تایید میشه...یکیش خودمم10 میلیون یکسری آدم کم فهم بودن که رفتن آیپد خریدن!!!![]()
تایید میشه...یکیش خودمم10 میلیون یکسری آدم کم فهم بودن که رفتن آیپد خریدن!!!![]()
این مدل ها کاملا از نظر طراحی داخلی بخصوص معماری cpu با هم متفاوتند و این نوع قیاس های احساسی کاملا اشتباهست...بر اساس همین تفاوت ها و بخصوص نوع نیاز باید انتخاب کنید...نه فقط و فقط تعداد فروش و..!!!
دوستمون درست گفتند اگر مدنظرتون واقعا ویندوز 7 هست که کرنل این سیستم عامل سنگینه ... و حتی انتخاب خانواده اتم فعلا توصیه نمیشه...مگر همون asus e121 و یا اگر مشکلی با کیبورد ندارید!! بهترین انتخاب بنظرم TM2 HP هست...
درغیر اینصورت یعنی اگر سیستم عامل و برنامه هاتون سنگین نیست و حجم رم بالایی هم نمیخواد همونطور ک دوستمون گفت xoom و یا ipad2 ک تفاوت هایی دارند مثلا در usb و...
-------
دوستی که در مورد ویندوز 7 میفرمایید باگ دارد و... !!
بعنوان مثال ipad2 پردازنده a5 دارند که با معماری RISC-cortex هستند و درواقع cpu نیستند و gpu هستند یعنی گرافیک داخل چیپ هست..همینطور رم به میزان 512 مگ و audio و wifi و.. داخل چیپ قرارداده شده ، فرکانس کلاکش هم 1 گیگاهرتز هست
درنتیجه برنامه ها و بخصوص سیستم عامل میطلبد که بتوانند در این میزان رم لود شود ...بخاطر risc بودن و همینطور سبک بودن سیستم عامل باعث شده که بشدت در کارهای معمولی سرعت خوبی رو از خود نشان میدهند
حالا اینرو چطور با مثلا e121 و ویندوز7 که فقط خود کرنلش خیلی بیشتر از 512 مگ رم میخواد و برنامه های مثل شبیه سازی ، بازی و... که بطبع cpu خاص خودش رو میطلبه و مسلما ساخت cpu های اینتل مثل core i5 با معماری cisc برای نیاز های خاص خودش طراحی شده...هرجند بالطبع مصرف بیشتر دارند و بزرگتر و ...
هر دو هم تبلت هستند ولی اینطور قیاس اشتباهه و باید بر اساس نوع استفاده ، سخت افزار و همینطور سیستم عامل مورد نظر انتخاب بشه نه مسائل احساسی و...
سلام. مرسی از توضیحی که دادید ! من هم همینو میگم . این کار اشتباهه که بیایم ویندوزی که برای pc طراحی
شده رو روی یک دستگاه قابل حمل نصب کرد !
مثل این میمونه که بیاید snow leopard رو روی آیپد نصب کنید!
در مورد باگ های ویندوز هم من خودم هم ویندوز دارم و هم مکینتاش روی مک بوک ! از نظر من ویندوز
در مقایسه با مکینتاش در سطح پایین تری قرار داره!
![]()
سلام دائی مشخصات دستگاهتو بده مشتریم .
اگه نفروختیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)