تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: روشن نشدن کامپیوتر(تست شده با دو پاور سالم)

داره خودمونی میشه IIXFXII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بله کاملا درسته.
    ولی باید بعضی ها بدونند که اگر سی پی یو خاکستر هم بشه سیستم روشن میشه ولی بالا نمیاد
    برادر بنده با شما مشکلی ندارم فقط دیدم تاپیک رو تبدیل کردید به تاپیک عکاسی خواستم یه تذکری بدم نه اینکه سخنرانی کنم.
    در ضمن بنده مدت زمان طولانی هستش که تعمیرات انجام میدم بارها دیدم سیستم با cpu خراب بالا نمیاد و یا گاها حتی روشن نمیشه اما مطمئنا مشکل این دوستمون از برق هستش و اونم روی مادربردش.
    بنده با شما هیچ مشکلی ندارم.
    کمی رک هستم ببخشید منو.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

برادر بنده با شما مشکلی ندارم فقط دیدم تاپیک رو تبدیل کردید به تاپیک عکاسی خواستم یه تذکری بدم نه اینکه سخنرانی کنم.
    در ضمن بنده مدت زمان طولانی هستش که تعمیرات انجام میدم بارها دیدم سیستم با cpu خراب بالا نمیاد و یا گاها حتی روشن نمیشه اما مطمئنا مشکل این دوستمون از برق هستش و اونم روی مادربردش.
    بنده با شما هیچ مشکلی ندارم.
    کمی رک هستم ببخشید منو.

ای بابا!!!
    مشکل!!!
    بگذریم.....
    فقط برای رفع ابهامات میگم. معمولا هر قطعه سخت افزاری که دچار مشکل میشه(البته اونهایی که اساس هر کامپیوتر هستند)، کامپیوتر با بوق یا همو بیپ هایی که برای هر قطعه مخصوص میباشدف به کاربر اعلام میکند که این ناحیه از دستگاه دچار مشکل است.
    حال شمه سی پی یو دستگاهتون رو در بیارید، قبل از اون مطمئن باشید که بلندگوی مربوط به اعلام خطای POST روی مادر برد وصل باشد. بعد برق مادربرد را وصل و کامپیوتر را روشن کنید!!!
    چه صدایی شنیده میشود؟؟؟ اگر قرار باشه که با خرای سی پی یو دستگاه روشن نشه ، اونوقت باید از کجا به بوق خطای صادر شده از کامپیوتر پی برد؟؟؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •