اينو خوب اومدي
ديگه اعصاب ندارم
اينو خوب اومدي
ديگه اعصاب ندارم
3سیمکارت چینی خوب هست
سلام
خبری نشد؟؟؟ هنوز گوشی 4 سیم کارت فعال چیزی نیومده؟؟ خیلی خیلی لازم دارم
با تشکر
دوست عزیز یه اگهی تو این لینک هست چهار سیمکارته همزمان فعال 45 هزار تومن یه نگاه بنداز شاید به کارت بیاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این واقعا مشکوک می زنه آخه 45 تومن پول کارتنش هم نمی شه
سوال کردم می گه گوشی مدل 6320g هست و چینی
ولی توی اینترنت که سرچ کردم چیزی از این گوشی ندیدم می شه بیشتر توضیح بدین که چه جور گوشی هست؟؟!!
با تشکر
والله دوست عزیز من اصلا" نه تا حالا از نزدیک گوشی رو دیدم نه باهاش کار کردم فقط اون آگهی رو دیدم گفتم شاید به دردتون بخوره اگه بهش اعتماد نکردین به هیچ وجه ازش خرید نکنین .بازم اگه اگهی معتبرتری دیدم براتون میذارمنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست عزیز من نگفتم که شما دیدید یا نه
شما فقط مدل رو بگید من خودم تهیه می کنم
مثلا گوشی معروف دو سیم کارت k900 هست که خیلی معروفه حالا تو 4 سیم کارت همزمان چی معروفه و شارژ بالا نگه می داره؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز سلام
اگر تا حالا نتونستید گوشی 4 سیم کارت پیدا کنید ، من یک گوشی 4 سیم کارته چینی بهتون معرفی می کنم. من خودم هم از این مدل گوشی دارم و ازش راضی هستم . مدلش s-color (x3-a) هست
مشخصاتش:
صفحه نمایش 2.2 اینچی
اندازه : 110*51*14 میلی متر
بلوتوث
رادیو
mp3,mp4,amr,3gp
تلویزیون
دوربین 1.3
قیمتش هم حدود 80 هزار تومنه
کیفیت صداش خوبه، در ضمن دو تا رم هم میخوره . من 2 تا رم 2 گیگ توش گذاشتم خوشبختانه گیر نکرد
3 تا کلید واسه گوش کردن آهنگ داره. به اصطلاح مدل موزیک پلیر هست
باطریش هم حدودا با یه بار شارژ یک و نیم روز تا 2 روز جواب میده. (البته من هم زیاد باهاش آهنگ گوش می کنم و هم زیاد تماس دارم)
..............
اگر سوال دیگه ای داشتید من در خدمتم
اینم عکسش[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/URL
Last edited by mamadjami; 17-10-2011 at 23:50.
سلام دوست عزیز
من فقط می خوام که زنگ بخوره نه مموری می خوام روش بزارم نه آهنگ نه تلویزیون
فقط و فقط زنگ بخوره
فقط یه سوال دیگه اینکه آیا این 4 سیم کارت فعال هستن یا نه؟؟؟
این برام خیلی مهمه
با تشکر
یه مجله تو خونه افتاده بود داشتم نگاش میکردم دیدم چند مدل از این گوشیا که شما میخوای توش هست بالای مجله نوشته 18ماه گارانتی ارسال رایگان(با خرید هر گوشی رم 2 .رم ریدر.کیف اصلی و یک ساعت هدیه بگیرید)
چندتا ام شماره تلفن گذاشته همین.... یه گوشی توش هست اسمش 6230 طرح نوکیاست امکاناتشو نوشته:
4 سیم کارت همزمان
بدون دوربین
طرح منو اصلی
رادیو FM
قیمتم زده 62.000 تومن
شمارشو میزارم خودت یه تماس بگیر ببین چجوریاست چون آدرس سایتی چیزی ام نداره
77616185-77616186-7765445-77615446
بازم شماره داره دیگه حال ندارم بنویسم اونارو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)