خيلي ممنون از لطف و سطح شعور شما
در ضمن عزيزم من دو سال تو اين سايت پست ميزنم![]()
خيلي ممنون از لطف و سطح شعور شما
در ضمن عزيزم من دو سال تو اين سايت پست ميزنم![]()
خواهش میکنم! چه سابقه ایی دارید در اسپم![]()
در پاره اي از مواقع و براي بعضي از افراد اسپم خيلي مفيد حتي واجب تر از نان شب است.
اگر باز هم خواستين كافيه فقط دوباره پست التماسي بزنيد. من حتما به التماس شما جواب ميدهم.
موفق و مويد باشيد.![]()
مبدلها در دوربينهايي مثل G10 ضريب تله يا وايد لنز رو تغيير ميدن . مثلا اگه شما از يك مبدل تله با ضريب 1.4 استفاده كني اونوقت زوم دوربين شما از 5x به 7x تغيير پيدا مي كنه . يا اگه از مبدل وايد با ضريب 0.8 استفاده كني در اون صورت وايد 28mm لنز به يك وايد 22mm تبديل ميشه . براي اينكه بتوني از يك مبدل استفاده كني احتياج به يه آداپتور هم داري . آداپتور وسيله ايه كه با اون ميشه مبدل رو روي لنز سوار كرد . اين مبدلها هم مشكلات خودشونو دارن و كمتر پيش مياد كسي بخواد براش هزينه كنه .
مرسی از توضیحات!خیلی نا امید شدم کلی کیف کردم این عکسو دیدم! حالا به نظر شما هزینه اش چقدر میشه؟
( حدودی )
ارزش داره یا نه ؟؟!؟؟![]()
مبدل لنز تله با ضريب 1.4x براي Canon G10 كه زوم اونو تا 7x بالا ميبره . قيمت 103 دلار . البته ممكنه تو بازار ايران اگه پيدا بشه قيمتش بالاتر باشه .
آداپتور براي همين مبدل لنز به قيمت 30 دلار :
نتيجه كار هم يه معجون در مياد اين ريختي البته هنوز مبدل لنز روي آداپتور بسته نشده :
نهايتا با بستن مبدل لنز اين شكلي ميشه . با اين هيبت و ريخت و قيافه يه دوربين SLR رو قورت ميده .
به نظر شما براي بالا بردن زوم دوربين به اندازه فقط 2x آيا ارزش داره اين همه هزينه كنيد ؟
ديدن اين لينك هم خالي از لطف نيست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Samin_System; 13-04-2011 at 19:31.
سلام . ممنون از توضیحات کاملتون!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)