تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: قطعـــی صدا در ویندوز 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hamid.dzh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام من یه مشکلی دارم

ویندوز 7 نصب کردم

اون اسپیکر هست پایین پیش ساعت وقتی موزیک میزرارم اکولایزر بالا پایین میشه اما اسپیکرهام صدا نیست

درایورشو آپدیت کردم بازم نشد.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام من یه مشکلی دارم

ویندوز 7 نصب کردم

اون اسپیکر هست پایین پیش ساعت وقتی موزیک میزرارم اکولایزر بالا پایین میشه اما اسپیکرهام صدا نیست

شما درایورصداتون ازداخل سایت سازنده مین بگیرین آپدیت کنید فقط درایور قبلی رو کامل ازداخل رجیستری پاک کنید

لینک دانلود برنامه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک سریال برنامه
    کد:

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام من یه مشکلی دارم

ویندوز 7 نصب کردم

باید Default Playback رو از روی Digital Audio بزارید روی Speakers.

5. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام. دوستان من مادربوردم p5ld2 هستش قبلا که ویندوز سون داشتم کارت صدام نصب بود یعنی صدا از اسپیکرها بیرون میومد اما دوباره که ویندوز نصب کردم کارت صدام نصب نمیشه. خواهشا کمک کنید. فوریه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. دوستان من مادربوردم p5ld2 هستش قبلا که ویندوز سون داشتم کارت صدام نصب بود یعنی صدا از اسپیکرها بیرون میومد اما دوباره که ویندوز نصب کردم کارت صدام نصب نمیشه. خواهشا کمک کنید. فوریه
    معمولا خود ویندوز 7 صدا رو شناسایی میکنه اگر شناسایی نشده ازتو setup یکبار سیستم دیفالت کنید سیو کنید بیاین بیرون بعدش درایوی که از صدا دارین روی سیستم بصورت دستی از داخل دیوایس منیجر به سیستم تعریف کنید درضمن درایو صدا برای مین شما تا ویستا هست تو سایت ایسوس به نوعی برای 7 درایور بیرون نداده اگرصدای سیستم هم ناقص نصب میشه باید از برنامه driver sweeper استفاده کنید درایور صدیا خودتون پاک کنید ریست شد بالا اومد از نوع نصب کنید احتمال بعدیشم اینه که ویندوز مورد داره یا که کارت صدای مین شما مورددار شده

کد:
    کد:

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام

من یه مشکل عجیب با صدام تو 7 دارم ولی تو XP هیچ مشکلی ندارم

من 7 که ریختم درایور صدا رو هم از تو خود سایت مادر بوردم گرفتم هم خود سازندش RealTek

من 5 تا باند دارم با یه ساب و امپ که

2تا Front

2تا Rear

یکی هم Center/Subwoofer

همشون صدا دارند ولی فقط Front صداش خوبه و با کیفیت ولی بقیه انگار صداشون داره از ته چاه میاد خیلی بی کیفیت و بدون بیس

فقط تنها کاری که کردم بقیه هم رو front تنظیم کردم که صداشون بهتر شد ولی خب صدا هنوز عالی نیست چون همه رو front

هستند و صدا دیگه Surrond نیست همه ی تنضیماتم دستکاری کردم ولی نشد

حالا این مشکل از کجا است ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام

من یه مشکل عجیب با صدام تو 7 دارم ولی تو XP هیچ مشکلی ندارم

من 7 که ریختم درایور صدا رو هم از تو خود سایت مادر بوردم گرفتم هم خود سازندش RealTek

من 5 تا باند دارم با یه ساب و امپ که

2تا Front

2تا Rear

یکی هم Center/Subwoofer

همشون صدا دارند ولی فقط Front صداش خوبه و با کیفیت ولی بقیه انگار صداشون داره از ته چاه میاد خیلی بی کیفیت و بدون بیس

فقط تنها کاری که کردم بقیه هم رو front تنظیم کردم که صداشون بهتر شد ولی خب صدا هنوز عالی نیست چون همه رو front

هستند و صدا دیگه Surrond نیست همه ی تنضیماتم دستکاری کردم ولی نشد

حالا این مشکل از کجا است ؟
    شما گزینه sound تو منوی سرچ استارت واردکنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل 1 روی گزینه اسپیکر کلیک کنید طبق شکل 2 هم میتویند با تیک اون گزینها که مشخص شده صدای اسپیکر تغییر بدین ببینیددرست میشه .

10. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

شما گزینه sound تو منوی سرچ استارت واردکنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل 1 روی گزینه اسپیکر کلیک کنید طبق شکل 2 هم میتویند با تیک اون گزینها که مشخص شده صدای اسپیکر تغییر بدین ببینیددرست میشه .

امتحان می کنم می گم ممنون از اینکه جواب دادی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

معمولا خود ویندوز 7 صدا رو شناسایی میکنه اگر شناسایی نشده ازتو setup یکبار سیستم دیفالت کنید سیو کنید بیاین بیرون بعدش درایوی که از صدا دارین روی سیستم بصورت دستی از داخل دیوایس منیجر به سیستم تعریف کنید درضمن درایو صدا برای مین شما تا ویستا هست تو سایت ایسوس به نوعی برای 7 درایور بیرون نداده اگرصدای سیستم هم ناقص نصب میشه باید از برنامه driver sweeper استفاده کنید درایور صدیا خودتون پاک کنید ریست شد بالا اومد از نوع نصب کنید احتمال بعدیشم اینه که ویندوز مورد داره یا که کارت صدای مین شما مورددار شده

کد:
    کد:
    ممنون دوست عزیز. ویندوز کارت صدام رو شناسایی کرده. و هنگام پخش موزیک اکولایزرا و هم حتی بالا پایین میره اما از اسپیکر صدا بیرون نمیاد. تو قسمت playback هم فقط Digital Audio(S/PDIF مشاهده میشه و Speakers نیست. من 7-8 ماه پیش همین ویندوز رو نصب کردم اولش هم همینجوری بود اما یادم نیست چطوری درستش کردم... ممنون میشم مشکلمو حل کنید.

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من هم اين مشكل را داشتم چندين بار گير كردم تا رمز اونا فهميدم شما از سايت مادر برد درايور صداي مربوط به ويندوزت را 32 يا 64 دانلود كن و اول درايور سيدي مادر برد بعد درايور دانلود شده را نصب كن بعد روي شكل بلنگوي قرمز رنگ تسكبار دوبار كليك كن بعد گزينه front speaker انتخاب كن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •