سلام
با پشتيباني تماس گرفتم و كارهايي كه كرده بودم رو گفتم. گفتن مشكل از مودم هست و با يه مودم ديگه امتحان كنم
به نظرتون حرف منطقي هست و ميتونه مشكل از مودم باشه؟
سلام
با پشتيباني تماس گرفتم و كارهايي كه كرده بودم رو گفتم. گفتن مشكل از مودم هست و با يه مودم ديگه امتحان كنم
به نظرتون حرف منطقي هست و ميتونه مشكل از مودم باشه؟
مرسی اما یه بار که هیچی 100 بارم ریسیت کردم فایده نداره کلا انگار با سون مشکل داره اگه راه حلی بلدید و میتونید با برنامه teamviewer بیاید یه نیگاه بهش بندازید رو اعصابم راه میری اینجوری![]()
سلام مهندس خوبی؟
مطئنی مودمو ریست کردی؟ خاموش روشن منظور نیستا.
یعدش برو تو Run بنویس cmd بعد ok بعد بنویس
ping 192.168.1.1
ببین reply داره یا نه؟
اگه نداره یعنی ارتباط بین مودم و سیستمت برقرار نشده.
سلام مرسی
آره بلدم مودم ریسیت کنم
الان مودممو با مودم پسر خالم عوض کردم اما بازم ویندوز 7 نمیشناسهپینگم میکنم تایم اوت میده . ارتباط برقرار نشده اما میتونم به نت وصل شم خیلی باحاله
. من که فکر کنم یه جا باید این ی پی 192.168.1.1 رو تو کانکشنی جایی بزنم تا ارتباط برقرار بشه. اگه کسی میتونه بیاد یه نیگاهی با برنامه TeamViewer بهش بندازه ببینه میفهه مشکل کجاست؟ ممنون
احتمالا به خاطر اینه که برای Local Area connection آی پی مشخص کردی. بذارش رو اتوماتیک چک کن.
من که تا حالا دستش نزدم حتی 2 بارم ویندوز عوض شده اما بازم مشکل هست این 2 تا عکس رو ببینید کجاش مشکل داره؟
![]()
تو همین عکس آخری که گذاشتی تیک
Obtain an IP adress Automatically
رو بزن از قسمت پایینش هم گزینه
Obtain DNS Server Automatically
بعد ok اینا. حداکثر یه بار سیستمو خاموش روشن کن چک کن قاعدتا دیگه باید بره تو تنظیماتش با همون 192.168.1.1
این پست اشتباه ارسال شد
Last edited by hamed_totally; 19-04-2011 at 09:23.
با سلام .
دوستان مودم من یه مشکلی داره . بدون مسئله میشه ازش استفاده کرد اما بعضی وقتا مثلا 2 تا 3 بار در روز چراغ سبز اینترنت میشه قرمز باید یک بار خاموش و روشنش کنم اینترنتم برگرده. این مودم مگانت هست باید بگم چند بار رستش کردم و دوباره کانفیقش کردم درست نشد. اسلیتر هم رو تلفن هست. پریز ضد برق هم نداریم. نویز هم نداریم. ولی وقتی مودم دیلینک رو وصل میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد. ممنون میشم یکی کمک کنه![]()
اگر با مودم دیگه مشکل حل بشه ایراد از مودم هست و فکر کنم با ریست کارخانه درست بشه ولی اگر با مودم دیگه مشکل حل نشه ایراد برمیگرده به ISP که به خاطر قفل مک در صورت چند بار دی سی کردن نمیتونید برای چند دقیقه وصل بشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)