سلام من یه مشکلی دارم
ویندوز 7 نصب کردم
اون اسپیکر هست پایین پیش ساعت وقتی موزیک میزرارم اکولایزر بالا پایین میشه اما اسپیکرهام صدا نیست
درایورشو آپدیت کردم بازم نشد.
سلام من یه مشکلی دارم
ویندوز 7 نصب کردم
اون اسپیکر هست پایین پیش ساعت وقتی موزیک میزرارم اکولایزر بالا پایین میشه اما اسپیکرهام صدا نیست
شما درایورصداتون ازداخل سایت سازنده مین بگیرین آپدیت کنید فقط درایور قبلی رو کامل ازداخل رجیستری پاک کنید
لینک دانلود برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک سریال برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید Default Playback رو از روی Digital Audio بزارید روی Speakers.سلام من یه مشکلی دارم
ویندوز 7 نصب کردم
سلام. دوستان من مادربوردم p5ld2 هستش قبلا که ویندوز سون داشتم کارت صدام نصب بود یعنی صدا از اسپیکرها بیرون میومد اما دوباره که ویندوز نصب کردم کارت صدام نصب نمیشه. خواهشا کمک کنید. فوریه
معمولا خود ویندوز 7 صدا رو شناسایی میکنه اگر شناسایی نشده ازتو setup یکبار سیستم دیفالت کنید سیو کنید بیاین بیرون بعدش درایوی که از صدا دارین روی سیستم بصورت دستی از داخل دیوایس منیجر به سیستم تعریف کنید درضمن درایو صدا برای مین شما تا ویستا هست تو سایت ایسوس به نوعی برای 7 درایور بیرون نداده اگرصدای سیستم هم ناقص نصب میشه باید از برنامه driver sweeper استفاده کنید درایور صدیا خودتون پاک کنید ریست شد بالا اومد از نوع نصب کنید احتمال بعدیشم اینه که ویندوز مورد داره یا که کارت صدای مین شما مورددار شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه مشکل عجیب با صدام تو 7 دارم ولی تو XP هیچ مشکلی ندارم
من 7 که ریختم درایور صدا رو هم از تو خود سایت مادر بوردم گرفتم هم خود سازندش RealTek
من 5 تا باند دارم با یه ساب و امپ که
2تا Front
2تا Rear
یکی هم Center/Subwoofer
همشون صدا دارند ولی فقط Front صداش خوبه و با کیفیت ولی بقیه انگار صداشون داره از ته چاه میاد خیلی بی کیفیت و بدون بیس
فقط تنها کاری که کردم بقیه هم رو front تنظیم کردم که صداشون بهتر شد ولی خب صدا هنوز عالی نیست چون همه رو front
هستند و صدا دیگه Surrond نیست همه ی تنضیماتم دستکاری کردم ولی نشد
حالا این مشکل از کجا است ؟
شما گزینه sound تو منوی سرچ استارت واردکنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل 1 روی گزینه اسپیکر کلیک کنید طبق شکل 2 هم میتویند با تیک اون گزینها که مشخص شده صدای اسپیکر تغییر بدین ببینیددرست میشه .
![]()
امتحان می کنم می گم ممنون از اینکه جواب دادی![]()
ممنون دوست عزیز. ویندوز کارت صدام رو شناسایی کرده. و هنگام پخش موزیک اکولایزرا و هم حتی بالا پایین میره اما از اسپیکر صدا بیرون نمیاد. تو قسمت playback هم فقط Digital Audio(S/PDIF مشاهده میشه و Speakers نیست. من 7-8 ماه پیش همین ویندوز رو نصب کردم اولش هم همینجوری بود اما یادم نیست چطوری درستش کردم... ممنون میشم مشکلمو حل کنید.
من هم اين مشكل را داشتم چندين بار گير كردم تا رمز اونا فهميدم شما از سايت مادر برد درايور صداي مربوط به ويندوزت را 32 يا 64 دانلود كن و اول درايور سيدي مادر برد بعد درايور دانلود شده را نصب كن بعد روي شكل بلنگوي قرمز رنگ تسكبار دوبار كليك كن بعد گزينه front speaker انتخاب كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)