دوست من من روا داشتم مدل 88 وسال 89 با 000 2200 تومان ضرر فروختم کلی منت یارو روهم کشیدم نخر فکرشم از سرت بیرون کن اینو برادرانه میگم پراید هرچی باشه همه چیزش خودشه مال خودشه
دوست من من روا داشتم مدل 88 وسال 89 با 000 2200 تومان ضرر فروختم کلی منت یارو روهم کشیدم نخر فکرشم از سرت بیرون کن اینو برادرانه میگم پراید هرچی باشه همه چیزش خودشه مال خودشه
یه جوری حرف می زنید انگار اینجا بازار خرید و فروشه ماشینه یا اینکه من طراح آردی هستم.
در ضمن اتاق پژو و سمند هر دو کلاس D هستند و یک اندازه دارن.
اوج منطق و استدلال!فورقون 100 شرف داره نسبت به آر دي
سلام.
ممنون از همه ی نظراتی که دوستان دادند...
به این نتیجه رسیدم که آردی بی آردی! تا چند روزه دیگه اگه خدا بخاد میخام یک پراید هاش بک بگیرم، یا اگه ایشالله دو سه تومن دیگه جور کنم یک MVM دست دو می گیرم....
بین این دو تا هم یک کم مشاوره بدین... فقط اگه ممکنه به صورت کلی نگین کدوم بده یا خوبه از هر کدومش مزایا و معایب بگین.
ممنونم
عزیزم نظر من اینه که چند روز صبر کن بعدش بیا تو مزایده پیکانشهر روا صفر بزن تو رنج 300-6.200 سود می کنی
پراید پیش خرید کن ، جدیدا پرایدهای جالبی وارد بازار شده !
به حرف این و اون هم گوش نده ، آردی یا روا یا روای سال و پارسال و اینا رو حتی اگه 2 ملیون صفرشو بهت دادن ورندار ،
بین پراید و ام وی ام هم خودت تصمیم گیرنده باش اما اگه یه پراید تمیز ورداری یا پیش خرید کنی که صفر بهت بدن تا مدتها خیالت راحته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)