بزار من خودم دارم یه تلاشی میکنم احتمال زیاد درست میشه اگه شد میام بتون میگم
بزار من خودم دارم یه تلاشی میکنم احتمال زیاد درست میشه اگه شد میام بتون میگم
این موضوع توی این انجمن حل شده بود که !
Malwarebytes رو نصب کن و یه Scan بکنین باش بعد از یه Restart حله !![]()
بله برای منم مشکل حل شد با استفاده از اخرین ورژن برنامه نامبرده و اسکن کردن و ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست گل جفتتون درد نكنه كه منون از ويندوز عوض كردن و دردسرهاي بسيار زياد بعدش راحت كرديد
بلاخره مشكل لا علاج من و خيلي هاي ديگه هم حل شد با اين برنامه
97 تا تروجان پيدا كرد..نميدونم اين NOD چه غلطي ميكنه
با سلام خدمت دوستان راه حل مشکلتون اینه :
از منوی استارت، Run را اجرا و دستور Regedit را تایپ کنید تا وارد محیط ادیتور رجیستری شوید در این محیط مسیر زیر را دنبال کنید.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zonesدر داخل پوشه Zone باید ۵ پوشه به نامهای صفر تا چهار (۰-۱-۲-۳-۴) وجود داشته باشد. هر پوشه دیگری به غیر از این پنج پوشه که وجود داشت پاک کنید و یکبار ویندوز را ریستارت کنید.
تمام کارهایی رو که دوستان تا الان توضیح دادن انجام دادم اما کماکان مشکل پابرجاست.![]()
سلام دوست عزیز..
شما دربخش نرم افزار مخصوص به ویندوزتون ( 7 یا XP ) یک تاپیک جدید بزنین و سوالتون رو با ذکر کامل مشکل مطرح کنید، دوستان درخدمت شما هستند.
از بالا کشیدن تاپیک های قدیمی نیز خودداری فرمایید.
با تشکر../.
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی با این فیس بوک دارم می خوام بدونم کسی هست که بتونه کمکم کنه چت باکس گروه یا چت باکس های شخصی کاملا سفیده و هیچ چیز نشون نمی ده و من برای چت کردن مجبورم به پنجره full conversation برم و از اونجا چت کنم سرعتم بالاست و مورد از ساکس هم نیست چون با همین ساکس رو یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم روی اون کار می کرد چند بارم ویندوز عوض کردم بازم نشد خلاصه گیر کردم نمی دونم چش شده هر کی بلده یه راهنمایی کنه مارو!
ممنون.
من یاهو مسنجرم گاهی مواقع هنگ میکند چرا؟ خیلی کند میشه ممن که ای دی اس ال هستم جای تعجب داره !! یک جور خاصی میشه من نمیتونم داخلش کامنت بزارم!
ویروس نیست؟ مرور گرهای وبمم هم گاهی هنگ میکنن مجبور میشم مرور گرو ببندم دوباره باز کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)