تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: عمر لب تاپ چند سال هست؟؟

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

از بین لپتاپ هایی که بین بچه ها دیدم dell از همه زودتر خراب میشه و عمرش حداکثر 2 تا 2 سال و نیم هست .
    زمان ما 1310 و 1510 بود ساخت لهستان، مالزی و چین. بلا استثنا همشون بعد این مدت گرافیکشون سوخت آخرین نفر هم من بودم که تو همین عید گرافیکش مشکل پیدا کرد الان هم که چینی شده رسما آشغال هست. البته منم رسشو کشیدم بقولی ازش راضیم!
    ولی کلا لپتاپ باید استفاده کنی تا خراب شه دلیلی نداره یه لپتاپ رو n سال نگهداری چون دیگه بعدا کارایی لازم رو نداره مثلا بعضی از بچه ها باتری رو در میوردن که خراب نشه به نظرم این کار بی معنیه یعنی شما یه قابلیت سیستم رو حذف کنی که عمرش رو زیاد کنی که چی بشه اون باتری رو میخوای ..... کنی
    لپتاپ های Sony عمر بالایی دارند تا 5 سال راحت دووم میارن بعد hp
    asus و acer هم که عددی نیستن
    Last edited by mx_2dar; 04-04-2011 at 13:30.

2. 2 کاربر از mx_2dar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

لپتاپ های Sony عمر بالایی دارند تا 5 سال راحت دووم میارن بعد hp
    asus و acer هم که عددی نیستن
    به شخصه موافق نيستم بله اگه سوني ارجينال پيدا كردي كه سلام منو بهش برسون!! مخصوصا تو اين بنداز بندازاي پاساژ پارسيان و ايرانيان كه رسما گنجشك رو جاي بويينگ ميفروشن! توي اين بازار تحريمي ايران كه همه چي چينيه و بدتر از اون اوضاعي كه واسه ژاپن پيش اومد كه رسما تعطيله !! اما به نظرم سوني فقط پول ماركشو ميخوره من نظرم رو ايسوس و ام اس اي هست ام اس اي كه دارنده استاندارد توليد تجهيزات نظامي و فضاييه عمر قطعه اگه خوب استفاده بشه تا 20 سال دوام مياره!!!! ايسوس هم كه بهترين مادربورد رو تو دنيا داره اگه مك اپل رو در نظر بگيريم باز يه چيزي اون هم محشره اما به صرفه نيست

4. 2 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از راهنمایی همه دوستان ممنون

ولی من فکر میکردم بیشتر از اینا کار کنه

ادم حداقل 1ملیون خرج کنه فقط 2.3 سال لب تاپ داشته باشه...فایده نداره که.......

تازه کارایی که pc داره لب تاپ نداره..عمر pc خیلی بیشتر ز اینهاست

6. این کاربر از nimahandsomboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تاپیک به تالار بحث و تبادل نظر انتقال داده میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

خب مسلمه عزیزم اگه قرار بود بیشتر بشه که اونوفت مارک دل میلیاردر نمیشد

9. 2 کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

به شخصه موافق نيستم بله اگه سوني ارجينال پيدا كردي كه سلام منو بهش برسون!! مخصوصا تو اين بنداز بندازاي پاساژ پارسيان و ايرانيان كه رسما گنجشك رو جاي بويينگ ميفروشن! توي اين بازار تحريمي ايران كه همه چي چينيه و بدتر از اون اوضاعي كه واسه ژاپن پيش اومد كه رسما تعطيله !! اما به نظرم سوني فقط پول ماركشو ميخوره من نظرم رو ايسوس و ام اس اي هست ام اس اي كه دارنده استاندارد توليد تجهيزات نظامي و فضاييه عمر قطعه اگه خوب استفاده بشه تا 20 سال دوام مياره!!!! ايسوس هم كه بهترين مادربورد رو تو دنيا داره اگه مك اپل رو در نظر بگيريم باز يه چيزي اون هم محشره اما به صرفه نيست
    قبل از اینکه تحریم بشیم بود هنوزم مثل ساعت کار می کنند ولی خوب الان چی چینی نیست! من اعتقادم اینه سونی همیشه سونی هست! حتی اگه چینی باشه به هر حال شما کلی داری پاش پول میدی برای همینم باید عمرش بالا باشه
    اگر صحبت بنداز باشه پایتخت از همه بندازترند رنج قیمت خیلی نوسان داره همه میگن گارانتی فقط گارانتی ما اگر یکی وارد نباشه میزنن حسابی پیاده اش می کنن!

ASUS و ACER با اون کیبرد غیراستانداردش زیاد تو بورس خرید و فروش نبودن ولی با بالا بردن کانفیگاشون قصد داشتن و دارن بازارو بگیرن ولی بازم HP تو این زمینه موفقتره چون هم خوشگلترن و هم به نسبت کانفیگ هایی که داره قیمتش مناسبتره!

مشخصا هیچی pc نیمشه نشستن پشت pc یه صفای دیگه ای داره حیف که نمیشه حرکتش داد
    در مجموع هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری

11. این کاربر از mx_2dar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اپل باشه مادام العمر کار میکنه

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

قبل از اینکه تحریم بشیم بود هنوزم مثل ساعت کار می کنند ولی خوب الان چی چینی نیست! من اعتقادم اینه سونی همیشه سونی هست! حتی اگه چینی باشه به هر حال شما کلی داری پاش پول میدی برای همینم باید عمرش بالا باشه
    اگر صحبت بنداز باشه پایتخت از همه بندازترند رنج قیمت خیلی نوسان داره همه میگن گارانتی فقط گارانتی ما اگر یکی وارد نباشه میزنن حسابی پیاده اش می کنن!

ASUS و ACER با اون کیبرد غیراستانداردش زیاد تو بورس خرید و فروش نبودن ولی با بالا بردن کانفیگاشون قصد داشتن و دارن بازارو بگیرن ولی بازم HP تو این زمینه موفقتره چون هم خوشگلترن و هم به نسبت کانفیگ هایی که داره قیمتش مناسبتره!
    اگه صحبت به زيبايي و ارگونومي طراحي باشه من در درجه اول مك اپل رو در نظر ميگيرم شما كه داري 2 تومن به وايو پول ميدي 500 تومن بزار روش يه مك بخر حتي كور آي 5 مك ميارزه به هر چي لپ تاپ وايو و ايسوس و ....
    من بحثم زيبايي و قشنگي نيست من بحث كيفيت و كاراييه مخصوصا تو كارهاي مهندسي و يا گيم اصلا زيبايي فاكتور درجه سه محسوب ميشه به شخصه اگه لپ تاپي ببينم كه كانفيگش عاليه اما ارگونوميش خوب نيست باز هم قبولش دارم چه برسه به اينكه ارگونومي هم داشته باشه فقط زيبا نباشه!! بزار رو راست بگم دوست عزيز من لپ تاپو براي اسباب بازي نميخوام!!!

14. 3 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پس باین تفاسیر باریک الله وایو . من وایو vgn مال ٢٠٠٥ داشتم تا ٥ ماه قبل این ساعت کار می کرد حتی باهاش farcry 2 بازی می کردم حیف که کارت گرافیکش بر اثر سهل انگاریم به فنا رفت .

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عمر مفید یه لپ تاپ 3-4 سال هست ... بعد از 3-4 سال به مشکلاتی از قبیل : باتری بر خواهید خورد !!

کلا این روند یه سیاست کمپانی ها هست !!

که در برندهای غربی مثل : hp و dell این موضوع از گذشته بوده ( مخترع این سیاست خود غربی ها بودند )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •