بله میتونید روی extreme بازی کنید شاید توی بعضی از قسمتها فریم ریت زیر 30 بیاد ولی کلا بدون مشکل بازی خواهید کرد.
اختلاف دیتیل(در حالت xtreme) و رزولوشن هم بین PC و xbox زیاده و 100% لذتی که این بازی در PC داره تو ایکس نیست
بله میتونید روی extreme بازی کنید شاید توی بعضی از قسمتها فریم ریت زیر 30 بیاد ولی کلا بدون مشکل بازی خواهید کرد.
اختلاف دیتیل(در حالت xtreme) و رزولوشن هم بین PC و xbox زیاده و 100% لذتی که این بازی در PC داره تو ایکس نیست
پچی در کار نیست من هم تاپیکش رو دنبال می کنم و خودم تو سایتها گشتم همه گفتن این یه شایعه هست
این نسخه PC از بازی پورت شده ی نسخه X360 هست حالا چطور می خواد جزییات رو از X360 بالاتر ببره. تمام تنظیمات همونیه که در نسخه X360 هست فرق چندان زیادی نمی کنه
نسخه کنسول در حد تنظیمات High نسخه PC هست... Very High و Extreme از نسخه کنسولی قوی ترن! در ضمن رزولیشن نسخه کنسول رو هم فراموش نکنید...این نسخه PC از بازی پورت شده ی نسخه X360 هست حالا چطور می خواد جزییات رو از X360 بالاتر ببره. تمام تنظیمات همونیه که در نسخه X360 هست فرق چندان زیادی نمی کنه
دوست من من کرایسیس 2 رو روی panasonic g10 برادرم بازی کردم.با pc برادرم هم تمام جزئیات pc مقایسه کردم.نسخه xbox از حالت high pc یا همون gamer هم میتونم بگم تا حدی ضعیف تره.
شما وقتی رو advance کیفیت رو میزارید کلا زمین تا اسمون شیدر ها و تکنیک ولومتریک لایتینگ و world illumination تغییر میکنه.
در جزئیات hrrd.core یا extreme پچ هم فقط میتونم بگم با داشتن msaa و تکنیک ها زیاد تر مثل سایه های بسیار دقیق و البته بلور زیبا باعث میشه بازی خیلی واقعی باشه.
نسخه xbox با افت فریم ریت زیادی همراه من تا 1/3 بازی جلو رفتم اکثرا در درگیری ها افت فریم رو به وضوح حس میکنید(رزولوشن خیلی پایین رو هم اضافی کنید)
کلا وقتی در این بازی رزولوشن رو بالا میبرید حتی در همون gamer spec دیگه رو نمیکنید به کنسول نگاه کنید حالتون بهم میخوره.وای به حال اینکه روی advance یا hard.core بزارید.
مطمئن باشید روی pc با یک گرافیک 8600gts لذت بسیار بیشتری میبرید وای به حال اینکه من تو خونه با gtx480 بازی میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)