من اشتباه رای دادم ! رای من برد اس اس !
من اشتباه رای دادم ! رای من برد اس اس !
احتمال برد استقلال خیلی پایینه
دفعه ی قبل استقلال برد
ایندفعه یا مساوی هست یا برد پیروزی
البته خدا نکنه![]()
احتمال مساوی شدن بازی بالای 90 درصد هستش ولی واقعا حیف این پرسپولیسه که نبازه.تیمش ملسه باختنه! هیچی نداره!
صفر بر هیچ .
به این دست بازی میگن بازی با محتوای سیاسی ( اوپن سورس )![]()
با ابنکه پرسپولیسی ام ولی 80-90% مساویه ... تازه اون 10-20% رو هم به برد استقلال میدم ... پرسپولیس امسال پرسپولیسی که می خوایم نیست!
آقا سروش چرا رفتي قاطي استقلاليا
به نظر من بهتره كه بري راي خودتو پس بگيريالبته اگه ميتوني
هرچند نميدن
كاش به برد پرسپوليس راي ميدادي حداقل توي راي گيري با قاطعيت ميبرديمشون
پرسپولیس 4 بر 1 استقلال رو می بره
نظرسنجی: کدام تیم برنده دربی میشود؟
سایت گل – استقلال دربی را میبرد؟ پرسپولیس؟ یا بازی مساوی میشود؟ نظر خود را در پایین مطلب ثبت کنید، یا این که به صفحه اول سایت گل مراجعه کنید و در بخش نظرسنجی، بنویسید که نتیجه بازی را چه پیشبینی میکنید.
2011/3/29کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر شگفتانگيز: كارلوس كرش تماشاگر ويژه دربي هفتاد
او امشب در يكي از هتلهاي مجلل تهران استراحت خواهد كرد و سپس آماده خواهد بود تا بازي استقلال ـ پرسپوليس را از نزديك تماشا كند
سايت گل ـ خبرنگار سايت گل كه امروز به فدراسيون فوتبال مراجعه كرده بود با تصويري عجيبي مواجه شد مسئولان فدراسيون فوتبال ايران پلاكارد خوشامدگويي كارلوس كرش به دو زبان انگليسي و فارسي آماده كرده و در يكي از اتاقها تشريفات نگه داشتهاند. پلاكاردي كه براي خوش استقبالي هر چه بيشتر از اين مربي پرتغالي آماده شده است.
به گزارش خبرنگار گل ،پرس و جو ما از مسئولان فدراسيون به اينجا رسيد كه كرش امشب به تهران خواهد آمد و اين خبر تازه برخلاف اخبار قبلي است كه طبق آن قرار بود كرش چهاردهم فروردين به تهران بيايد.
بنابه گفته مسئولان او امشب در يكي از هتلهاي مجلل تهران استراحت خواهد كرد و سپس آماده خواهد بود تا بازي استقلال ـ پرسپوليس را از نزديك تماشا كند. با اين وصف سرمربي پرتغالي تيم ملي كه البته قرارداد نهايي با وي منعقد نشده است مهمترين ويژگي دربي هفتادم است كسي كه ممكن است با استقبال بسيار گرمي از سوي هواداران ايراني مواجه بشود.
2011/3/29کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)