نه عرفان جان فکر کنم اون اسپری رو میگی که 5 دقیقه خیس میمونه و باید با مسواک تمیز کنی بعد پنج دقیقه میپره.
البته اسمش یادم نیست
نه عرفان جان فکر کنم اون اسپری رو میگی که 5 دقیقه خیس میمونه و باید با مسواک تمیز کنی بعد پنج دقیقه میپره.
البته اسمش یادم نیست
Last edited by taghdirrr; 18-03-2011 at 14:21.
سلام دوستان
برای تمیز کردن سطح CPU فقط الکل خلوص بالا استفاده کنین (95 درصد به بالا) . خلوص بالا کمترین نا خالصی داره و پس از خشک شدن ردی از خودش به جای نمیزاره .
دستمالی که ازش استفاده میکنین اصلا نباید چرب باشد . بهتره که از پنبه پزشکی استفاده بشه .
از آب معمولی اصلا استفاده نکنین چون وقتی که خشک بشه جای آب میمونه و به سختی پاک میشه و مثل عایق عمل میکنه .
من یه بار فن cpu قبلیم رو شستم انگار مست کرده بود تق تقو لاق لاق میکرد
بعدم دیگه یکی در میون که کامپیوترو روشن میکردم فن حرکت نمیکرد
یه بارم فن روی گرافیک اون قسمت رویی خود آرمیچر شکست منم جسبش زدم که دیگه صدا نده به اون نامو نشون که فن رو برده بودم بچه همسایا مسابقه که هر کی تونست این فن رو بتابونه
لامصب جوری چسبونده بودش که خوردشم که کردیم دیگه به لاکش چسبید بودو تکوون نمیخورد![]()
سلام
دوستان لطفا" خمیری معرفی کنید که هم قیمتش مناسب باشه و هم
کیفیت خوبی داشته باشه . مثلا" هر یه سال یا دوسال عوضش کرد .
خمیری که در حال حاظر دارم ، 2 سال پیش خریدمش ، توی این دوسال
شاید بیش از 10 بار مجبور شدم رو CPU بزنمش . یکی دو ماه اول خوبه
ولی از اون ببعد سرو صدای CPU در میاد . اینم عکسش :
ما که 4 ، 5 ساله این کیس جدید رو گرفتم همون ورق خمیر سیلیکونی که روی هدسینگ بود رو دست بهش نزدیم و تا الآن هم که خداروشکر مشکلی پیش نیومده و دما زیاد بالا نمیره
احتمالا" خمير سيلكون خوبي براتون گذاشتن كه اينقدر كار كرده ، من تقريبا"يه همچين چيزي ميخوام .
البته قيمتش حدوداي 2 تا 3 هزارتومن باشه . ممنون
از تو بایوس با زدن کلید delete و استفاده از نرم افزارها.
خب از کجا باید فهمید دمای سی پی یو عادیه؟؟؟...آخه هر سی پی یو دمای خودش رو داره!!!!.....مثلا سی پی یو منIntel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66GHz
سلام من الان 4 ساله که سیستم خریدم.تا الان که این کامنت رو میذارم به خمیر سیلیکون فکر هم نکردم.سیستمم هم خدا رو شکر مث ساعت داره کار می کنه.زیاد حساس نباشین.
السلام علیک یا فاطمة الزهرا
سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها رو به همه دوستان تسلیت میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)