تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: اينترنت ملي چيه؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

من هم نماینده اینترنت ملی نیستم
    فقط بر اساس دانسته های خودم و اطلاعاتی که در اوایلی که طرح اعلام شد منتشر شده و چندین مرتبه که تلویزون در مورد این طرح میزگرد گذاشته نظرم رو میگم. اصراری هم بر به کرسی نشوندن حرف خودم ندارم! از دوستان مخالف خواهش میکنم اگر اشتباه میکنم از طرق علمی اشتباه بودن حرف منو ثابت کنند (صحبتای پای منقلی نمیخواما! دلیل علمی بیارید)

در مورد ایمیل هم تا اینجا که خاطرم هست قرار نیست اتفاقی بیافته. فقط سرویس ایمیل داخلی هم راه اندازی میشه و کاربران میتونند از اون استفاده کنند. سرویسهای فعلی هم همچنان قابل دسترس خواهد بود

در مورد لینک هم چون مدتی هست که دیگه دنبال نکردم الان منبع کاملی مد نظرم نیست اما سرچ میکنم و اگر منبع مطمئنی پیدا کنم اینجا قرار میدم
    سلام..

neopersia عزيز ؛ من يه ذره شك دارم كه شما نماينده اينترنت ملي نباشين..

بيا يه طوره ديگه به قضيه نگاه كنيم ؛ دفاع شما ربطي نداره كه يه جوري دارين دفاع مي كنين از ترس فيل تر شدن

پي سي ورد..؟ من اين طوري فكر مي كنم..!

پي سي ورد تو سال قبل بارها و بارها فيل شد ؛ از امضا شما هم ميشه فهميد كه دارين قوانين رو ياد آور مي كنيد..

دارين مي گين كه بله ملي شدن خوب و مشكلي پيش نمي آد.. اين الان يعني چي..؟

اما در مورد اين كه بخواد ملي بشه ؛ من حس مي كنم اين كار براي امنيت بيشتره و اين كه راحت تر

يوسر هاي ايراني تحت كنترل باشن ؛ من اينطوري فك مي كنم !

وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکت های ارائه دهند سرویس های اینترنت تنها می

توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند

سوال من اينجاست كه اجبار اين كار چيه..؟ شايد يكي دلش نخواد ! در كل من حس مي كنم كه اين كار

براي اين انجام شده كه همه تحت مجموعه باشن ؛ حالا رنگشو عوض مي كنند ؛ همين !

همه مي دونن كه وضع نت تو كشور به چه حدي فاجع آور هست ؛ و هميشه تو آمار از پايين مدعي هستيم

ملي شدن هم هيچ كمكي به اين آمار نمي كنه جز اين كه...

به هر حال من هم دلم مي خواد همه چي بهتر شه ؛ ولي ما دل خوشي از مسولين نداريم كه الان هم اميدوار

باشيم..

براي اينترنت ايران آروزي سلامتي و توفيق مي كنم ؛ و آرزو مي كنم روزي بياد كه نه به سرعت كشور هاي

پيشرفته برسيم ؛ دست كم به سرعت كشور تركيه برسيم.. آميـــــــــــن !

( اگه خواستي هم بن كن ؛ راستش برام مهم نيست ! از وقتي كه بخش موسيقي پي سي رفت ديگه دلم با پي سي نيست..! )

2. 12 کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

Welcome to North Korea

4. 2 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینترنت ملی ،دروغ سیزده وبسایت کمترین+ عذر خواهی

اینترنت ملی، خبری که وبسایت تعطیل شده کمترین جمعه مورخ ۱۲ فروردین ۹۰ بعنوان دروغ سیزده در وبسایت خود منتشر کرد و در انتهای خبر نیز ذکر کرد خبر دروغ سیزده میباشد اما برخی منابع و سایت ها و حتی برخی خوانندگان با بی توجهی به انتهای مطلب ،خبر مزبور را بعنوان خبر واقعی در وبسایت ها به شکل گسترده انتشار دادند .

نویسنده این دروغ اول آپریل بر آن شد تا تکذیبیه ای جداگانه در همین وبسایت منتشر کند و به همه نگرانی های فضای مجازی پایان دهد.

متن این خبر برگرفته شده از خبر منتشره مرداد ماه سال ۸۵ خبرگزاری فارس بوده که با تغییر نام وزیر و کمی دستکاری در متن ،خبر مربوط را بعنوان دروغ سیزده منتشر کردیم.
    امید است نویسنده این دروغ سیزده را بدلیل انتشار این خبر عفو بفرمایید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

خبر سال 85 رو غالب کردن ، بعضی ها مثل... چقدر احساس می کنن بارشونه
    Last edited by DrXoX; 03-04-2011 at 21:52.

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

بابا چرا دارین گول میزنین خودتون رو؟دروغ سیزده چیه؟این حرفا چیه؟
    دقیقا چیزی که توی کره شمالی اجرا شده به اسم kwangmyong که احتمالا لفظ فارسیش هم میشه اینترانت ملی .هستش اینم لینکش:
    کد:
    اون آقای محترمی هم که حرف علمی میخواست میتونه به لینک بالا مراجعه کنه ببینه که اوضاع به چه صورت هست.
    البته من به ایشون حق میدم نمیخواد دردسر درست شه.اما بالاخره نمیشه موضوع رو هم ماستمالی کردش.
    موضوع کاملا جدیه.

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب دیگه رسماً نشون دادید که ظرفیت بحث منطقی تا چه حد در این تاپیک وجود داره!
    ادامه این تاپیک در چهارچوب این انجمن نیست به همین دلیل تاپیک بسته میشه

9. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستانی که طی پستهاشون نسبت به من اظهار به طرق مختلف محبت داشتند مطالعه بفرمایند:
    کد:
    چقدر خوبه همینطوری راجع به بقیه نظر ندیم. اینکه یکی یه حرفی رو میزنه که ما در موردش خبر نداریم دلیل بر محافظه کاری و یا بی اطلاعی طرف مقابل نمیشه!

در ضمن اینجا انجمن خبر نیست برای همین این تاپیک بسته میمونه. از اول هم اگر بسته نشد به این دلیل بود که میخواستم روی این قضیه بحث بشه که با محبت دوستان این امر محقق نشد.
    من فقط این پست رو دادم چون یکی از کاربران لینک خبر رو داده بود و خواسته بود که تاپیک کامل بشه تا برای خواننده مبهم نمونه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •