سلام،
منم از همین اپرا مینی استفاده می کردم تا دیشب وصل می شد از امروز صبح کار نمی کنه!!
اگه برنامه دیگه ای هست که بشه استفاده کرد بذاریدش، ممنون.
سلام،
منم از همین اپرا مینی استفاده می کردم تا دیشب وصل می شد از امروز صبح کار نمی کنه!!
اگه برنامه دیگه ای هست که بشه استفاده کرد بذاریدش، ممنون.
Last edited by mahdis23; 27-03-2011 at 22:12.
من این نسخه ی 6 اپرا مینی رو که گذاشتین رو نصب کردم موقع install ارور می ده که منبعش قابل اطمینان نیست بعدم خارج می شه!
شما ابتدا بایستی برنامه رو ساین کنی سپس نصبش کنی.اگر ساین نکنی که نصب نمیشه همین اروری که شما میگی میده.ة![]()
دوستان کاملا تست شد و کار میکنه الانم این پست رو با گوشی و برنامه اپرا دارم میزنم
خوب من این ساین رو که گفتین بلد نیستم،
یکی توضیح بده لطفا.
آره متاسفانه فارسی رو پشتیبانی نمی کنهسلامبولت هم خوبه اما بدیش اینه که فارسی رو نمیخونه مثلاً یه سایت فارسی باز کنی نوشته های فارسیش رو نمیخونه ماله شما هم همینطوره نوکیا ان 97 دارم
سلامشما ابتدا بایستی برنامه رو ساین کنی سپس نصبش کنی.اگر ساین نکنی که نصب نمیشه همین اروری که شما میگی میده
این اصلا نیاز به ساین نداره.چون یه فایل جاواست و فایلهای سیمبین(با فرمت sis) هستند که بعضی هاشون نیاز به ساین دارند.
بعدش اینکه من راحت نصبش کردم ولی همون مشکلو داره و سایتا رو باز نمی کنه
به این تاپیک رجوع کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخ آره اشتباه کردم.برنامه جاواست و نیازی هم به ساین نداره.ولی اینکه میگین کار نمیکنه نمیدونم واسه من کار میکنه و حتی سایتای ف شده رو هم باز میکنه
برا من نسخه ی 5.1 جاوا گاهی کار میکنه گاهی نه. معمولا اگر چند بار مودش رو از http به socket تغییر بدم و برگردونم آخر رو مود سوکت جواب مبده. تست کنید شاید برا شما هم جواب داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)