من ان8 را توصيه ميكنم
دوست منn8فقط تودوربین سرتره حیفه بخاطریه دوربین ازامکانات گلکسی صرف نظرکنی
رفیق سری n بگیری ضرر کردی.
گالاکسی رو با چی مقایسه میکنی؟
بهتر از اینها htc desire HD جون عزیز دل خودمه.
24 فریم بر ثانیه استاندارده......... 6 فریم بر ثانیه تفاوت چندانی هم نداره
بعد فیلمبرداری n8 رو دیدم خیلی از ویواز بهتر بود ...
کیفیت عکاسیش هم تو موبایلها اوله. بعد پیکسون 12.... عکاسی گالاکسی مثل ان 97 میمونه.. تو gsm arena میتونی ببینی
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
گوگل گفته اندروید 3 واسه صفحه نمایشهای بزرگه (مثل تبلت)
به نظر من که اگه عجله داری همین گالاکسی رو بگیر
اما اگه میتونی 2 ماهی صبر کنی و دوربینم برات مهمه xperia arc بگیر(دوربینش از اندرویدیا حال حاضر بهتر هست).
در کل انتخاب گوشی از روی دوربین کار درستی نیست. و بهتره سیستم عامل رو جز ملاک های اصلی انتخاب گوشی قرار بدی.
البته ناگفته نماند تا تابستون گوشی های بهتری هم از اندروید میان.ممکنه عکاسیشون به خوبی ارک نباشه ولی از لحاظ سخت افزار و فیلم برداری به مراتب از n8 , ارک و ... بهترن.
خب اگر دوربين براتون مهمه 100 درصد ان 8 بگير
12 مگاپيكسل كجاهو 5 مگاپيكسل كجا
دوربینش اوله نه عکاسیشکیفیت عکاسیش هم تو موبایلها اوله. بعد پیکسون 12
عکاسی پیکسون بهترینه ولی دوربین فقط عکاسی نیست واسه همین n8 توی دوربینها بهترینه
تو کیفیت عکس که بین پیکسون 12 و ان 8 بین بچه ها اختلاف بود ...
اما فیلمبرداریش من که دیدم عالی بود
ميشه شما قابليتهاي ان 8 رو به جز دوربين بگين ما هم ياد بگيريم
ان8 گوشي خوبيه ولي با قيمتي نهايت 400
من بارها گفتم و بازم ميگم سيمبين رو در مقايسه با آندرويد و ios اصلا سيستم عامل هوشمندي نميدونم
در واقع ان 8 رو اسمارت فون واقعي نميدونم
چيزي بيش از يك كمرافون نيست
كمرافونم قيمتش بيشتر از 400 باشه غير معقوله
كيفيت نوكيا هم خوب بود
الان دستهاي كارگران شريف چيني اومده تو كار و كيفيت گوشيهاي نوكيا فرق چنداني با برندهاي ديگه نداره
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
كلا كسي كه ميخواد گوشي رو براي دوربين بخره
بهتره 300 بده يه پيكسون بخره تا 600 بده براي يه ان8 كه شايد عكساش بهتر از پيكسون باشه كه نيست و يا فلاشش قويتر از پيكسون باشه كه نيست
Last edited by گرافيكار; 29-03-2011 at 12:09.
کم لطفی نکنید N8 هر ضعفی داشته باشه در مورد دوربین رقیبی براش وجود نداره! به خاطر سنسور بزرگتر و کیفیت اپتیک بالا واقعا عکسهای خیلی با کیفیتی میگیره! از لحاظ داینامیک رنج و کیفیت رنگ و نویز از همه گوشیهای دوربین دار کاملا سر هست! تنها مشکل دوربینش فلاش ضعیفش هست..
اگه کیفیت صدای خوب هم داشت میشد ازش به عنوان یه گوشی مولتی مدیای عالی اسم برد ولی خودمم پول پای این گوشی نمیدم..
Last edited by Delkook; 29-03-2011 at 13:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)