا بره کیبورد و ماوس گیمینگ بخره
خوب قضیه مادر بورد بالا گرفت من سیستمم میخام تا دو هفته دیگه بگیرم چیزی حدود 5تا 6ماهه دارم تحقیق میکنم
تا چیزی رو بگیرم که بعد ها هم اگه خواستم سیستم را بدون وجود محدودیت ارتقا بدم(حالا جدا از بازی که فعلا سیستم برای بازی میخوام)ولی چون همیشه دنبال پیشرفت بودم واینو حد اقل میدونم ادم فعالی هستم ممکنه حتی تا چند وقت دیگه دنبال کار های سنگین تر کامپیوتری هم(مثلا گرافیک)برم
پس چی میمونه یه سیستم فول کش
در مورد مادر بورد سابر توث ومادر بوردی که اقا نوید می فرمایند یه راهنمایی کامل بدید
راستی خیلی ادم کنجکاوی ام ودوست دارم هر قطعه ای راجدا از قدرت کار خونه ایش اور هم کنم
در مورد پاور هم گیجم بعضی ها میگند سری گلد کول مستر بعضی هم گیرین وا لا موندم ازبس که این همه این دست وان دست کردم
من یکبار کورل را نصب کردم نصب شد اما بعد از نصب دوباره ویندوز دیگر نصب نمیشه چکار کنم مشکل از سی دی رام یا هارده
شما پرسش ها صفحه قبل منو هنوز جواب ندادید... اگه میخواید بهترین سیستم ممکن رو ببندید به اون ها پاسخ بدید تا به جزییات هم توجه بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)