تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: حساسیت به قرص لوراتادین

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حساسیت فقط در صورت وجود کهیر یا دونه های ریز ثابت میشه ؟ یا سوزش و خارش و قرمزی بدون کهیر یا دونه های ریزهم نشانه حساسیت هست ؟
    دانه های ریز و قرمزی و خارش هم میتونه نشانه حساسیت باشه

و آلرژی فقط در مقابل عوامل شیمیایی ایجاد میشه یا ضربه و سرما و فشار و .. میتونه باعث ایجاد حساسیت یا نشانه های آلرژی شه و تو این جور مواقع استفاده ار دارو های ضد آلرژی مثل لوراتادین توصیه میشه؟
    کلا آلرژی در اثر تحریک سیستم ایمنی بعلت موادی که برای بدن ناشناخته هستند ایجاد میشه . البته این تحریک سیستم ایمنی و شروع واکنشهای زنجیره ای آلرژیک میتونه در اثر ضربه و فشار و شاید سرما در افراد خاصی ایجاد و یا تشدید شود .

( میشه از لوراتادین و سایر داروهای ضد آلرژی به عنوان تسکین دهنده قرمزی سوزش و تورم پوست استفاده کرد؟)
    قرمزی و سوزش و خارشی که در اثر حساسیت باشه بله ولی نه هر سوزش و قرمزی

اگه کسی به اشتباه از داروی ضد حساسیت استفاده کنه عوارضی براش داره ؟ یا ممکنه باعث ایجاد حساسیت بشه ؟
    میزان کم آن مشکلی ندارد ولی دوز بالا میتونه مشکل ساز باشه . مصرف این داروها ایجاد حساسیت نمی کند .

2. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

ممنون از جوابتون

من هیچ حساست و الرژی م یا سابقه استفاده از داروی ضد آلرژی نداشتم ولی دیروز پوست کف دستم بخصوص بند های انگشت

و پوست دستم شدیدا شروع به خارش کرد بعد قرمز و ملتهب شد و سوزش بدی گرفت هیچ دونه یا کهیری هم نداشت فقط قرمزو

ملتهب بود و حالت سوزن سوزن داشت اول فکردم خشک شده یا بر اثر سرماست که کرم ویتامینه استفاده کردم ولی تاثیر نداشت

بعد از دیروز دارم هر 6-7 ساعت قرص لوراتادین میخورم الان کف دستم فقط قرمزه و دیگه سوزش نداره و التهابش کم شده و کمی

هم حساسه و خارش داره .. ولی قرمزی دستم پخش شده یکم .. حالا بنظرتون حساسیت بوده ؟
    (شب قبلش از یه شامپوی جدید استفاده کرده بودم)

و مصرف لوراتادین رو ادامه بدم ؟ چرا قرمز شدگی کف دستم به سمت روی دستم پخش شده ؟
    Last edited by V E S T A; 10-04-2011 at 14:17.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

ممنون از جوابتون

من هیچ حساست و الرژی م یا سابقه استفاده از داروی ضد آلرژی نداشتم ولی دیروز پوست کف دستم بخصوص بند های انگشت

و پوست دستم شدیدا شروع به خارش کرد بعد قرمز و ملتهب شد و سوزش بدی گرفت هیچ دونه یا کهیری هم نداشت فقط قرمزو

ملتهب بود و حالت سوزن سوزن داشت اول فکردم خشک شده یا بر اثر سرماست که کرم ویتامینه استفاده کردم ولی تاثیر نداشت

بعد از دیروز دارم هر 6-7 ساعت قرص لوراتادین میخورم الان کف دستم فقط قرمزه و دیگه سوزش نداره و التهابش کم شده و کمی

هم حساسه و خارش داره .. ولی قرمزی دستم پخش شده یکم .. حالا بنظرتون حساسیت بوده ؟
    (شب قبلش از یه شامپوی جدید استفاده کرده بودم)

و مصرف لوراتادین رو ادامه بدم ؟ چرا قرمز شدگی کف دستم به سمت روی دستم پخش شده ؟
    احتمالا حساسیت بوده . شما می تونید از داروهای موضعی هم استفاده کنید .

5. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

الان کف دستم خیلی بهتر شده و فقط کمی قرمزی و خارش وجود داره ... قرمزی به روی دستم هم یه کم رسیده و همینطور خارش ولی مقدارش خیلی کمه ..

داروهای موضعی رو اگه ممکن هست نام ببرین

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

الان کف دستم خیلی بهتر شده و فقط کمی قرمزی و خارش وجود داره ... قرمزی به روی دستم هم یه کم رسیده و همینطور خارش ولی مقدارش خیلی کمه ..

داروهای موضعی رو اگه ممکن هست نام ببرین
    تجویز دارو اینجا ممنوع می باشد ولی کلا شما می توانید بصورت موضعی و کوتاه مدت از پمادهای استروئیدی استفاده کنید .

8. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من روز چهارشنبه صبح تب کردم و بعد با تجویز دکتر یک سرم در چهار شنبه شب به همراه دو امپول و مقداری قرص دیروز یعنی پنج شنبه شب هم یک امپول دیگه زدم ولی از دیروز بعد از ظهر دست ها و پاهای من شروع به سوزش کم با دانه های کوچک که برجسته نیستند کرد الان که بامداد روز جمعه و ساعت نزدیک سه صبح میباشد من از شدت خارش و سوزش دستذو پاهایم نمیتوانم بخوابم البته هنوز به همان صورت نقطه های ریز و قرمز هستند که برجسته نیستند اما شدت سوزش خارش ان ها چند برابر شده توجه کنید که من یک قرص سیتریزین هم مصرف کردم اما تاثیری فک میکنم نداشته البته من دارو هایی را که پزشک برای تب من تجویز کرد را نیز مصرف میکنم حالا به نظر شما الان این سوزش و خارش به چه دلیله حساسیت به قرص هاست ؟ ممنون میشم جواب بدید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •