3142 هم خوبه .... با همین کانفیگه .
3142 هم خوبه .... با همین کانفیگه .
ای کاش یکی از این 3140-3141-3142 ها رو حداقل با صفحه نمایش واید میزدن . دلیل تردید من بین DV6 و Probook ، واید بودن پروبوک و در مقابل گرافیک بهتر DV63140-1-2 هست .
3140-1-2 و کلا لپ تاپ های جدید wide screen هستند !!
3142 به نظرم بهتره فقط سرعت موتور هاردش پایینه نسبت به اون یکی ولی به نظر من هر کدوم که به دلت نشته بگیر تا بعد پشیمون نشی
تو این رنج قیمت Acer 5742G بهترین انتخاب می تونه باشه.
فکر کنم دوستان خیلی خوب راهنمایی کردند
اولویت با 3140 یا 3141 باشه و بعد از اون هم پرو بوک
اما از ایسوس :
K52JT-SX265
CORE I5-2.66-480M
4GB
640 GB
ATI 6370 1G DDR3
15.6"
DVD-RW
DOS
960,000
k52 هم خوبه ولی گرافیکش یک خورده پایینه .... واگرنه فوق العاده بود ....
سلام آقا من هم موندم کدوم رو بخرم، همشون رو هم از نزدیک دیدم.خودم از Probook خیلی خوشم میاد(به خاطر دیزاینش) ... ولی آیا گاهی اوقات یک بازی خوب بیاد مثل GTA - NFS - Mafia بخواهیم بازی کنیم گرافیکش جواب میده..؟؟ و من تو همین فروم خیلی از HP بد شنیدم
3142 و 3150 هم خوبه ولی همه میگن هاردش همون یکی دو روز اول خراب میشه ریست میکنه و.... والا مارو ترسوندن از خرید HP
من تا 1 میلیون میخوام خرج کنم. کارم هم طراحی سایت هستش. یکی میگه ASUS بخر خیلی خوبه ولی من اصلاً از این برند خوشم نمیاد...
دوستان بزرگوار اگه مارو راهنمایی کنن خیلی ممنون میشیم..
asus بهتر از hp هستش (از لحاظ آمار خرابی و همچنین "مستقل بودن" یعنی بیشتر قطعاتشو خودش میزنه من شنیدم sony مادر بوردشو از asus میگییره و براش گرون تموم میشه ولی asus مادر بردشو خودش میزنه و علاوه بر ارزون تر افتادن کیفیت بهتری برای لپ تاپ های خودش میزنه)
البته باید کانفیگ asus رو هم بدونیم تا بتونیم مقایسه دقیق تری انجام بدیم.
چرا از asus خوشت نمیاد؟
منم اول Probook رو انتخاب کردم - خداییش خوشگله - بعد دیدم گرافیکش انگار یکم پایینه
3140-1-2 روانتخاب کردم و بعد بعضیا گفتن هاردش خرابه
ولی نفهمیدم این مشکل هارد برای 3141 هم بود یا نه ؟ گیج شدیم والا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)