تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: اطلاع رسانی --- خطر استفاده از داروهای ساخت ایران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم داروهای روانپزشکی که روی مغز تاثیر میزاره این مشکل رو نداره؟؟
    چون من سیتالوپرام مصرف میکنم که ساخت سبحان دارو ... تاثیر مستقیم روی مغز میزاره یه وقت مشکلی پیش نیاد برام؟
    اگر مشکلی داره بگید که من برم ساخت کمپانی هکزال آلمان رو بگیرم.
    ولی ایرانیش ورقی 1000 تومنه و آلمانیش ورقی 14 هزار تومن
    من بیشتر ترسم از اینه که داروی سیتاوپرام مستقیم تاثیرش روی نورونهای اعصاب
    نترس چیزی نمیشه دو سال از ایرانیش خوردم سالم سالمم.

2. این کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نیگا کنین اگه دارویی چنین عوارضی که شما گفتین ایجاد کنه از داروخانه ها جمع آوری میشه مثل دیکلوفناک و پیروکسیکام (آمپول) که چند سال پیش به صوورت کامل از فراماکوپه ایران حذف شد دومآ اگه پزشکتون نیاز بدونه این دارو رو براتون حتما" اطلاعش از شما بیشتر هست وراهنمایی لازم رو میکنه( نکنه خود درمانی مکنین؟) سومآ" دیازپام اصلا" خواب آور خوبی نیست و خواب رو آشفته میکنه از bzd های دیگه بهتره استفاده بشه اون دوست عزیز هم در مورد سیتالوپرام ایرانی نگران نباشه مشکلی نیست
    آمپول دیکلوفناک که هنوز هم فروخته و مصرف میشود .

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

نیگا کنین اگه دارویی چنین عوارضی که شما گفتین ایجاد کنه از داروخانه ها جمع آوری میشه مثل دیکلوفناک و پیروکسیکام (آمپول) که چند سال پیش به صوورت کامل از فراماکوپه ایران حذف شد دومآ اگه پزشکتون نیاز بدونه این دارو رو براتون حتما" اطلاعش از شما بیشتر هست وراهنمایی لازم رو میکنه( نکنه خود درمانی مکنین؟) سومآ" دیازپام اصلا" خواب آور خوبی نیست و خواب رو آشفته میکنه از bzd های دیگه بهتره استفاده بشه اون دوست عزیز هم در مورد سیتالوپرام ایرانی نگران نباشه مشکلی نیست
    سلام ...

1 - تاپیک فقط برای اطلاع رسانی ...

2 - امروزه علم و دانش در اختیار همه است ...

3 - اون دکترایی که این موضوع رو میگفتند ، اطلاعات بسیار دقیق و مهمی داشتند و پزشک بودند نه شخص معمولی ... و مهمتر از همه به تجربه چندین مورد دیده بودند ... و توی پست اول هم گفتم در موردی که از نظر پزشکی و علمی مصرف دیازپام لازم و درسته ، نه برای هر بیماری ...

4 - حالا اگه مدتی طول کشید تا داروخانه های ایران متوجه بشند و بعد به صرفه شون بود یا نه ، بعدها خواستند جمع آوری کنند ، توی این فاصله زمانی یعنی میفرمایید رعایت نشه و همه استفاده کنند!!! ... با اون توصیه ای که شما گفتید یعنی حتمآ و همیشه فروش دارو در ایران بدون اشتباست !!! ...

حتا شما خودتون بهتر میدونید ، چه داروهای معروفی که توی دنیا زمانی بسیار رایج شده ، ولی بعد از مدتی عوارض یا خطر استفاده از اون دارو هم مشخص شده ... تاریخچه تمام داروها هست ...

+ به علاوه اینکه تهیه و ساخت داروها یه مکانیزیم ساده و خیلی راحتی نیست ... خیلی کشورها اصلآ روش خاص خودشون رو دارند ... همونطوریکه احتمال زیاد خیلی خوب میدونید ، کشوری مثلآ مثل سوئد بعضی از قسمتهای پزشکیش اصلآ با دنیا متفاوته ، و روش درمانی خاص خودشون رو دارند و همینطور داروهای ساخت و مخصوص خودشون رو ... و حتا خیلی از کشورهای دیگه ...

و مهمتر اینکه فرمول و روش ساخت و فرآیند یک دارو برای هر شرکتی کاملآ محرمانه است ، چون یه روش و راه تجارت و بیزینس در دنیای امروزیه ... اگه دونستن این موارد ساده بود که الآن توی ایران و تمام دنیا خیلی شرکتهای دیگه هم برای ساخت و تولید و فروش دارو ایجاد میشدند ...

حالا مهمترین نکته اینجا : اطلاع رسانی و داشتن آگاهی ، برای جلوگیری و پیش گیری از خطر و ریسک اون بود ... هر شخصی با دونستن این موارد ، خودش باید تصمیم بگیره ، و به قول معروف ریسکش پای خودش هستش ... موفق باشید ...

5. 4 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اين تاپيك واقعا درد دل منو آورد جلو چشمم !
    مديرعامل گروه دارويي سبحان ( فكر كنم دکتر اکبر برندگی ) چند وقت پيش توي دانشكده داروسازي دانشگاه ما بود كه خودش تاييد كرد كيفيت داروهاي داخل رو به نزوله و تحريم ها رو بهونه آورد ! منتها ايشون جوابي به اين سوال كه دقيقا كدوم يكي از وسيه هاي مورد استفاده در آزمايشگاه هاي داروسازي كاربرد دوگانه داره و تحريم شده نداشت .
    مريض كلي خرج ميكنه واسه ويزيت و دارو ولي خبر نداره اون آنتي بيوتيكي كه استفاده كرده چيني و با كيفيتي كمتر از نمونه پاكستاني و عراقيه و قراره چه بلايي سرش بياره !
    كلي زحمت كشيدي و دكتر شدي ولي تاثير منفي و كيفيت نازل آمپولي كه تجويز كردي باعث مرگ يه بيمار ميشه و اونوقته كه همه با انگشت نشونت ميدن و ميگن فلاني همون دكتريه كه آمپولش بيمار ما رو كشت . اعتبارت هم به همين آسومني و به همين خوشمزگي از بين ميره !
    يكي از دلايلي كه من تصميم گرفتم بعد از فارغ التحصيلي به هيچوجه پروانه نگيرم همينه .

7. 5 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

چند وقت پيش توي دانشكده داروسازي دانشگاه ما بود كه خودش تاييد كرد كيفيت داروهاي داخل رو به نزوله و تحريم ها رو بهونه آورد !
    حس ميكنم تحريم ها داره اثر ميكنه ولي اين خيلي بي عدالتيه جامعه جهاني نبايد دارو رو تحريم ميكرد اخه بيماري بيچاره چه گناهي كردن كه قرباني سياست بشن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

حس ميكنم تحريم ها داره اثر ميكنه ولي اين خيلي بي عدالتيه جامعه جهاني نبايد دارو رو تحريم ميكرد اخه بيماري بيچاره چه گناهي كردن كه قرباني سياست بشن؟
    خب اونهايي كه تحريم ميكنن به اين خاطر تحريم نميكنن كه بيمار نتونه دارو استفاده كنه ! دارو تحريم نيست حتي براي كره شمالي هم دارو رو تحريم نكردن !
    وقتي به جاي پنيسيلين هاي با كيفيت هندي و اروپايي ميرن از چين پنيسيلي وارد ميكنن ( اون هم پنيسيليني كه وزارت بهداشتشون اجازه نميده توي خود چين استفاده بشه ) چه ربطي به جامعه جهاني داره ؟
    كل نيازهاي آمپول هاي آنتي بيوتيكي كشور در سال شايد 200 مليون دلار هم نشه ! تازه دولت كه يارانه نميده بهش پولش رو بيمه ها و مريض ها پرداخت ميكنن . خيلي راحت ميتونه داروهايي كه FDA دارن وارد كنه نه داروي قلابي چيني !

10. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من خودم سيتالوپرام ايراني مصرف ميكنم هر ورق 800 تومن اگه بخوام آلمانيشو بگيرم هر ورق 14 هزار تومن اصلا برام نمي صرفه خوب

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من خودم سيتالوپرام ايراني مصرف ميكنم هر ورق 800 تومن اگه بخوام آلمانيشو بگيرم هر ورق 14 هزار تومن اصلا برام نمي صرفه خوب
    يارانه خاصي براي اينجور داروها پرداخت نميشه . همين دارو بسته 100 تاييش توي اروپا و آمريكا فقط $10.50 هست .تقريبا تو همه جاي دنيا نصف قيمت اينجور داروها رو دولت يارانه ميده .
    اين كه 40 هزارتومن هست هر بستش به خاطر قانون هاي عجيب گمرك ايران و هيمنطور سودهايي هست كه دلال ها ميبرن .

13. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

- امروزه علم و دانش در اختیار همه است ..
    خیر دوست عزیز علم و دانش شاخه های مختلفی دارد و هرکسی در رشته خاصی میتونه تخصص داشته باشه و اظهار نظر کنه .
    اون دکترایی که این موضوع رو میگفتند ، اطلاعات بسیار دقیق و مهمی داشتند و پزشک بودند نه شخص معمولی ... و مهمتر از همه به تجربه چندین مورد دیده بودند ... و توی پست اول هم گفتم در موردی که از نظر پزشکی و علمی مصرف دیازپام لازم و درسته ، نه برای هر بیماری ...
    علم پزشکی علم تجارب شخصی نیست که یک پزشک محترم بیاید و تجارب خودش را (حتی اگر واقعا درست باشد ) بصورت قانون بیان کند و حکم صادر کند و تشخیص این امر که آیا دارویی مضر است یا نه به عهده افراد و ارگانهای دیگر می باشد و نه یک پزشک . ایشون می تونن این مطلب را به مراجع ذی ربط اطلاع بدهند و خودشان هم اگر تمایل دارند از این دارو استفاده نکنند
    حتا شما خودتون بهتر میدونید ، چه داروهای معروفی که توی دنیا زمانی بسیار رایج شده ، ولی بعد از مدتی عوارض یا خطر استفاده از اون دارو هم مشخص شده ... تاریخچه تمام داروها هست ...
    این مطلب درسته ولی باز هم عرض می کنم که متولی این امر شخص و ارگان دیگری است و نه من و شما .
    با نظر این دوستمون موافقم ولی در مورد دیکلوفناک و پیروکسیکام بحث متفاوته و این داروها هنوز هم استفاده می شوند و فقط مصرف آنها را محدود کرده اند . این داروها در همه جای دنیا بر ااساس اصول علمی مصرف می شوند .

در پایان باید عرض کنم که عارضه دارویی امری است طبیعی و اگر دارویی بر اساس اصول صحیح تشخیصی و درمانی تجویز شده باشد این عوارض در حداقل ممکن می باشد و از نظر علمی قابل قبول .و اگر غیر از این باشد باید بررسی کرد و علت را جویا شد .
    موفق باشید .
    Last edited by morsadr; 16-04-2011 at 15:57.

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

سلام ...

کاربر گرامی جناب morsadr ، ممنون برای وقتی که در جهت آگاهی برای همه کاربرهای فروم میذارید و برای گفتن اطلاعات ...

لطف بفرمایید نوشته‏های قبلی رو دقیق و با دقت بیشتر بخونید ...

تکرار میکنم : تاپیک فقط برای اطلاع رسانی ...

نمیخوام خودم دچار همون اشتباه بعضی از دوستان بشم ، که اطلاع رسانی و گفتگوی مفید ، خدای نکرده تبدیل به بحث‏های غیر ضروری بشه ... ولی فقط اینبار برای پاسخگویی ... این رو از الآن عرض کنم سوتفاهم پیش نیاد ، مهمتر از همه اینکه تمام مطالب پایین روی صحبتم با شما نیست ... چون امکان داره خیلی قسمتها در صحبتهای پایین با من موافق باشید ... و اینکه خیلی صحبتها رو ( بویژه در رشته پزشکی ) بهتر از من میدونید ... چون کاربرهای دیگه هم میخونند برای پاسخگویی کلی گفتم :

خیر دوست عزیز علم و دانش شاخه های مختلفی دارد و هرکسی در رشته خاصی میتونه تخصص داشته باشه و اظهار نظر کنه .
    گفتم : امروزه علم و دانش در اختیار همه است ... به این معنی نیست که همه پزشک یا متخصص هستند !!! ... همیشه همه جا ( حتا توی همین تاپیک صفحه قبل ) به دوستان مشاوره با پزشک متخصص رو توصیه کردم ...

علم و دانش ( بطور کلی و عمومی ) فقط و فقط در دسترس برای یه کشور یا عده خاصی نیست ( به جز موارد خاص و استثنایی و حرفه ای ) ... نه اینکه همه‏ی افراد در همه‏ی زمینه‏ها متخصص باشند و همه چیز رو کامل بدونند !!! ... ولی دلیل بر بی اطلاعی و نداشتن آگاهی یا آگاهی و دانش کم مردم بطور کلی هم نیست ... به این معنی که این آگاهی و دانش قابل دسترسی هستش و اطلاعات عمومی و دانش کلی و خرد جمعی مردم بالاست ...

علم پزشکی علم تجارب شخصی نیست که یک پزشک محترم بیاید و تجارب خودش را (حتی اگر واقعا درست باشد ) بصورت قانون بیان کند و حکم صادر کند و تشخیص این امر که آیا دارویی مضر است یا نه به عهده افراد و ارگانهای دیگر می باشد و نه یک پزشک . ایشون می تونن این مطلب را به مراجع ذی ربط اطلاع بدهند و خودشان هم اگر تمایل دارند از این دارو استفاده نکنند
    این مطلب درسته ولی باز هم عرض می کنم که متولی این امر شخص و ارگان دیگری است و نه من و شما .
    این که شد پر از ضد و نقیض :

پزشکی ( حالا بماند که از نظر اندیشمندان و فلاسفه قدیم علم فقط شامل : فلسفه ، ریاضیات و ادبیات ، پزشکی علم نیست دانش هستش ) ... پزشکی خیلی از موفقیتهایی که داشته بر اثر تجربه بوده ، اصلآ هم نمیتونید رد بفرمایید ، چون تاریخچه تمامی درمانها و جراحیها هست ... فرمول ریاضیات محض که نیست ، پس تجربه و اتفاق یعنی چی ... از لویی پاستور و فلمینگ و رازی بگیر تا تحقیقات امروزی ... تحقیقات ، تجربه و مشاهده و نتیجه گیری بسیار مهمه ...

1 - اینکه گفتید افرادی که صلاحیت دارن : بله درسته ولی کجا و کدوم افراد و در چه رشته ای ؟ ... پزشکی در دنیا ، که مشخه سازمان و نهادی خودش رو داره ... آیا اگه مصرف دیازپام ( تحت شرایط لازم و درست ) توصیه شده ، این همون دیازپام ، با همون کیفیت جنس و شرایط ساخت و تولید هستش که بقیه بیماران داخلی مصرف کنند ؟!!! ... صحبت الآن دقیقآ همینجاست ، که این اون دیازپامی که سازمان جهانی گفته نیست ...

مهمتر از همه اینکه خود این مراجعی که میفرمایید ( داخلی ) ، دچار اشتباه نمیشند ؟!!! ... امکان نداره یه موضوعی رو دیر متوجه بشند ، یا اصلآ متوجه نشند ، و یا اصلآ بماند !!!!!!! ... خوب برای این موارد چکار باید کرد ، اطلاع رسانی یا سکوت ؟!!! ...

دو حالت که بیشتر نداره : یا خبر اشتباست یا درسته ... اگه اشتباه باشه و دیازپام ضرری نداشته باشه بعد از مدتی تحقیقات ( و به تجربه ) پزشکان و دانشمندان متوجه میشند و خبر اعلام میشه ... که معمولآ وقتی اشتباه باشه زود از اخبار علمی و فرهنگی و ورزشی هم میشنویم !!! ... این وسط مصرف خارجی اون بیشتر شده و کمی در مصرف داخلی اون احتیاط ...

اگه خبر درست باشه چی ؟!!! ... کی اعلام میشه و چطوری ؟!!! ... بهتر میدونید و ... ولی مهم اینکه این وسط امکان داره با جان و سلامتی عده ای بازی بشه و سلامتی فرد و خانوادگی و اجتماعی اونها به خطر بیافته ... گرون خریدن یه دارو مهمتره یا سلامت فرد و اجتماع ؟ ...

2 - در حال حاضر نمیدونم در چه مقطعی هستید( رزیدنت ، فلو ، بالاتر یا پایین تر ) ولی اون پزشکایی که گفتند ، بینشون استاد هم بود ... منظورم استادیار یا دانشیار نیست ، استاد ...

3 - الآن مدتهاست که این نمونه و موارد مشابه شنیده میشه ، مهمتر از همه اینکه خیلی اشخصای که دارند میگند ( تجربه خودشون رو در اختیار بقیه میذارند ) پزشکای متخصص در رده بالا هستند ... یعنی همه دارند میگند ، اگه یک نفر بود بله نباید به این زودی تصمیم گیری بشه ... دوم اینکه این تجربه توی یه روستا و شهر دور افتاده نیست ، توی مراکز تحقیقاتی و درمانی هست که چندین پزشک متخصص ، صاحب نظر اونجا هستند ...

و مهمتر از همه اینکه خطر اون رو دارن اطلاع رسانی میکنند ... یه سوال مهم ، همین الآن شما خودتون اگه برای خودتون یا بیمارتون لازم باشه ، دیازپام ایرانی رو ( بعد از شنیدن این همه خبر ) بدون احتیاط تجویز میکنید ؟ ...

اصلآ احتیاط و تجربه فقط این یکبار و به این دارو مربوط نمیشه ... بازم تازیخچه پزشکی : همون پنی سیلین که داروی معروفی هستش و همه میشناسند ، بعد از مدتی توی دنیا مشخص شد که بدن بعضی افراد نسبت به این دارو حساسیت داره و توی شوک میرند و میمیرند ...

خلاصه ، مختصر و مفید : این که دیازپام ساخت ایران خطر مرگ داره ، مطلبی بوده که دکترای متخصص و چند نفر استاد ، به تجربه و اتفاقی رو که افتاده و خودشون دیدن گفتند و مطمئن بودند...

وظیفه اطلاع رسانی بود ... درست یا نادرست بودن یا هر شکل دیگه از این خبر پزشکی ، و ریسک عمل و هر تصمیم گیری استفاده از این دارو و خطر اون به عهده خواننده گرامی میباشد ...

همگی موفق و سلامت و سعادتمند باشید ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •