سلام دوست من
مرسی
می شه دقیقآ منظورتون رو از تکسچرینگ بگین؟ تو منتال که فرقی نمی کنه....
بعدشم باید دقیقآ بگین که منظورتون از رندر با منتال چیه؟ تنظیمات رندر؟ نور پردازی؟ متریال؟ آخه چی؟؟؟![]()
سلام دوست من
مرسی
می شه دقیقآ منظورتون رو از تکسچرینگ بگین؟ تو منتال که فرقی نمی کنه....
بعدشم باید دقیقآ بگین که منظورتون از رندر با منتال چیه؟ تنظیمات رندر؟ نور پردازی؟ متریال؟ آخه چی؟؟؟![]()
کلا میخوام منتال ری رو یاد بگیرم . هر چی که داره .
آقا منتال یه موتور برای رندره... و قاعدتآ با متریال و نور پردازی خودش کار می کنه... ولی چون این موتور مال خود شرکت اتودسکه با همه جاهای مکس مچه... و مشکلات بقیه موتور ها رو نداره... اصولآ بقییه موتور ها دستو پایه آدم رو تو خیلی چیزها میبندن...
خوب واسه شروع اول شما باید بگی تسلطت تو چه چیز هایی هست...؟؟؟!!!
آقا منتال یه موتور برای رندره... و قاعدتآ با متریال و نور پردازی خودش کار می کنه... ولی چون این موتور مال خود شرکت اتودسکه با همه جاهای مکس مچه... و مشکلات بقیه موتور ها رو نداره... اصولآ بقییه موتور ها دستو پایه آدم رو تو خیلی چیزها میبندن...
خوب واسه شروع اول شما باید بگی تسلطت تو چه چیز هایی هست...؟؟؟!!!
من هم به منتال ری علاقه دارم.آموزش ندارین؟؟؟؟کلا میخوام منتال ری رو یاد بگیرم . هر چی که داره .
من بیشتر کارم نمای داخلی و نمای بیرونی هست . پارسال با منتال ری کار کردم که به دلیل نداشتن تمرین به کل یادم رفت .
حالا میشه یه آموزش خوب از محیط داخلی برام بزاری ؟ مدلینگش هیچی از متریال و تکستچر شروع کن تا آخر برو .
سلام دوست عزیز
اگر هنوز آن شور و شعف ابتدای تاپیک را دارید بی صبرانه منتظر آموزش منتال ری هستیم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)