تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 68

نام تاپيک: اتصال به تلویزیون جهانی و اینترنت تی وی در LED های Samsung

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

6200فکر نکنم اینترنت داشته باشه،
    امروز بعد 3ماه هوس کردم اینترنت 6900رو راه بندازم،فقط کابل شبکه رو وصل کردم بدون ذره ای دستکاری تو تنظیمات به اینترنت وصل شد،یه مشت ویجیت هم نصب کردم،ولی جای خالی یه مرورگر کاملا حس میشه،از دوستان میخواستم بپرسم،راهی هست که مثلا این وضعیت نمایش اب و هوا رو گوشه تی وی داشته باشم ونیازی نباشه مرتب وارد صفحه اینترنت بشم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان؛من مدتیه که تلویزیونc۶۹۶۰باگارانتی گرفتم میخواستم بدونم چطورمیشه اینترنت تیوی روفعال کرد؟درضمن آیامیشه اینترنت گوشی باسیم کارت ایرانسل رو توی تلویزیون فعال کرد؛اگه امکان داره لطفابازبان ساده توضیح بدید من کاربرلبپدی هستم؛

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من یک تلویزیون سامسونگ 46 اینج سری 7 نوع ال ای دی خریدم و یک ادابتور وایرلس (بی سیم) LAN سامسونگ نیز خریدم . اتصال به شبکه درست و صحیح انجام گرفته لیکن وقتی تکمه اینترنت فشار میدهم پیغام ( سرویس حمایت نشده است ) می اید.
    لطفا اگر کسی میتواند اینجانب را راهنمایی کند بفرماید با تشکر :
    - معنی این پیغام چیست و جطوری برطرف گردد ؟
    - ایا تنظیمات دیگری هست که باید انجام داد ؟

منتظر پاسخ دوستان هستم

4. این کاربر از SIAMONBERT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

10 جواب سوالهای زیر را بمن بدهید

جواب این سوالها]
    با سلام خدمت همه دوستان . من مدتيه كه تصميم دارم ال اي دي سامسونگ بگيرم و مدل 6960 رو هم انتخاب كردم . بعد از كمي جستجو در اينترنت متوجه شدم كه متاسفانه امكان اينترنت تيوي و چند قابليت ديگه در اين تلويزيون ها د رايران قابل دسترسي نيست . و تصميم گرفتم كه تلويزيون رو بدون گارانتی بگیرم و حالا چند تا سوال برام پیش اومده قبل از خرید :

1. آيا ميشه همه سری تلويزيونهايي كه از نمايندگي تهیه میشه به نحوي دستکاری كنيم و اينترنت تيوي رو فعال كنيم ؟

2. جنجال و هياهوي زيادي براي دريافت كانالهاي م.ا.ه.واره اي با اين تيوي ها وجود داره، آيا اين موضوع هم به اينترنت تيوي برميگرده و یا نه یک ----- برای این کار در تیوی تعبیه شده ؟

3.اگر تیوی رو از جایی مثل بانه بگیرم میتونم از تیونر دیجیتال استفاده کنم ؟ آیا فرکانس دریافت کانالها به صورت دستی مشخص شده هست ؟ (چون اکثرا با کانال یابی اتوماتیک به نتیجه نرسیدن )

4.من شنیدم که تیوی ها در دو نوع ورژن آسیایی و اروپایی عرضه میشن ... فرق این دو از نظر کمی و کیفی چیه و کدومشون با زبان فارسی ( زیر نویس فیلمها ، تلتکست و ... ) سازگاری و قابلیت مانوور بیشتری دارن ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایین دوستان . .. از طرفی میخوام تیوی رو با گارانتی بگیرم و از طرف دیگه نمیخوام قابلیت های تیوی رو از دست بدم . با سپاس .
    [/QUOTE]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام میخواستم ببینم فعال سازی اینترنت تی وی روی تلوز یونهای دیگه امکان داره اگه هست راهنماییم کنید تلوزیون خودم هیتاچی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام لطفا در مورد اینترنت سامسونگ سری 5500 راهنمایی بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود به همه ی دوستان عزیز!میخواستم بدونم جایی هست که اطلاعاتی در مورد اینترنت تی وی داده باشه؟ممنون!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من یه led سامسونگ مدل ue55c7700 خریدم که سفارش اروپا هستش. تنها مشکل من موقع پخش زیرنویس که فونت فارسی رو جدا از هم و چپکی نمایش میده ( زورم ا ارچ).دوستان کسی اطلاع داره که بشود این مشکل رو حل کرد.لطفاً راهنمایی کنید. ضمناً من موقع پخش زیرنویس انکدینگ فونت رو هم رو عربی گذاشتم ولی درست نشده.متشکرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام من ledاسمارت سامسونگ بون گارانتی گرفتم با مدم وصل میشه اما خطای dnsوتغییرipرو میده لطفا راهنمای بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام این اینترنت tv که همه دوستان میگن هزینه داره یا نه ؟ modem میخواد واسه وصل شدن و اینکه باید حتما دیجیتال باشه که بشه به اینترنت وصل شد یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •