تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: دروغ 13 ايتنا »» حذف اينترنت جهاني و جايگزيني آن با اينترنت ملي

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

مطمین بتشید گیر اینها از اینترنت این نیست که جوو ن زیر 18 سال نره اینترنت یا نره سایتهای غیر اخلاقی گیر اینها همون گیریه که به ماهواره دارن فقطو فقط اگاهی مردم رو پایین اوردن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

یعنی چی؟؟ سایت ایتنا چه جوابی به این خیر دروغ داده(منظورم اینه که همینجور اومده گفته دروغ گفتیم رفت پی کارش؟!؟!؟!) جریمه ای چیزی نمیشن؟؟؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقییییییییییییی ناهار ناخورنمهههههههههه

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان این که خبر دروغ بود خب بود اما شما ایا بعد 7 سال هنوز دروغ های این ها.هنوز فرق بین راست و دروغ رو نمیفهمید اقا یک چیزی رو من میگم و بهش ایمان دارم همین اینترنت ملی به یک نحوی مایع از بین رفتن اینترنت میشه حالا نگاه در و زود داره سوخ و سوز نداره من مگم بل اخره 1 چیزی از این در میارن حالا نگاه

5. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

دوستان میگم مسئولین قصد اینکار رو نداشتن ولی با راه افتادن این شایعه بعد نیست بگن "چه فکر خوبی! چرا به ذهن خودمون نرسیده بود؟!" و عملیش کنن!

7. 2 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان میگم مسئولین قصد اینکار رو نداشتن ولی با راه افتادن این شایعه بعد نیست بگن "چه فکر خوبی! چرا به ذهن خودمون نرسیده بود؟!" و عملیش کنن!
    همین دیگه از قدیم گفتن از ماست که بر ماست

9. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

آخه اين چه دروغ 13 مسخره اي بود ! كه چي بشه اين حرف مزخرف رو انداختن زير دست و پا !

11. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من تعجب مي كنم ،‌جديدا خيلي زياد شده بستن پورت هاي سايت هاي خارجي و شبكه ملي وصل بودن . شايد واقعا ..... بشه

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم عقیده دارم گرچه دروغ بود کذب بود و ... خیلی چیزای دیگه بود ولی اگه یکم دقت کنیم ما الانشم چیزی به اسم اینترنت نداریم. گرونترین و کندترین و محدودترین ارتباط رو اسمشو گذاشتیم اینترنت و البته از سر ناچاری و کمی دلخوشی میایم یه ساعاتی رو سر میکنیم توش. ولی وقتی میبینیم معروفترین سایتهای شبکه های اجتماعی ، معروفترین سایتهای اشتراک گذاری فایل و حتی معروفترین سایتهای خبری همه و همه فیلتره خب اینم غیر مستقیم اسمش میشه اینترنت ملی. فقط روی این بچه هنوز اسم نذاشتن که صداش کنن.

14. 4 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من قبل از این حرف ها در مورد اینترنت ملی خیلی تو نت تحقیق کردم در واقع خوب نباشه بد هم نیست که مزایا و معایب خودش را داره ..
    اصلا تو کشورهایی مثل کره جنوبی و ژاپن و..که بالاترین سرعت اینترنت دنیا را دارند یک کاری مثل هم این قضیه را انجام دادند.یعنی این کشور ها برای استفاده از شبکه ها و سایت های داخلی خودشون پهنای باند تولید می کنند و برای موارد دیگه از پهنای باند خارجی استفاده می کنند که این کار به چند دلیل باعث افزایش سرعت می شه1-به دلیل استفاده از شبکه داخلی پینک کمتر شده و خود باعث افزایش سرعت در استفاده از سایت های داخلی می شه 2-به دلیل تولید پهنای باند داخلی که برای استفاده از سایت های داخلیه باعث استفاده کمتر از پهنای باند خارجی شده (شرینگ کمتر) که در نتیجه پهنای باند خارجی افت کمتری پیدا می کنه .

البته این کشور ها زیر ساخت هایشون را هم تقویت کردند .. حال کاری هم که تو ایران به اسم اینترنت ملی داره صورت می گیره
    هم تقریبا به همین صورته .. حالا چون پسوند ملی روشه بعضی ها فکر می کنند اینترنت کشور فقط داخلی می شه و بعضی ها هم خب از آب گل آلود ماهی می گیرند..اگر دقت کنید یواش یواش همه چیز تو ایران داره ملی و خودکفا می شه .. که به نظر من خیلی خوبه..

اصلا هر کاری تو ایران بخواهد در سطح جهانی بشه یک سری چو می اندازند و.. نمونه اش همین قضیه هدفمند کردن.. که خیلی از کشورهای پیشرفته این کار انجام دادند و حالا که تو ایران این کار شد چه حرف هایی که نزدند..

حالا تو بحث اینترنت ملی شما فکر کن برای استفاده از خیلی از سایت فارسی و داخلی باید از پهنای باند خارجی استفاده کنی که هم گران در میاد (بدلیل اینکه گران وارد می شه ) و هم چون تعداد زیادی مشترک داره با پینگ بالا سرعت هم پایین میاد و ثانیا اگر ورودی پهنا باند کشور به هر دلیلی قطع بشه کل اینترنت کشور قطع مشه حتی شبکه های داخلی!

و در آخر اگر این کار با زیر ساخت های مناسب انجام گیره خیلی هم خوب می شه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •