LG Optimus One![]()
گالکسی ایس هم هست
سلام ؛
دوست عزیز از نظر من برای کار با اینترنت ، یا گوشی باید یا صفحه ی خازنی داشته باشه یا اینکه کیبرد فیزیکی.
اگه فقط از بین گوشی هایی که اسم بردید ، قصد خرید دارید ، ستیو از همه تاچش بهتره و از طرف دیگه ویواز پرو دارای کیبرد هستش.
موفق باشید
فرق vivaz با vivaz pro تو چیه؟
قیمتاشون چنده؟
ممنون..
آیا صفحه کیبورد ویواز فارسی هم داره؟
قیمت دست دو گوشی Satio الان چنده؟
سلام ؛
دوست عزیز ، من هم ویواز و هم ویواز پرو رو که تو دست رفقام دیدم ، کیبرد صفحه لمسیشون ( مجازیه ) یا فارسی بوده و یا خودشون بعداً فارسی کردنش، که فکر نکنم کار سختی هم باشه ولی کیبرد فیزیکی که ویواز پرو داره رو تاحالا ندیدم کامل فارسی شده باشه ؛ البته شاید باشه و من ندیدم...مثلا پست این دوستمون رو ببینید:
در مورد سوال دومتون هم ، یکی از رفیقام با 300000 تومن دست دوی این گوشی رو خریده بود که واقعاً تمیز و سالم بود ... من چون همچین چیزی رو از نزدیک دیدم گفتم که بهتون گرون گفتن ... قیمت نوی این گوشی فکر کنم حدود 420-430 تومن هستش که قانوناً ( البته قانون فروشنده های خوش انصاف جمهوری !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) 20تا30 درصد از قیمت گوشی کم میشه!
موفّق باشید
دوست عزیز ویواز پرو دارای کیبرد فیزیکی کامل ( کشویی ) هستش و غیر از این فقط دوربینش از ویواز کمتره ( ویواز معمولی دوربین 8 و ویوازپرو دوربین 5 داره )
قیمتشون هم بستگی مستقیمی به انصاف فروشنده داره! ... ویواز معمولی فکر کنم چیز حول و حوش 270 تا 290 باشه و برای ویوازپرو هم نهایتاً 30-40 تومن به قیمت اضافه میشه.
ویواز پرو اکثرا کیبردشون عربی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)