هرکی به اندازه کاری که ازش برمیاد انجام میده دیگه
ماها که نمیتونیم بریم تو زمین گل بزنیم،ما دعا میکنیم که اونا بزنن
البته هم تیم رقیب خدا داره هم تیم ما
البته من دارم به عنوان هوادار شالکه حرف میزنما![]()
هرکی به اندازه کاری که ازش برمیاد انجام میده دیگه
ماها که نمیتونیم بریم تو زمین گل بزنیم،ما دعا میکنیم که اونا بزنن
البته هم تیم رقیب خدا داره هم تیم ما
البته من دارم به عنوان هوادار شالکه حرف میزنما![]()
همون مگه به این چیزا دلخوش باشید.
فکر نکنم دیگه اینبار هم توی لندن با کمک داور با یه بازیکن بیشتر بتونید به زور با اختلاف یه گل ببرید .
توی منچستر هم که دیگه تکلیفتون روشنه .
از نظر من چلسی روز جمعه ساعت 2 حذف شد![]()
برادر من منم که همین رو گفتم
نمیشه که هرکی بیشتر دعا کنه برنده بشه
بیخیال.....![]()
چون بحث دعا شد
يه تيكه از يك نمايشنامه يوناني
كه قبل از نبرد دو پهلوانه
يكي از پهلوانها رو ميكنه به سمت آسمون و ميگه:
خدايا من توقع ندارم بهم كمك كني اما يه تقاضا دارم اونم اينه كه به رقيب هم كمك نكني
حالا فكر ميكنم بهترين دعا براي من همين باشه خدايا نيازي نيست به بارسا كمك كني ولي به رئال هم كمك نكن![]()
منم فکر نکنم دیگه اینبار به خاطر پنالتی بهتون ببازیمهمون مگه به این چیزا دلخوش باشید.
فکر نکنم دیگه اینبار هم توی لندن با کمک داور با یه بازیکن بیشتر بتونید به زور با اختلاف یه گل ببرید .
توی منچستر هم که دیگه تکلیفتون روشنه .
از نظر من چلسی روز جمعه ساعت 2 حذف شد![]()
شما هم ساعت 2:30 حذف شدین
ولی در کل حیف شد به منچستر خوردیم به بارسا می خوردیم انگیزه برای انتقام بیشتر بود و کلا بارسا شانس اورد که به چلسی نخورد
ساعت 2 هنوز قرعه کشی انجام نشده بود
مثل اینکه یادت رفته پارسال تو اولدترافورد سقوط آزاد کردینا![]()
چه اعتماد بنفسی....!!!ولی در کل حیف شد به منچستر خوردیم به بارسا می خوردیم انگیزه برای انتقام بیشتر بود و کلا بارسا شانس اورد که به چلسی نخورد
شما تا داور + پلاتینی رو دارید نیازی به کمک خدا نیست
این رئاله که باید با همه چیز ؛ توپ جمع کن ، داور ، هوادار ، رئیس فدراسیون ، مدیرعامل باشگاه و.... مبارزه کنه
اینا مثلا مادریدیش ان :
چه برسه به کاتالان و باسک و...
شانس رو یادتون رفت. واقعا بارسا شانس آورد به رئال نخورد! نه برعکس. چند صد میلیونی که کلاسیک رو زنده دیدن حتما اذعان دارن. حالا تا فرا رسیدن دیدار بعدی کری بخونید که رشد کردیم و فلان می کنیم.
منطق طرفداران تیم ها بخوبی مشخصه! وای اگه پنالتی برابر آرسنال یا همین دوتای دیشب برابر ختافه رو برای رئال نمی گرفتن. بعضی رو سرشون میزاشتن.
تفاوت عده ای وقتی خودشون عناوین رو در اختیار دارن و وقتی ناکامن از زمین تا آسمونه. اولی کاملا شایستگی و دومی همش تقلب هست!
اما سوال: دلیل اینکه به نظرتون هواداران فوتبال با رئال مشکل دارن چیه؟ مربوط به این فصله؟ یادمه قبلا هم نوشتید.
نکنه هواداران فوتبال فقط در طرفداران بارسلونا و حالا اتلتیکو خلاصه میشن؟!!
الکی حرف تو دهن بنده خدا میذارین چرا!
یه نگاهی به همین تاپیک بکن ببین با کدوم تیم بیشتر مشکل دارن....مشت نمونه خروار!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)