در مورد خریدن ایفون جدا" تعمل نکنید !
آقا وین فون 7 ایرادای بسیاری داره. الان تنها حسنی که داره اینترفیس جذابشه.
WP7-specific limitations
* No system-wide file manager
* No Bluetooth file transfers
* No USB mass storage mode
* Limited third-party apps availability
* No Flash (nor Silverlight) support in the browser
* Too dependent on Zune software for file management and syncing
* No video calls
* New ringtones available only through the Marketplace
* Music player lacks equalizer presets
* No multitasking
* No copy/paste
* No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software)
* No sign of free Bing maps Navigation so far
* No internet tethering support
* No handwriting recognition support
واقعا این همه ایراد رو نمیشه ازش چشم پوشی کرد مگر اینکه بدونی مثلا با آپدیت درست میشن که بنده هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم.
حالا دیگه باقیش با خودتونه. Mozart بهتره
ممنون از اینکه ایراداتش رو گفتید
اگه این ایراد ها رو داشته باشه و نشه با آپدیت و یا نرم افزار مشکل رو رفع کرد به درد من نمیخوره!
Last edited by ramindesign; 21-03-2011 at 16:21.
آقا دستت درد نکنه گفتی منم میخاستم بگیرم، یعنی هیچ راهی نداره؟
سلام
اینطور که شما میگی هم نیست من خودم Mozart دارم
مشکلاتشو بررسی می کنیم:
نیازی به فایل منیجر نیست! برای هر نوع فایل تدبیری اندیشه شده* No system-wide file manager
مثلا برای فیلم، موزیک، رادیو یه بخش داره Music and Video که همه ی فایل هالی صوتی و تصویریتونو میتونید اون تو ببینید
تنها ایراد این سیستم عامل همینه که البته فعلا میشه از ایمیل استفاده کرد* No Bluetooth file transfersیعنی میشه فیلم، اهنگ عکس یا هرچی رو از گوشی مستقیما ایمیل کرد که البته نیاز به اینترنت داره ولی در مواقع ضروری به درد میخوره
باز هم نیازی نیست البته اگه نمی خواید از گوشی به عنوان فلش استفاده کنید وگرنه برای ریختن موزیک فیلم نرم افزار و هرچیزه دیگه میتونید از نرم افزار Zune استفاده کنید* No USB mass storage mode
وقتی هکر ها دست به کار بشن نرم افزار های خارج از MarketPlace هم میشه روش نصب کرد* Limited third-party apps availability
به زودی این قابلیت توسط نرم افزار یا حتی اپدیت اضافه میشه* No Flash (nor Silverlight) support in the browser
خوب اینم ایراد بزرگی نیست فقط بدیش اینه که نمیتونید گوشیتونو به کامپیوتر هر کسی بزنید مگر اینکه اونا هم ویندوز فون داشته باشن* Too dependent on Zune software for file management and syncing
میدونم که شما هر روز دارید 100 تا ویدیو کال تو ایران (!) میزنید!* No video calls
(شبکه های ایرانی از این قابلیت پشتیبانی نمی کنن)
یعنی نمی تونید Ringtone های خودتونو رو گوشی بزارید که برای بعضی ها جالب نیست متاسفانه* New ringtones available only through the Marketplace
نرم افزار هایی هستند که این مشکل رو برطرف کنن خود HTC یه نرم افزار داده* Music player lacks equalizer presets
مشکل بزرگ بعدی این سیستم عامل که حرفی برای گفتن ندارم* No multitasking
این مشکل تو اپدیت بعدی مایکروسافت حل میشه (1 ماه دیگه میاد)* No copy/paste
نیازی به ساپورت DivX نیست و بعد از تبدیل کیفیت قابل قبولی توی گوشی داره من خودم تست کردم* No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software)
اصلا وقتی ایران تحریمه و حتی براش نقشه نمیسازن! (عکس ماهواره ای نه، نقشه) شما Navigation می خوای چیکار* No sign of free Bing maps Navigation so far
منظورشو متوجه نشدم! کلمه tethering بد Spell شده تو دیکشنری چیزی نمیاد* No internet tethering support
کیبورد ویندوز فون اینقدر راحت و سریع هست که نیازی به Hand Writing نداشته باشه* No handwriting recognition support
میبینید که از اینهمه ایرادی که گرفتید فقط 3 تاش واقعا ایراد بود و ارزش ویندوز فون رو پایین میاره ولی یادمون نره که هنوز حتی 1 سال هم از عرضه ی این سیستم عامل نمیگزره و مطمئنا در اینده بسیار بهتر از الان خواهد شد
البته اینارو من نگفتم. این ایراداتیه که GSMArena در مورد win phone 7 گفته. گویا تمام گوشیهایی که الان win 7 دارن قراره به win 8 آپدیت بشن. البته وقتی اومد. هر سیستم عاملی که میاد اوایلش مشکلات زیادی داره. از iOS پرطرفدار بگیر تا اندروید که پله های ترقی رو یکی پس از دیگری داره طی میکنهمطمئناً ویندوز هم بهتر میشه.
یعنی با آپدیت به ورژن جدید مشکلاتش حل خواهد شد؟!
مثلا همین ارسال فایل با بلوتوث؟
یا همین مالتی تسک نبودنش؟
بلوتوثش با اپدبت درست نمیشه البته اگه هکرا کار نکنن
ولی بقیه احتملا درست بشن
تثرینگ یعنی اینکه اینترنت گوشی رو به صورت وایرلس تو محیط پخش کنی.یعنی همون کار مودم وایرلس!
قابلیت کپی پیست ردیف شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)