یاد پژو 405 های خودمون افتادم!!
حساب کن 700-800 تومان پول یک کارت بدی ، با کلی ذوق و شوق مشغول بازی کرایسس 2 باشی ، یهوو بووووومممممممممکارت بپره که هیچی ، مادربردت رو هم نابود کنه
راستی ، گارانتی این کارت ، شامل انفجار هم می شه؟!![]()
یاد پژو 405 های خودمون افتادم!!
حساب کن 700-800 تومان پول یک کارت بدی ، با کلی ذوق و شوق مشغول بازی کرایسس 2 باشی ، یهوو بووووومممممممممکارت بپره که هیچی ، مادربردت رو هم نابود کنه
راستی ، گارانتی این کارت ، شامل انفجار هم می شه؟!![]()
قضیه اینه که GTX 590 با درایور 267.52 این مشکل رو پیدا میکنه و فکر میکنم بیشتر از حد تحملش برق مصرف میکنه که این طوری میشه... مخصوصا در هنگام آورکلاک و استرس های سنگین.
راه حلش هم استفاده از درایور (v267.85) هست.
توضیحات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Erfan.; 26-03-2011 at 09:03.
دوستان عزیز پست 2 Edit شد و بررسی Tomshardware در پرفرمنس اضافه شد.
موفق باشید.
برادر این تست نویز زیادی اعداد رو زیاد کردن !! اون بنچ مارک های نویز رو که من گذاشتم یه نگا بنداز . اگه صداش 63dba باشه که اصلا به بازار نمیاد ! 100 رحمت به موتور گازی فکر نکنم 90 dba هم بشه
خب یه نتیجه گیری تا این جا داشته باشیم...
این وضعیت این کارتها نسبت به هم در تست های Hardwarecanucks هست:
همون طور که مشاهده میکنید در Average FPS در میانگین پیشرفت 6990 یک درصد از 590 قویتره.
ولی در رزولیشن 1920X1080 و با 4X AA که من این رو بیشتر از همه قبول دارم GTX 590 به مقدار 3 درصد از 6990 قویتر بوده.
یعنی اختلاف زیاد نیست ولی به نفع Nvidia بوده.
حالا ببینیم در Minimum FPS چی کار کردن:
در میانگین پیشرفت انویدیا 4 درصد و در 1920X1080 +4X AA به مقدار 15 درصد قویتر بوده!!!
یعنی یک برتری کامل نسبت به 6990!
----------------------------------------------------------
از دوستان و کاربران عزیز هم تقاضا دارم در بحث شرکت کنن و نظر خودشون رو بیان کنن!
موفق باشید.
Last edited by Erfan.; 27-03-2011 at 00:27.
15 درصد ! شد جریان تست های رامین که 5970 میومد 2 فریم میداد !
اگه منفجر شدن برتری کامل محسوب میشه که من میگم 590 بهترینه !!
ولی اگه منفجر نشه کارت خوبیه
به قول آقا عرفان برتری کامل نسبت به 6990 که هیچ ! برتری 15 درصدی دارن آقای 590 ! و منفجر شدن رو در نظر بگیریم که به 50 درصد میرسه . دیگه واسه 4 شنبه سوری ترقه نخرین . 590 رو اورکلاک کنین تا یکم آتیش بازی ببینین
![]()
به نظر شما تمام این سایت ها خالی میبندن و فقط Guru3d درست میگه؟!15 درصد ! شد جریان تست های رامین که 5970 میومد 2 فریم میداد !
5970 هم کاملا درسته ایراد هایی داره که در برخی تست ها بد فریم میده... مخصوصا در MIN FPS که در خیلی جاها افتضاح عمل کرده.
در مورد منفجر شدن که مثل این که ایراد از درایور ها و کارت هایی که برای سایت ها فرستاده شده بوده... دیگه این طور نیست که 700 دلار پول کارت بدی و الکی بترکه!اگه منفجر شدن برتری کامل محسوب میشه که من میگم 590 بهترینه !!![]()
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
دوباره تست مترو ؟!به قول آقا عرفان برتری کامل نسبت به 6990 که هیچ ! برتری 15 درصدی دارن آقای 590 ! و منفجر شدن رو در نظر بگیریم که به 50 درصد میرسه . دیگه واسه 4 شنبه سوری ترقه نخرین . 590 رو اورکلاک کنین تا یکم آتیش بازی ببینین![]()
من نتیجه گیری نهایی Hardwarecanucks رو گذاشتم شما قبول نداری اون موقع به یه تست مترو از guru3d اکتفا میکنی؟! واقعا عجیبه...
نتیجه گیری سایت Xbitlabs:
البته توجه داشته باشید که GTX 590 با 6990 آورکلاک شده مقایسه شده!!!
The first pair of summary diagrams concerns with the main topic of this review. They help compare the AMD Radeon HD 6990 with the new dual-processor Nvidia GeForce GTX 590 card. Since AMD’s flagship came out earlier than Nvidia’s, the performance of the Radeon HD 6990 at a GPU clock rate of 880 MHz is the baseline. The performance of the GeForce GTX 590 is shown relative to it.
با این وجود 590 کمی بهتر عمل کرده![]()
مه که نفهمیدیم چی شد شما چی پیشناهاد میکنید بخرم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)