ممنون میشم پاسخ این سوال هم بدهید![]()
ممنون میشم پاسخ این سوال هم بدهید![]()
من خودمو در حد شما نمیدونم که بخوام باهاتون بحث کنم.شما از من خیلی وارد ترید و جهت بالابردن اطلاعات خودم میپرسم.ببخشید
این برای تاثیر کش L3 بوده که حتما قبلا دیدینش و من برای جمع بندی میگذارمش
ولی موضوع جالبی که توجه منو جلب کرده این نتایج هستن
910e با اینکه 0.4 GHz فرکانس کمتری در مقایسه با 640 داره ولی کارایی بالاتری میده
درمورد هسته هم برای بازی هایی که برای 4هسته ای بهینه نشدن بدیهیه وجود هسته تاثیر چندانی نداره.ولی من فکر میکنم هسته بیشتر مصرف بالاتری داره تا اورکلاک کردن.و فکر میکنم پایداری cpu اور شده با غیر فعال کردن هسته بالاتر باشه.
حالا از شما که تجربه زیادی در اور دارید میخواستم بپرسم این حرفام درسته و ایا انجام این کار منطقی هست؟
100% دقیق نمیشه گفت ولی کاهش دمای زیادی خواهید داشتممنون میشم پاسخ این سوال هم بدهید
بصورت عادی که دما در فول لود میاد زیر 57 درجه
ضمن اینکه فکر کنم بشه تا 4 گیگاهرتز پردازنده را اور کرد
اینم برای من خیلی عجیب هست چون در گیم فرکانس اهمیت زیادی داره910e با اینکه 0.4 GHz فرکانس کمتری در مقایسه با 640 داره ولی کارایی بالاتری میده
طبق اطلاعاتی که من دارم در اکثر بازی ها یک سه هسته ای بهترین بازدهی را از نظر کارایی میدهدرمورد هسته هم برای بازی هایی که برای 4هسته ای بهینه نشدن بدیهیه وجود هسته تاثیر چندانی نداره.ولی من فکر میکنم هسته بیشتر مصرف بالاتری داره تا اورکلاک کردن.و فکر میکنم پایداری cpu اور شده با غیر فعال کردن هسته بالاتر باشه.
ضمن اینکه ایشون در تست occt دمای بالایی دارند و باید توجه داشت که این تست فشار خیلی زیادی به سیستم میاره و در هیچ تست دیگه ای سیستم این فشار را متحمل نمیشه چه برسه به بازی
این تبدیل به سه هسته ای هم فقط می تونه در کاهش دما و کاهش مصرف موثر باشه وگرنه در اورکلاک تاثیری نداره
خوب همینه که خیلی مهمهاین تبدیل به سه هسته ای هم فقط می تونه در کاهش دما و کاهش مصرف موثر باشه وگرنه در اورکلاک تاثیری نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)