سلام من ساکن تهران نیستم،یه سئوالی داشتم این خیابون فلسطین که گفتید بورس عینک فروشهاست؟؟؟؟
سلام من ساکن تهران نیستم،یه سئوالی داشتم این خیابون فلسطین که گفتید بورس عینک فروشهاست؟؟؟؟
بله
البته از چهار راه فلسطین تا میدون فلسطین![]()
نه داداش حتی 160 170 نومنیاشم اصل نیستن!!!چه برسه به این
اگر قصد خرید عینک آفتابی خوب و استاندارد رو دارید باید چند نکته رو در نظر گرفت:
1-عینک باید uv داشته باشد که بالا ترین سطح آن 400 است.
2-از فروشندگان عینکی که دستگاه اندازه گیری uv دارند خرید کرده و از آنها بخواهید که عینک را تست کنند.
3-عینک باید polarized باشد یعنی بتواند سایه های زائد را حذف کند.
4-قیمت عینک در بندرهای جنوبی کشور بسیار ارزان تر از شهر های دیگر است.یکی از این بندرگاه ها بندر گناوه است.
5-از خرید عینک غیر استاندارد به شدت بپرهیزید زیرا آسیب های جدی به چشم وارد می کند.
این 29 تومانی ها تابلو تقلبی هست این عینک خودم هست مارک دار هم هست که مزیت هایی داره جایی کمتر میبینی و سبک هست و جنس خوبتقریبان این مدل هست ولی بالاش یه تیکه چرم داره که قیمتش اگع گیر بیارین 350 -400 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریبن هم خوبه اگه قیمت خوب و اصلی گبر بیاری تا چه حدود میخوای بخری؟؟
30-100 تومن می خوام
مرسی![]()
دوستان با 50، 60 تومن میشه یه عینک خوب و بدردبخور خرید؟
آخه ما پول 200، 300 تومن داریم اما دلمان نمی آید خرج یه عینک کنیم!
من شدیدا به یه عینک آفتابی نیاز دارم اما نمیدونم با این مقدار پول چی بخرم، چه مارکی،... که سرمان کلاه نرود!
راستش من یه عینک ریبن از این فروشگاه های اینترنتی گرفتم 29 تومان یو ویشم بعدا اندازه گرفتم 385 بود
ولی یکی از شیشه هاش یه لک خیلی کوچیک داره که اصن هر کاری کردم پاک نشدو توصیه میکنم از اینترنت عینک نخرین
ولی در کل خوبه و یو وی 385 به نظرم 29 تومان می ارزه
تو چند تا مغازه هم ریبن دیدم دقیقا مثه ماله خودم ولی یو ویشون 400 بود میگفت 60 تومان
سلام
خلاصه میشه به این فروشنده ها اعتماد کرد؟
جایی سراغ دارید که منصف باشه؟
اگه ممکنه کلکها و مواردی که ممکنه باهاش خریدار رو فریب بدن رو هم بگید.
مثلا من شنیدم گاهی تصاویری هم که واسه تست پلارایز نشون میدن قابل اعتماد نیست
ایا این درسته؟ یا همچین چیزی امکان نداره و تصاویر اگه با عینک واضح و خوب نشون داده بشن کافیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)