داداش دمت گرم خیر ببینی![]()
داداش دمت گرم خیر ببینی![]()
سلام
من هم دنبال منبع خوب واسه #c میگردم. دوست عزیز آقای bz7 اگه زحمتی نیست هر کدوم از کتاب ها رو که تهیه کردین نظرتون رو راجع به اون بگین.
با سپاس![]()
سلام.
من کتاب دایتل که آقای MicrosoftH گفتن رو سفارش دادم. ایشالا بزودی برام می رسه. یه نگاش می کنم و نظرمو می گم.
من امروز رفتم کتاب چگونه با #C برنامه نویسی کنیم ، ترجمه پروین صفاحی از انتشارات ناقوس رو که جناب MicrosoftH پیشنهاد دادن بخرم یعنی اگر اشتباه نکنم باید این باشه :
اما این کتاب رو نداشت ولی یک کتاب داشت به همین عنوان ترجمه بهرام پاشایی که اونم ترجمه ای از دایتل هستش یعنی این:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میخواستم بدونم آیا این دو کتاب یکی هستن؟ کدوم یکی کامل تر و بهتره ترجمش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bobby Sands; 21-04-2011 at 19:24.
دوستان دقت کنند شما می تونید از سایت خود ناقوس خریداری کنید
انتشارات ناقوس کتاب Microsoft Visual C# 2010 Step by Step نویسنده John Sharp از انتشارات مایکروسافت به مترجمی احمد پهلوان تفتي رو چاپ کرده .
بنظر شما این از کتاب از کتاب چگونه با #C برنامه نویسی کنیم ، ترجمه پروین صفاحی بهتر نیست؟الان کدوم رو بگیرم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من کتاب مهندس صفاحی رو خریدم.
خیلی خوب توضیح داده.
اما من اصلا با كتاب موافق نيستم چون تو كتابها مشكلاتي كه شما در پروژه برخورد مي كنيد نگفته
همشون از همون اول در مورد نوع داده ها گفته
و در اخر كتاب چند خطي ارتباط با بانك اون هم ناقص
يعني مهمترين مسيله در اخر و جزيي
پس بنظر شما باید چیکار کرد؟!!
کتابهای فرسی بیشترشون مزخرفن. اگه کتابهای خوب برای درست یادگرفتن میخواین کتابهای مدارک مایکروسافت خیلی خوبن. سری Course های MCPD و MCTS کتابهای کاربردی و مطالب متنوعی رو پوشش میدن.
غیر از اینها کتابهای انتشارات Apress هم از لحاظ ساختار و نحوه ارائه مطالب فوق العاده ان :
Apress - Pro C# 2008 and the NET 3.5 Platform Fourth Edition
Apress - Beginning ASP.NET 3.5 in C# 2008 From Novice to Professional, Second Edition
Apress - Pro Asp Net 3.5 In C# 2008, Second Edition
Apress Pro LINQ C Sharp
Apress.Introducing.dot.NET.4.0.with.Visual.Studio. 2010.Feb.2010
Apress.Pro.Entity.Framework.4.0.Mar.2010
CSharp.2010.Recipes.A.Problem.Solution.Approach
Apress.Pro.Dynamic.dot.NET.4.0.Applications.Jan.20 10
Apress Pro WPF In C# 2010
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)