256 باید حول و حوش 30 تا 32 بگره سرعت اش
256 باید حول و حوش 30 تا 32 بگره سرعت اش
اخرین تست هایی که از سرعت این شرکت گرفتم:
![]()
تستهایی که گذاشته با ارقامی که توی سایتش درج شده بفهمی نفهمی مشکوکه و ایضا این عبارت:
دانلود نرم افزارهای KING با همکاری شرکت فنی مهندسی پرند برای اولین بار
در ایران
علی الحساب نمیشه هیچ قضاوتی کرد باید صبر کنیم تا یک جوانمرد شیر دل پیدا بشه که مشترک شده و ببینیم چی میگه.
اینو الان دیدم:
این سرویس با کمک خیریه رعد راه اندازی شده و با خرید این سرویس ضمن استفاده از اینترنت و مزایای آن ماهانه به این مجموعه کمک خواهید کرد.
بنظر میاد برادران سپاه اجنه و شرکای رمالش دخیل هستند.
Last edited by reb; 05-08-2011 at 12:43.
بله این تست های سرعت 100% غیر واقعی هست !!
شما فقط بیاد تصور کن یک شرکت بیاد نامحدود 128 رو 512 ببنده !!!! اصلا فکر کردن بهش هم خنده داره. مگر اینکه طرف اروزی ورشکست شدن داشته باشه ^^ . وقتی یک یوسر معمولی و غیر اشنا رفت گرفت و سرعت رو گذاشت اون موقع مشخص میشه .
این شرکته ها همشون سر و ته یک کرباسن و عاشق پول تو جیب مردمن . اونوقت بیاد ضرر کنه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخه اون تست سرعت 512 نامحدود رو 2 مگ بسته شده رو هیچ ادمی باور نمیکنه !!!!!!!!!!!!!!!! البته این کارهای تبلیغاتیی زیادن ولی به قول معروف حنای شما برای ما رنگی نداره !
شرمنده تند گفتم ولی این جور کارهای تبلیغاتیی که بوی دروغ میده من رو کلافه میکنه.
Last edited by luches; 05-08-2011 at 13:31.
دوستان تبلیغاتی نیست من اینشون رو میشناسم و میدونم دروغ نمیگه این شرکت یکی از دکل های پوشش رو روی خونه ایشون گذاشته و به جای پول داره این اینترنت رو به ایشون میده
منم نمیگم دوستمون دورغ میگه عزیزم... من میگم این سرعت ها که ایشون برای سرویس تست کردن عمرا واقعی باشه . منظور من شرکت ارائه دندست عزیزم ! اخه کدوم شرکتی سرعت سرویس نامحدود رو 4 برابر بالاتر میبنده !!! اصلا با عقل جور در میاد ؟؟!!! شاید فقط ایشون باشه این سرعت رو میگیره ولی عمرا یوسر دیگری همچین سرعتی بگیره . اینا که نمیان سرمایشون رو مجانی خیرات کنن. تا قرون اخرشو از جیب مردم میکشن ^^ .
ایشون جای کلی پول که باید بابت دکل بگیره داره اینترنت میگیره که احتمالا معادل پول اجاره سرعت خیلی بالاتر به ایشون میدن اینکه ملاک تست سرعت نمیشه عزیزم شایدم چون هنوز مشتری ندارن کل پهنای باند رو دادن دست ایشون !!! یک یوسر معمولی باید تست کنه تا مشخص بشه . شرکت های کوچیک معمولا بعد یک مدت کوتام مشخص میشه اوضاعشون چطوره ! واقعگرا باشید دوستان . تو این مملکت اب مجانی نیست اون وقت یکی بیاد اینطوری خیرات کنه XDXD
Last edited by luches; 05-08-2011 at 15:11.
داداش ایشون که همچین سرعتی داره بگه بنا به این دلایل سرعت من اینجوریه.میاد یه سری اسپید تست از سرعتش میزاره و میره.منم تازه فهمیدم قضیه اینه.خب دوست عزیز چی میشد از اول اینو میگفتی.این دوستمون باید بیاد اینو بگه.اون بنده های خدا چه گناهی کردن میان این سرعتو میبینن وسوسه میشن و میرن میگیرن ولی سرعتشون هیچ وقت اینقد نمیشه. حالا که بهت مفتی دادن میخوای واسشون تبلیغ کنی حقیقتو بگه. نامحدود 512 هیچ وقت سرعت دانلود بالای 60 نمیره.منم نزدیک بود گول بخورم برم بگیرم.ولی این با اوصاف همچین اشتباهی هرگز نمیکنم
Last edited by arashsard; 05-08-2011 at 15:40.
دوستان من هم بار ها گفتم عین شما یوزر معمولی هستم و فقط به خاطر اینکه دارم از این شرکت سرویس میگیرم یک تاپیک بنا کردم مگر دوستان دیگری که در انجمن تاپیک ای اس پی های دیگر رو راه انداختند قصد تبلیغ اون شرکت رو داشتند؟ قطعا خیر . عین تمام ای اس پی های دیگر من هم این تاپیک ای اس پی رو زدم همین
این هم نشانه این که من یوزر این شرکت هست و اکانت ام ۵۱۲ هست:
در مورد دانلود برنامه های کینگ هم اگر به پنل کاربری دسترسی داشته باشید میتونید با سرعت ۲ مگ برنامه ها رو دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اخر هم بگم بار ها گفتم باز هم میگم هیچ وقت قصد گمراه کردن نه داشتم و نه دارم و بار ها گفتم به چه دلیل سرعت بیشتر هست و برای هر کس که پیغام داده به تفصیل توضیح دادم دلیل اش کسی دیگر هم اگر فکر میکنه گنگ هست پیغام بده براش میگم.
در مورد سرویس ها هم که میفرمایید سرعت بیشتر بسته شده فکر کنم برای دیگر یوزر های عادی این مورد ایی که در پایین ذکر میکنند رو تو سیاست اشون هست(چون با اشنایی که با تجهیزات میکروتیک پیدا کردم و اکانتینگ های مرتبط با اون این رو میشه پیاده کرد):
۱-سرعت رسمی هر یوزر باید همون ایی باشه که و قرار داد اش هست مثلا اگر فایل دانلود میکنه ۵۱۲ کیلوبیت هست بای ۶۰ الی ۶۴ دانلود کنه
۲-برای بالا بردن سرعت بروز صفحات اینترنتی سرعت up to هست یعنی مثلا کسی که ۱۲۸ هست وقتی داره سایت باز میکنه سرعت اش تا ۳۰۰kbpsمیره بالا . دانلود هم بکنه این مورد رو میبینه تو گراف اش
۳-دلیل پینگ پایین اش هم این هست مستقیم پهنای باند میخرند و با واسطه نیست
در اخر بگم باز هم این تجربیات من در طول ۳ سال با این شرکت بوده من هم تمام این ۳ سال یک یوزر عین شما بودم و هستم و هیچ قصد تبلیغاتی ندارم چون منفعت این شرکت تو جیب من قطعا نه میره و نه خواهد رفت . یک دوست ایی میتونه تست کنه و نتیجه اش اینجا بزاره تا حرف های من دروغ تلقی نشه از طرف دوستان. باز هم میگم و گفتم هیچ وقت هیچ شرکتی نمیاد روی سرویس ۵۱۲ دو مگ بده دلایل اش هم قبلا ذکر شده و هم برای دوستان که پیغام دادند توضیح دادم
دوست عزیز من که از شما طرفداری کردم شما دیگه چرا به من میتوپی؟
نه والا من به کسی نتوپیدم حتی شما دوست من. فقط همه ارو نقل و قول کردم ببخشید اگر اشتباهی شما هم تو نقل و قول ها بودید . درسته خطاب ام به شما نبود در مورد اون موارد ها . خلاصه اشتباه بنده را بپذیرید هم شما دوست من که فرمودید گفته های بنده خلاف واقع نیست و هم بقیه دوستان قصد توپیدن نبود فقط خواستم توضیح بدم در مورد موارد فوق الذکر.
باتشکر از لطف اتون اردات مند سینا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)