الگوریتم های زیادی وجود داره، چه الگوریتمی تو ویژوال استفاده کردی؟ بگو تا همون رو تبدیل کنیم، تو دلفی هم آسونه ولی پاسکال رو نمی دونم!!!!![]()
الگوریتم های زیادی وجود داره، چه الگوریتمی تو ویژوال استفاده کردی؟ بگو تا همون رو تبدیل کنیم، تو دلفی هم آسونه ولی پاسکال رو نمی دونم!!!!![]()
دوستان مشکلم حل شد فقط یه چیز دیگه اگه بخوام مجموعه اعداد زوج یه عددی رو بدست بیارم باید چیکار کنم ضروری
اگر منظورت اینه که یه عدد از کاربر دریافت می کنی و بعدش مجموع اعداد زوج از 2 تا اون عدد رو حساب می کنی، روشش اینه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by CPUSatan; 18-04-2011 at 18:33.
با سلام
با تائید حرف های دوست عزیزم CPUSatan باید بگم.
اگر منظورتون این که مجموع ارقام زوج یک عدد را چاپ کند. به این صورت است :
* این کد مربوط به turbo pascal 3 است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من کد بالا را تست نکردم و چون فعلا فقط به c# دسترسی دارم این الگوریتم را در c# console نوشتم که جواب داد و بعد ان را به pascal تبدیل کردم (syntax پاسکال و دلفی تقریبا یکی است).
این هم کدش :
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M.Hashemi; 18-04-2011 at 22:37.
ممنون دادا دمت گرم همونی که مال توربو پاسکال بود جواب داد فقط اگه میتونستی برام یه چیزی بنویسی که تعداد صفرهای یه عدد رو حساب کنه عالی میشد که فقط تا همین امشب وقت داشتم
Last edited by CPUSatan; 18-04-2011 at 21:29.
ممنون البته ساده تر هم میشد نوشت ولی خیلی ممنون
1- منظورت از ساده تر چیه؟
2- واسه هرچیزی الگوریتم های زیادی هستش، اونی که فکر می کنم درست تر و اصولی تره رو می نویسیم
3- جواب رو که می دونستی دیگه چرا پرسیدی پس؟
سلام میخواستم بگم جواب رو فرداش تو دانشگاه فهمیدم!!!
یه سوال کوچولو:
یه عدد و یه کاراکتر رو بگیره اگر کاراکتر V رو وارد کنیم وارونه عدد رو حساب کنه اگر S وارد کردیم مجموعه ارقام زوج اگر هم چیز دیگه ای تایپ شد خود عدد رو نشون بده راستی باید با Case باشه چنتا مرحلش رو خودم انجام دادم ولی خیلی خطا داشت راستی این هم کدهای وارونه و مجموعه ارقام:
وارونه:
مجموعه ارقام زوج:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)