سلام.
با توجه به اصل بهینه سازی و حداقل بهره وری ،یه سری سوال دیگه برام پیش اومده :
خون پاشیدن ( حتی المکان برای هر تفنگ متفاوته - برای انفجار متفاوته)
انفجار ( نارنجک - کوکتل مولوتف - نارنجک انداز - بازوکا که اگه انیمیت بشه ، شکلش احتمالا ثابته ولی برنامه نویسی شده اش رو نمیدونم ، فکر کنم random باشه )
دود ( برای هر تفنگ یا دود زا - یا دود بعد از انفجار و آتش متفاوته)
آتش (زمین یا آبجکتی در حال سوختنه - کاراکتری که در حال سوختنه)
جرقه تفنگ ( حتی المکان برای هر تفنگ متفاوته)
پرت شدن پوکه تفنگ ( حتی المکان برای هر تفنگ متفاوته)
شلیک شدن فشنگ ( نوع حرکت شلیک شدن فشنگ برای هر تفنگ متفاوته)
خورده ریز ( وقتی تیر میخوره به جایی غیر از کاراکتر ، یه سری خورده ریز بپاشه روی هوا که برای همه تفنگ ها شکلش ثابته )
گردو غبار ریز توی هوا
گردو خاک ( وقتی کاراکتر در حال دویدنه یا میوفته از جایی پایین یا مثلا بدنش کشیده میشه )
کدوماش رو میشه با سیستم ذره ای برنامه نویسی کار کرد ؟ و کدوماش نیاز به انیمیت کردن داره ؟
و اگه با برنامه نویسی میشه ، وظیفه طراح چیه ، باید چه شکلی رو بده به برنامه نویس ؟
*مثلا دود worms reloaded 2010 کلا دایره هستش ، فکر کنم طراح یک دایره خاکستری که دارای transparency هستش رو داده به برنامه نویس و الباقی با کدنویسی ردیف شده ، درسته ؟
البته چند نوع دود داره ، یکی دیگش که دایره ای هستش که سفیده و سایه کمی داره.
لینک نمونه های تصویری :
سوال بعدی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرت شدن کاراکتر بر اثر انفجار
سوختن کاراکتر بر اثر آتش
سوال : اینا رو ما انیمیت میکنیم ، بعدش با برنامه نویسی میگیم که وقتی مثلا کاراکتر رفت تو آتش ، انیمیشن مربوط به سوختن اجرا بشه ؟ یا اینکه با path میشه اینکارو کرد؟
ممنون از دوستان ، من هر از چندگاهی که اطلاعاتم تکمیل تر و منظم تر شد ، پست اول رو آپدیت میکنم ، در آخر یک pdf کامل میشه
من اصلا با امکاناتی که برنامه های بازی سازی به برنامه نویس میدن ، خبر ندارم. باید اول مشخص کنم چیا میخوام بعدش ببینم کدوم این ویژگی رو میده ( با پرسیدن )به نظرم بهتره اول یه بررسی کنی ببینی چه موتور 2 بعدی این قابلیت و داره و کلا چجوریه و امکان دسترسی و اموزش و کار کردن باهاش هست بعد بری بازیت رو با این سبک طراحی کنی.
مثلا یه نرم افزار معمول ساخت این بازی ها همون طور که می دونید فلش هست اما برای بازی های بزرگ و پر محاسبه مناسب نیست چون به علت کاربردی که براش بوجود امده سریع performance بازی افت می کنه...
این به هنر انیماتور برمیگرده ! زمان بندی فریم های انیمیشن - انتخاب کلید ها و ...از 3 تصویر استفاده شده باشه که با نمایش تصاویر در زمان صحیح کاملا نرم و جالب به نظر میرس