دوستان سلام
بادا فرمت های مختلف صوتی و تصویری رو پشتیبانی می کنه؟
مثل flv,mkv,avi, mpeg و غیره
علی علی
دوستان سلام
بادا فرمت های مختلف صوتی و تصویری رو پشتیبانی می کنه؟
مثل flv,mkv,avi, mpeg و غیره
علی علی
سلام.
کدوم مدل؟
ویو 1 و 2 اره ساپورت میکنه. میتونی داخل کلوپشون اطلاعات بیشتری کسب کنی.
بقیه مدل هاش mp4.3gp ساپورت میکنند. و نباید سایز ویدیو از سایز ال سی دی بزرگتر باشه یعنی نباید از 240 در400 بیشتر باشه. با خود کایز راحت میتونی تبدیل کنی بدون افت کیفیت.
البته چند ماه دیگه بادا 2 عرضه میشه احتمال زیاد این مشکل برطرف بشه
پس خوبه ؟ ... آخه میخواستم واسه یکی مدل 723 یا 525 رو بگیرم ..
سلام.
کدوم مدل رو می خوای بخری؟
من خودم اول قصد خرید ویو 533 رو داشتم ولی خیلی ها گفتند با اپرا مشکل داره رستارت میشه موقع استفاده از چند برنامه یا موزیک گوشی دادن عملکرد گوشی کند میشه حتی یکی گفته بود که موقع موزیک گوش دادن سی پی یو 63% اشغاله!!! البته یک چیزی هم هست.. بعضی ها گوشی که میخرن مشکل داره فکر میکنند گوشی بده..
چون من چند ویدیو از این گوشی دیدم سرعتش خوب بود..
اما میگن اپرا مشکل داره. ولی من از خیلی ها پرسیدم میگفتند به جز با اپرا مشکل هنگ و رستارت رو نداره..
در ضمن از خیلی ها داخل موبایلستان پرسیدم میگفتند موقع استفاده از چند برنامه مشکل سرعت ندارند و سرعتش خوبه..
نسخه 533 که صفحه کیلید داره واسه اینترنت و چت واقعا عالیه.
مثلا گوشی قبلی ایکس 8 بود یکی بود میگفت خیلی هنگ داره نخرید. در صورتی که هنگ نداشت!!
ولی در کل شنیدم گوشی خوبیه.
به هر حال م رفتم سراغ ویو 723 ..
خب از لحاظ سرعت سرعتش خیلی بالاست.. میتونید راحت چند برنامه رو اجرا کنی و با گوشی کار کنی موزیک بزاری و تو گوش بچرخی و مشکلی از این بابت نداره.. موزیک گوشی بده تو منو بچرخ اگه چک کنید سی پی یو 0% می زنه و یعنی اشغال نیست.. و در کل از لحاظ سرعت مشکلی نخواهید داشت.
ال سی دی همونطور که میدونی مثل ویو 533 و 525 و 578 که هنوز عرضه نشده 3.2 اینج هست وضوح 240 400 توانایی نشون دادن 256 هزار رنگ رو داره. مولتی تاچ هم داره وبگردی باهاش لذت بخشه. تاچ گوشی واقعا عالیه..
کفیت ال سی دیش عالی نیست ولی رضایت بخشه.. عکسها و پس زمینه ها شفاف هست و مشکلی از این لحاظ نداره..
صداش نسبتا بلند و با کیفیت هست یک اسپیکر مجزا پشت گوشی داره موزیک پلیر خیلی خوبه هر فرمتی که خواستم رو ساپورت کرده حتی بعضی از موزیک ها که داخل ایکس 8 کار نمی کرد اینجا کار کرد.
اما بخش ویدیو بر خلاف موزیک همونطور که گفتم عملکرد عالی نداره فرمت های mp4/3gp رو میخونه وضوح کلیپ ها نباید از 240 .400 بزرگرتر باشه یا برنامه کایز خودش راحت میتونی تبدیل کنی بدون افت کیفیت.البته در عوض حجمش همون زیاد میمونه..
دوربینش 5 مگاپیکسل هست. فوکوس خودکار داره. تشخیص لبخند. فلش هم داره . کیفیت عکساش خیلی خوبه..
تنظیماتش هم زیاده.
فیلم برداریش هم بد نیست وضوح qvga نرخ 15 فرم .. البته با امدن ورژن 2 احتمال خیلی زیاد این بخش ویدیو بهتر بشه.
پشت گوشی هم استیل هست و لنز دوربین یکمی فرو رفتگی داره که ازش تا حدودی مراقبت میکنه.
باطریش واقعا خیلی خوبه ..
سیستم عاملش همونطور که میدونی بادا 1.1 هست به دنبال ویو 1 و 2 سامسونگ اعلام کرده که واسه ویو723 هم ورژن 2 بادا رو عرضه میکنه..
بازی و برنامه باید از مارکت خودش دانلود و نصب کنید خیلی زیاد بازی و برنامه براش نیست چون سیستم عامل نو پا هست فکر کنم واسه ویو 723 حدود 180 بازی رایگان بود..
بازی هاش بدک نیست ..
البته این احتمال خیلی زیاده که واسه ویو 525 .533 هم بادا 2 عرضه کنه.
از لحاظ ارتباطی wifi gps و بولوتوث ورژن 3 رو هم داره.
از لحاظ شبکه های اجتماعی هم فیس بوک تویترز و.. رو داره خودش هم 2تا برنامه چت داره یکیش یاهو هست..
در ضمن جاوا رو راحت ساپورت میکنه برنامه چت برای جاوا فراوانه.
شتابسنج برای چرخش خودکار صفحه هم داره.موقع تماس مثل 5800 میتونی با برگردونند گوشی صدای زنگ قطع کنی.
90 مگابایت حافظه داخلی داره مموری هم میکرو اس دی میخوره تا 16 گیگ ساپورت میکنه..خودم 4گیگ استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره از لحاظ سرعت.
قیمتش با گارانتی حدود 240 تومان هست .
بدون گارانتی من فکر کنم 210 یا 205 تومان خریدم..
البته تو این رنج میتونید اندورید هم بگیری .. خواستی تو بخش مشاوره یک تاپیک باز کن دوستان راهنماییت کنند.
کلا بگو انتظارات چیه..
من که ازش راضی هستم و مشکلی باهاش ندارم.
Last edited by Punisher_2008; 11-05-2011 at 12:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)