این هم نوعی جذب مشتری هست برای خودش... .
که بری نمونه خارجی رو تو ایران پر کنی و بی اعتمادی فرا بگیره
که مردم به جنس داخل راضی بشن. حالا میخواد با هر سطح کیفیتی.
این هم نوعی جذب مشتری هست برای خودش... .
که بری نمونه خارجی رو تو ایران پر کنی و بی اعتمادی فرا بگیره
که مردم به جنس داخل راضی بشن. حالا میخواد با هر سطح کیفیتی.
روغن های خارجی که اسم بردن به شرط اصلی بودن حرف ندارن . ما نمیتونیم توان کشور خودمون و با کشور های خارجی تو ساخت هرچی مقایسه کنیم . طبیعیه که ما خیلی عقبیم . 100% روغن توتال اصلی از امسال بهران و ایرانول بهتره . ولی بحث سره این هست که اکثر روغن های به اصطلاح خارجی موجود در بازار ایران اصلی نیستن . اصلا معلوم نیست از کجا میان !!. ولی باز میدونیم که بهران و ایرانول یه شرکتی هستن تو این کشور . برای همین بهتره که به داخلیا اعتماد کرد . که خداییش هم وقتی من بهران سوپر پیشتاز میریزم تو 405 موتور خیلی نرم و بی صدا کار میکنه ولی وقتی توتال 5000 میریزم تو دور بالا موتور هوار میکنه . خلاصه من برای 405 روغن بهران سوپر پیشتاز و انتخاب کردم و قیمت خیلی خوب 13000 تومن
دوستان ما روغن کاسترول رو از یکی از آشناها که تو ایران خودرو هست میگیریم اونا هم تقلبیه؟از کجا میشه فهمید؟
ما نمیتونیم تشخیص بدیم تا وقتی بریزی تو موتور اون موقع میفهمی
ولی توصیه میکنم بهران سوپر پیشتاز استفاده کنید
سلام
به نظرتون تو روغن ایرانی ها کودوم بهتره؟
ایرانول
پارس
بهران
من بهران ریختم چند بار .. ولی به نظرم ایرانول بهتره. و سابقه بیشتری هم داره.
من تعریف ایرانول 12000 یا 16000 رو شنیدم برای پژو
ولی چون خودم مدتیه بهران سوپر پیشتاز میریزم دیگه خوب نیست از روغن های مختلف استفاده کنم
اونوقت از کجا معلوم روغنهای وطنی تقلبی نباشند؟
بهترین شرکت های داخلی هم اینها هستند به ترتیب
1.نفت سپاهان
2.نفت بهران
3.نفت پارس
ما که کلا 2 نوع همینا رو مصرف می کنیم .
توتال و کاسترول .
توی این توتال ها چندین مدل داشت که دقیق یادم نیست ولی اون کسی که پیشش میریم اشنا هست همیشه بهترینش رو میریزه .
یادم نیست دقیق ولی میگفت برچسب نقره ای داره خوبه یا طلایی داره بده از همی چیزها![]()
منم از اول تو پراید کاسترول دوگانه میریختم ولی اونی که میرم پیشش گفت کیفیتش اومده پایین .
الانم از روغن گلف سی ان جی استفاده میکنم.
هم علامت استاندارد() داره و هم اینکه روش قیمتش درج شده 13.500 تومن فک کنم
این سری میخام بهران سوپر پیشتاز بریزم بینم چطوره
سلام
بهران پیشتاز سطح کیفی SG نداره ها.... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)