شايد مقاومت پاورت زياد هست
شايد مقاومت پاورت زياد هست
سلام
معمولا اكثر پاورها مخصوصا تي وي ام خيلي داغ مي كنند چون من در شركتي كه كار مي كنم با اين موضوع خيلي مواجه شدم ولي اين هم هستش كه شما به سيتم خودتون سي دي رام ، كارت تي وي و ... زيادي وصل كرده ايد و پاور براي تامين برق تمام قطعات به فشار ميافته ولي بهترين پيشنهاد براي پاور قرينه با فن 12 سانتي
در ضمن پاور معمولا تا 105 درجه را مي تونه تحمل كنه
سلام
یعنی مدلشون اینطوریه که زود داغ میکنند![]()
در ضمن زیادم به سیستم فشاری وارد نمیشه....پاور قبلی همچین مشکلی با همین قطعاتی که الان وصله نداشت...
منظورتو متوجه نشدم...پاور قرینه چیه؟بهترين پيشنهاد براي پاور قرينه با فن 12 سانتي
همه پاورها یا این پاورای TVMدر ضمن پاور معمولا تا 105 درجه را مي تونه تحمل كنه
چطوری میشه دمای پاور رو متوجه شد که الان چه دمایی داره
ممنون...![]()
یکی آشغال ترین و بی خود ترین پاورهای زندگیم به نظرم همین Tvm هست که یه هارد 160 گیگ یه نفر رو به باد داد
تو رو خدا یه مقدار هزینه برای پاور بکنید همیشه به خدا راه دوری نمی ره
گرین
ایسبل
مافیا جان سلام
منظورتو دقیق متوجه نشدم...پاور مگه ربطی به هارد داره که هاردو پروند.
درسته یکی از بهترین پاورها گرینه...منم حدود 3 سال با پاور گرین کار کردم ..خوب موقعی که سوخت چیز بهتری گیر نیاوردم
و Tvm گرفتم![]()
سلام
منظور من پاور گرينه اشتباه چاپي داشتم شرمنده شما اين مدل از پاور گرين را بگير تا خسالت راحت باشه و با افزايش دماي پاور دور فنش هم افزايش پيدا مي كنه و مطمئنه
Green GP450S4 - H24 650 watt
در ضمن وقتي پاور مي سوزه اولين چيزي كه صدمه مي بينه خازناست كه با افزايش دما نشت مي كنند و موجب مي شند پاور خوب كار نكنه چون درون خازنها ماده نيمه مايع وجود داره كه با افزايش دما به جوش مياد و نشت مي كنه كه اونم تا 105 درجه گرما را تحمل مي كنه ولي پاور هاي گرين ماكسيمم حرارتي كه توليد مي كنند 70 درجه است كه مي تونم بگم بين پاورا از همه خنكتره
در ضمن خوبه بدوني كه خازناي كارت هاي گرافيكي مدل بالا و دي دي ار 3 تا 145 درجه گرما را تحمل مي كنند
سلام
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
یه سوال دیگه هم دارم
الان من بایستی چیکار کنم به نظر شما...پاور گارانتی داره.ولی نمیدونم میشه پاور رو پس داد و مارک گرین گرفت یا نه...
اگه نمیشه.یه سوال دیگه
اگه یه فن دیگه داخل کیس ببندم میتونه مشکل دما رو حل کنه یا نه
و آیا به هارد صدمه میزنه یا نه
Merci
اگه مي خواي يه عمر راحت باشي
پيشنهاد اول من :
ايسبل هست
چون گرين با اينكه خودم هم دارم بعد از يك سال به نشتي مييوفته چون تمامي خازن هاش مال جمهوري بيد
شايد مسكن باشهاگه یه فن دیگه داخل کیس ببندم میتونه مشکل دما رو حل کنه یا نه
و آیا به هارد صدمه میزنه یا نه
شما با SpeedFan كنترل كن ببين ولتاژ ها چطوره
اگه خوب بود شايد فعلا مشكلي نداشته باشي
من پاور گرين 530w دارم 7 ماه پيش گرفتم 30 تومن ولي تو اين مدت يك هاردم سوخته كه فكر كنم
گرين بي تقصير نبوده. حالا مي خوام Acbel بگيرم. اينجا Acbel 400-active Pfc رو ميدن 85 تومن
و Acbel 500-active Pfc هم 120 تومن كسي از قيمتهاش تو تهران خبر داره چون فكر كنم اونجا
خيلي ارزونتر باشه. ممنون.
ممنون مافیا جان
از برنامه ای که گفتی استفاده کردم
تنظیمات خاصی داره یا نه...
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)