تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: راهنمایی در مورد نصب ویندوز جدید روی لب تاب دل

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

روش که یه برچسب N series و intel core i3 داره یه energy star هیچی نداره. درایورهاش هم زیاده 6 تا درایور داره. الان با این حساب من بخوام ویندوز نصب کنم که این قبلی هم پاک بشه چیکار کنم. مثل نصب ویندوز روی کامپیوتر که وقتی سی دی ویندوز رو میزارم بعد میاد بالا سوای میپرسه که میخوای فرمت کنی دوباره بریزه. البته تو ایکس پی اینجوری بود توی ویندوز 7 ندیدم. که قبلی رو فرمت کنه دوباره نصب کنه. الان به این روش ویندوزنصب کنم مثل کامپیوترهای پی سی باید دوباره پارتیشن بندی کنم؟؟؟ درایئها پاک میشه؟ کلی اطلاعات داره که نمیشه جایی ریخت یه هارد میخواد که دم دست نیست. قبلا رو لب تاب ویندوز نصب کردم یادم نمیاد اطلاعات بود یا نه
    ویندوزی که روش نصبه نسخه 32 بیتی هستش. من همین 32 بیت رو نصب کنم یا 64 بیت؟؟؟ اینه میگن ویندوز 32 بیت نصف رم رو نمیشناسه درسته؟؟؟ اگه سیستم 64 بیتی باه؟ از کجا باید فهمید سیستم 64 بیتی هست یا 32 بیتی؟!
    با این حساب من سی دی رو بزارم به همین روش که تو سیستم های پی سی نصب میکنم نصب کنم دیگه بعد درایورهاش رو هم خودش میشناسه دیگه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من الان دی وی دی ویندوز 7 گذاشتم فقط نمیدونم تو لب تاب چیکار باید بکنم که بوت کنه Delet‌رو میزنم تنظیماتش نمیاد مثل پی سی ها. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    من الان از داخل خود ویندوز دوباره نصب دارم میکنم ویندوز 7 رو فقط یه درایو factory هم داره ولی ویندوز ارجینال نداره اصلا من F8 رو زدم هیچی نیاورد.
    Last edited by mrmostafa; 25-03-2011 at 16:08.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •