اهمیتی نداره دوست عزیز _ من عنوان رو یه چیز دیگه نوشته بودم که ناظر عوضش کرد _ هدف فقط گذاشتن عکسه !!!![]()
اهمیتی نداره دوست عزیز _ من عنوان رو یه چیز دیگه نوشته بودم که ناظر عوضش کرد _ هدف فقط گذاشتن عکسه !!!![]()
هیچ کدوم از عکسا رو نمیتونم ببینم!!!!!
شاید شما از ای دی اس ال استفاده نمیکنین که این مشکل رو دارین !!! شما میتونین روی هر عکسی که نمایش داده نمیشه راست کلیک کنید و روی show picture کلیک کنید !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه تکراری هستند هم که حتما میبخشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
اون عکسهای بالا رو برای اونایی که ای دی اس ال ندارن گذاشتم اینم واسه ی ای دی اس ال دارها (همون عکسهای بالا)
بازم میگم اگه تکراری هستن که حتما میبخشین
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
![]()
بچه ها عکی ماشین تیون شده ایرانی بزارین خیلی بهتره....
![]()
Last edited by m jax; 10-04-2011 at 18:40.
سعی میکنم از این به بعد فقط ماشینهایی که در ایران موجود هست رو بذارم _ چه قدیمی و چه جدید !!! فقط موجود در ایران
![]()
سلام
اینجا گالری عکس نیست!
تاپیک رو هم که کلا به بیراهه بردید!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)