تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: عملکرد کارتهای گرافیک در crysis 2

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا یکی می تونه به من بگه با این سیتمی که دارم البته مانیتورم led 23 هست می تونم این بازی رو تو حالت extreme با رزولیشن بالا بازی کنم
    اصلا جواب می ده گرافیکم یا نه خدایش سری 5 جیفورس خیلی گرونه
    راستی یه چیز یادم رفت xbox هم دارم تو کدومش می تونم با کیفیت بهتری بازی کنم ممنون
    بله میتونید روی extreme بازی کنید شاید توی بعضی از قسمتها فریم ریت زیر 30 بیاد ولی کلا بدون مشکل بازی خواهید کرد.
    اختلاف دیتیل(در حالت xtreme) و رزولوشن هم بین PC و xbox زیاده و 100% لذتی که این بازی در PC داره تو ایکس نیست

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

عزیز به ورژن DX چی کار داری... مهم اینه که گیم از گرافیک محشری برخورداره! حالا ممکنه پچ DX11 هم بدن که دیگه عالی میشه! ولی فعلا که با همین DX 9 واقعا عالیه...
    پچی در کار نیست من هم تاپیکش رو دنبال می کنم و خودم تو سایتها گشتم همه گفتن این یه شایعه هست

بله میتونید روی extreme بازی کنید شاید توی بعضی از قسمتها فریم ریت زیر 30 بیاد ولی کلا بدون مشکل بازی خواهید کرد.
    اختلاف دیتیل(در حالت xtreme) و رزولوشن هم بین PC و xbox زیاده و 100% لذتی که این بازی در PC داره تو ایکس نیست
    این نسخه PC از بازی پورت شده ی نسخه X360 هست حالا چطور می خواد جزییات رو از X360 بالاتر ببره. تمام تنظیمات همونیه که در نسخه X360 هست فرق چندان زیادی نمی کنه

3. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

این نسخه PC از بازی پورت شده ی نسخه X360 هست حالا چطور می خواد جزییات رو از X360 بالاتر ببره. تمام تنظیمات همونیه که در نسخه X360 هست فرق چندان زیادی نمی کنه
    نسخه کنسول در حد تنظیمات High نسخه PC هست... Very High و Extreme از نسخه کنسولی قوی ترن! در ضمن رزولیشن نسخه کنسول رو هم فراموش نکنید...

5. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پچی در کار نیست من هم تاپیکش رو دنبال می کنم و خودم تو سایتها گشتم همه گفتن این یه شایعه هست

دوست من من کرایسیس 2 رو روی panasonic g10 برادرم بازی کردم.با pc برادرم هم تمام جزئیات pc مقایسه کردم.نسخه xbox از حالت high pc یا همون gamer هم میتونم بگم تا حدی ضعیف تره.

شما وقتی رو advance کیفیت رو میزارید کلا زمین تا اسمون شیدر ها و تکنیک ولومتریک لایتینگ و world illumination تغییر میکنه.

در جزئیات hrrd.core یا extreme پچ هم فقط میتونم بگم با داشتن msaa و تکنیک ها زیاد تر مثل سایه های بسیار دقیق و البته بلور زیبا باعث میشه بازی خیلی واقعی باشه.

نسخه xbox با افت فریم ریت زیادی همراه من تا 1/3 بازی جلو رفتم اکثرا در درگیری ها افت فریم رو به وضوح حس میکنید(رزولوشن خیلی پایین رو هم اضافی کنید)

کلا وقتی در این بازی رزولوشن رو بالا میبرید حتی در همون gamer spec دیگه رو نمیکنید به کنسول نگاه کنید حالتون بهم میخوره.وای به حال اینکه روی advance یا hard.core بزارید.

مطمئن باشید روی pc با یک گرافیک 8600gts لذت بسیار بیشتری میبرید وای به حال اینکه من تو خونه با gtx480 بازی میکنم

7. 3 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •