باید یک فلاپی داشتهب اشی قبلیو بریزی روش و از ستاپ ماردبرد نصبش کنی.
باید یک فلاپی داشتهب اشی قبلیو بریزی روش و از ستاپ ماردبرد نصبش کنی.
اگه با فلاپی نشد باید ببرید بیرون با پروگرمر مجددا با بایوس قبلی برنامه ریزیش کنن
با سلام و تشکر از دوستان
من بایوس را به آپدیت قبلی که داشت برگردانم ولی فایده ای نداشت و دمای مین باز بالا میره به نظر شما میتونه مشکل از جای دیگه باشه و برای آپدیت بایوس چه نرم افزاری پیشنهاد میکنید من از نرم افزار خود شرکت ایسوز و یک نرم داخل خود بایوس به نام ez flash استفاده میکنم
سیستم تهویه ی کیس خوب هست؟
چون بعد از آپدیت بایوس این اتفاق افتاده به همین دلیل گفته شد از بایوس هست
ممکنه یک سری گزینه ها تو ستاپ عوض شده باشه بایوس رو دیفالت کنید و گزینه هاشو بررسی کنید که به هم نخورده باشه
در مورد خمیر سیلیکون اگر کل ناحیه cpu را آغشته به خمیر کنم که مشکلی پیش نمیاد یک موقع خمیر اضافه باعث افزیش دما نمیشه
اثر معکوس که ایجاد نمیکنه
یک قطره وسط سی پی یو بزنید و با گوشه ی کاغذ پخش کنید و طوری پخش کنید که به کناره های سی پی یو نرسه
اگر به کناره های سی پی یو برسه چی میشه ؟ در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم
میخوام برای هیت سینک های مادربرد فن قرار دهم این کار شدنیه یا نه چون هیت سینک فعلی مادربرد فاقد فن است چجور فنی باید خرید لطفا مشخصات فنی فن را بنویسید در مورد مشکل مادربرد که داغ میشد به این نتیجه رسیدم که اگر بتونم روی هیت سینک فن بگذارم کاهش دمای قابل توجهی ایجاد میکنه
با تشکر
دوست عزیز مطمئن باش اگه آپدیت بایوس مشکلی داشت خود شرکت سازنده با وجود کارشناسانش متوجه میشدند و آپدیت جدید ارائه میدادند. در ضمن دماهای سیستم شما کاملا نرمال هست . در همین لحظه دمای مادر برد منم 45 درجه هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)