6970 دو هسته ای نیست اون 6990 هست که دو هسته ایه
من میگم این دوستمون 6950 بگیره بهتره
6970 دو هسته ای نیست اون 6990 هست که دو هسته ایه
من میگم این دوستمون 6950 بگیره بهتره
راستش خودم تا صبح تصمیم داشتم که Xbox بگیرم که بعد پشیمون شدم و افتادم تو فکر گرافیک
احتمالا تا فردا از خرید کارت گرافیک هم پشیمون بشم
جدا موندم چکار کنم
گرافیکم رو 305000 تومان خریدم حالا در 200 هم کسی نمیخره
خواستم خیر سرم کرایسیس 2 رو با آخرین تنظیمات بازی کنم ولی مثل اینکه باید روی High یا Medium بازی کنیم و از Maximum محروم بشم![]()
چرا؟
و قیمتش چنده؟
ممنون
خوب با توجه به بودجتون
اما شما تا چه رزولیشنی می خوای بازی کنی اونهم ماکزیمم
و اینکه تو پست اول نوشتی
پس بزار بعداز عید موقعی که بازی عرضه شد تستهاش 100 درصد میاد اون موقع تصمیم به خرید کن و فکر هم نمی کنم قیمتها تا بعد عید تغییری کننعجله هم ندارم تا بعد از 13 میخوام اقدام کنم
الان خرید این کارتها به صرفه هست
تا 240 تومن gtx 460 1g
تا 300 تومن hd 6870 1g
و تا 400 تومن هم hd 6950
ولی با توجه به پاورتون یا 6870 بگیر یا gtx 460 . دیگه نیازی نیست پاورت رو هم عوض کنی با اینکه سره مرزه
و پست قبلی نوشتم 6950 بگیر اما نظرم برگشتهمین دو تا هم کافیه
اینم یه نگاهی کنی بد نیست
Last edited by jack426; 19-03-2011 at 03:13. دليل: گذاشتن بنچمارک
این بنچمارک از بالاترین کیفیت بازی و بدون AA و از مولتی پلیر دموی Crysis 2 هست و از DX11 استفاده نمیکنه:
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
همون طور که ادیتور هم گفته اگه گیم رو روون و در این تنظیمات اجرا میکنید حداقل به یک 6950 یا 560 نیاز دارید...
ممنون از همه دوستان
حالا یه سوال دیگه
من میتونم یه GTX 570 بگیرم بگذارم کنار GTX 260 خودم؟
مشکلی پیش نمیاد؟
حتما باید پاور رو هم قوی تر بردارم درسته؟ چه مدلی چه قیمت؟
البته کیسم رو هم باید عوض کنم
چون دیدم گرافیکم رو نمیصرفه بفروشم گفتم از هر دو استفاده کنم
لطفا نظرتون رو بگید
راستی در مورد رزولوشن هم پرسیده بودید که 1680 در 1050 هستش
البته شاید در آینده عوضش کنم و یه فول اچ دی 24 بگیرم
در مورد CPU کسی نظر نداد به این معناست که هنوز قوی هست درسته؟ چون خداییش هم من تا حالا ندیدم این CPU جایی کم بیاره
فقط موقع تبدیل 4 تا فایل HD هم زمان CPU میرسید به 80 در صد تازه من ویندوزم 32 بیت هست اگه از 64 استفاده کنم قوی تر هم میشه نه؟
ممنون
Last edited by *hamedkhatar*; 19-03-2011 at 12:12.
راستی مادر بوردم قابلیت این رو داره که دو تا گرافیک روش سوار بشه؟
ASUSTeK Computer INC .P5 Q
![]()
570 می خوای بگیری پاور و کارت گرافیک رو تا الان ارزشش داره بفرست بره و پولشو برای خرید پاور و کارت جدید کنار بزار
فکر کنم حدالاقل هر دو تاشو 150 به بالا می خرن+ 500 تومن که نوشته بودی میشه 650 تومن . با این پول میشه یه پاور و کارت 570 خرید اگه گارانتی داشته باشه و ازش مونده باشه بیشتر می خرن
این شاید چقدر هست 100 درصد میشه اگه قرار نیست تا دو سه سال اینده مانیتور رو عوض کنی 6870 یا gtx 460 خوبه . البته gtx 460 ضعیفتر از 6870 هست و 6870 مناسبتره
cpu هم خوبه .
نهراستی مادر بوردم قابلیت این رو داره که دو تا گرافیک روش سوار بشه؟
ممنون
گرافیک و پاور رو کجا میتونم ردش کنم بره؟
جایی سراغ ندارید که بخرند؟
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
راستی این که گفتند کارت خودم رو نگه دارم و .... میشه این کار رو کرد یا نه؟ چطوری؟
ممنون
فکر میکنم برای فیزیکس بتونید از 260 استفاده کنید ولی در کل به دردسرش نمیارزه! چون یکی دوتا گیم ارزش این کارو نداره... باز با خودتونه.من میتونم یه GTX 570 بگیرم بگذارم کنار GTX 260 خودم؟
مشکلی پیش نمیاد؟
با 1680X1050:راستی در مورد رزولوشن هم پرسیده بودید که 1680 در 1050 هستش
البته شاید در آینده عوضش کنم و یه فول اچ دی 24 بگیرم
CPU تون بد نیست و مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ولی حتما آورکلاکش کنید تا محدودیت ایجاد نکنه...در مورد CPU کسی نظر نداد به این معناست که هنوز قوی هست درسته؟ چون خداییش هم من تا حالا ندیدم این CPU جایی کم بیاره
فقط موقع تبدیل 4 تا فایل HD هم زمان CPU میرسید به 80 در صد تازه من ویندوزم 32 بیت هست اگه از 64 استفاده کنم قوی تر هم میشه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)