تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 36 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 357

نام تاپيک: Game Development [ UDK ] TesT

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوز با استفاده از مدلهای آماده مشکل دارم . یه مثال میزنم شما فکر کن یه شرکتی برای ساخت یه بازی 3 تا مدلساز استخدام میکنه که هر مدلساز هم متوسط ماهی 500 حقوق میگیره ! یعنی این شرکت باید یه چیزی حدود 80 میلیون سرمایه خوابیده تو بانک داشته باشه که بتونه حقوق این 3 نفر طراح رو بده ! حالا یه شرکت دیگه بیاد بگه ما میخواهیم از مدل آماده استفاده کنیم ! خوب کار این دوتا از نظر ارزش چقدر باهم تفاوت داره ؟

به هرحال بازی سازی یکی از مهم ترین قسمت هاش مدلسازی و محیط پردازیه ! اگه قرار باشه مدلهاش آماده باشه ارزش کار از نظر گرافیکی کلا از بین میره و علاوه بر این در حق اون شرکت هایی که بالا گفتم ظلم میشه ( البته اگه بازی قرار باشه تجاری بشه ! چون یه شرکتی که فقط ماهی یک میلیون و پونصد حقوق میده به مدل سازهاش نباید از نظر تجاری در حد گروهی باشه که فقط یه سری مدل دانلود کردن و وارد موتور کردن ! )

یه موضوع دیگه استفاده از مدل آماده به نظر من باعث میشه بازیهای ایرانی هیچ وقت نتونن خودشون یه محیطی رو خلق کنن که همه چیزش توسط خودشون طراحی شده باشه و همین کم کم تو محیط پردازی و جو بازیها تاثیر میزاره

اما بازم میگم تو ایران که قانون درستی وجود نداره اگه از مدل آماده هم استفاده بشه شرکت های پخش و ارشاد و ... ازش احتمالا حمایت میکنن و این یعنی اینکه تو ایران شرکت یا گروهی که از مدل آماده استفاده میکنه از نظر تجاری در حق اون شرکتی که داره ماهی یک و پونصد هر ماه حقوق میده به طراح هاش ظلم کرده ! البته کشورهای غربی اینطوری نیست و اگه شرکتی از مدل آماده استفاده کنه عمرا نمیتونه یه ناشر خوب برای بازیش پیدا کنه ...

البته هادی جان منظورم به شما نبود و حالت کلی استفاده از مدلهای آماده رو گفتم !
    سلام

اولا من یه سوال بپرسم : از کجا میخوان بفهمن که شما از مدل های آماده استفاه کردی یا نه ؟

دوما یه مقایسه میکنم : میدونید حرف شما مثل چی میمونه ؟ مثل این که من بگم چرا شما از موتور بازی سازی x استفاده میکنی ؟ یه شرکت بازی سازی میاد چنتا برنامه نویس میگیره تا براش یه موتور بازی طراحی کنن بعد شما یه موتور بازی رو راحت دانلود میکنی و شروع میکنی به بازی سازی ؟ !

شما درست متوجه نشدی ! مهم ترین بخش بازی موتور رندر گر و موتور هوش مصنوعی و خیلی چیزای دیگه هست بعد مدل سه بعدی ؟!

شما از بس برترین موتور های بازی سازی دم دستت بوده که اصلا بهش توجه نمیکنی ؟! اگه شما میگی که استفده از مدل آماده ارزش بازی رو میاره پایین پس استفاده از یه موتور بازی سازی آماده خیلی بیشتر ارزش کارت رو میاره پایین ! چون موتور بازی خیلی مهم تر از مدل سه بعدی هست .

یه بازی به مدل هاش نمیگن با کیفیته به نور پردازیش و شیدرهاش و تکسچر هاش هم نگاه میکنن . همه چیز مدل سه بعدی نیست که شما میگی اگه از مدل آماده استفاده کنیم ارزش بازی از نظر گرافیکی کلا از بین میره !

یه مقایسه هم برای این که بهتر بگیری چی میگم : شما یه سال تمرین کن میتونی مدل های بازی رو در حد قابل قبول طراحی کنی ولی اگه تونستی تو یه سال یه موتور بازی کامل در حد متوسط بسازی !

آقا هادی عزیز کار شما هم برای شروع خیلی عالی هست . چه مدت هست رو انریل کار میکنی ؟!

یادمه چند سال پیش بود یه مپ ساخته بودی ریل تایم که خیلی شبیه به بازی مکس پین بود ؟! من با دیدن اون کار شما به بازی سازی کشیده شدم .
    Last edited by iload; 18-03-2011 at 04:14.

2. 9 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

جالب نشده ... ! بيا موتور 3d game studio رو دانلود كن رو اون اجرا كن ببينيم چطور ميشه ... حتما اين كار رو انجام بده .
    چیزه
    الآن یعنی اینو جدی گفتی ؟!
    من 2 سال پیش با این موتور کار میکردم ! اتفاقا دیروز داشتم به این فکر میکردم که اون اولا با چی کار میکردیمو الآن با چیییی !

آقا هادی عزیز کار شما هم برای شروع خیلی عالی هست . چه مدت هست رو انریل کار میکنی ؟!

یادمه چند سال پیش بود یه مپ ساخته بودی ریل تایم که خیلی شبیه به بازی مکس پین بود ؟! من با دیدن اون کار شما به بازی سازی کشیده شدم .
    ممنونم دوست عزیز
    من از بعده امتحان ارشدم اومدم سمتش ، البته اولش سعی کردم آموزششاشو دانلود کنم
    و تقریبا 2 هفتست که کار با این موتورو استارت زدم

هنوز کار با خیلی از شیدر هاشو نمیدونم ، و بخاطره اینه که هنوز نتونستم اون طور که باید از این موتور استفاده کنم
    اما تمام تلاشم اینه که خیلی زود با این موتور عادت کنم

آره سال قبل بود که دو تا محیط ریل تایم ساختم
    یکیش با light map و یکی دیگه همراه با تکسچر بود
    گمونم شما اون دومیه رو منظورته : )

4. 4 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

به نظر من که خیلی خوبه.
    من سه بار اومدم اینجا هر سه بارم دوباره عکسارو نگاه کردم این قدر برام جالب بود.
    طراحی هنریش هم خیلی خوب بود.

ولی به نظر من طرح خونه جذابیت لازم و نداشت با این که از نظر مدلسازی خوب بود.
    محیط خوب بود.

موفق باشی.

6. 2 کاربر از MARTIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من هم دیدم جالب بود .
    اگه درسته که کارهای با یو دی کی باید کیفیتشون بالا باشند ولی برای شما خیلی خوبه .
    ***اگه می خوای بالا ترین کیفیت رو توی رندر داشته باشی و تصویرت یه چیز قولی در بیاد من می تونم یه سری راه همین جا بهت بگم ولی شرایطش اینه که سیستم قوی داشته باشی . این کار اخرین بار به cpu سیستم من اسیب زد . اگه داری بگو بهت بگم چیکار کنی که یه کار شدید خفن دربیاد***

8. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

به نظر من که خیلی خوبه.
    من سه بار اومدم اینجا هر سه بارم دوباره عکسارو نگاه کردم این قدر برام جالب بود.
    طراحی هنریش هم خیلی خوب بود.

ولی به نظر من طرح خونه جذابیت لازم و نداشت با این که از نظر مدلسازی خوب بود.
    محیط خوب بود.

موفق باشی.
    ممنونم
    سعی میکنم خیلی زود یه قسمت دیگشم کامل کنمو تصویرشو بزارم

من هم دیدم جالب بود .
    اگه درسته که کارهای با یو دی کی باید کیفیتشون بالا باشند ولی برای شما خیلی خوبه .
    ***اگه می خوای بالا ترین کیفیت رو توی رندر داشته باشی و تصویرت یه چیز قولی در بیاد من می تونم یه سری راه همین جا بهت بگم ولی شرایطش اینه که سیستم قوی داشته باشی . این کار اخرین بار به cpu سیستم من اسیب زد . اگه داری بگو بهت بگم چیکار کنی که یه کار شدید خفن دربیاد***
    من با لبتاپم کار میکنم
    core i7 هست و ویندوزمم که 64
    گمون نکنم مشکلی داشته باشه ، درست میگم ؟

لطفا یه آموزش بدید و توجه داشته باشید که من فقط 2 هفتست دارم کار میکنم پس یه جوری بگید که مراحلشو بفهمم ، خیلی ممنونم

-
    یه سوال ، چطوری توی مثال های خوده برنامه ، آفتابش خیلی نور طبیعی ای داره اما مال من خیلی کم نورو بی ریخته ؟ :(

چکار کنم که نور طبیعی تر شه ؟

10. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اموزش که نیست یه سری راهه که کیفیت کار رو بالا میبره .همه رو همین الان نمی تونم بگم چون باید برم ولی دوتاش رو الان می گم بقیه رو انشاالله فردا . نگاه کن این کارها رو واسه خروجی گرفتن نهایی انجام می دن . یه سریش استاندارده یه سری دیگه غیر استاندارد و خطرناک . که ما در زمینه دوم شدیدا بیکله تشریف داریم
    واسه شروع . شما باید نور رو توی اخرین حد بزاری . و بعد رندر کنی .
    اینم یه عکس دور اونی که خط کشیدم کلیک کن تا بشه قرمز یعنی اخرین حد.

دومین راه:
    روی زمینی که خونه و کل اجزای صحنهت هست دوبار کلیک کن تا یه همچین چیزی بیاد توی قسمتی که نوشته 32 اون رو بیشتر کن این رو هم بدون که مبنای اون مثل رزولیشنه یعنی مثلا باید به جای 32 بزاری 1024 . البته این هم سرعت رندر رو خیلی پایین میاره ولی در عوضش کیفیت خیلی بالا میره .

خب فعلا همین دوتا رو انجام بده تا فردا دوتا دیگه بهت بگم

12. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

iload

موتور بازی سازی بحثش جداست ! گرچه اگر کسی باموتور ساخته خودش بازی رو بسازه ارزشش خیلی بیشتره ولی خوب الان اکثر شرکت های بازی سازی هم از موتورهای شرکت های دیگه استفاده میکنن ! اما هیچ بازی ساز خوبی من ندیدم از مدل اماده استفاده کنه !

اولا من یه سوال بپرسم : از کجا میخوان بفهمن که شما از مدل های آماده استفاه کردی یا نه ؟
    تو ایران هم همین طراح های خودمون میفهمن چه برسه به شرکت های خارجی !

درکل هرکس به نفع خودش صحبت میکنه ! طبق تجربه من استفاده از مدل آماده ارزش کارو حتی بین گیمرهای ایران از بین میبره ! اکثر بازی سازها هم با اینکار مخالف هستن . گرافیک بازی هم قبلا گفتم اصل کاری و سنگین ترین و مهم ترین قسمتش مدلسازی هست ! بقیه قسمت های گرافیک بازی دیگه تغییر چندتا پارامتر و حرکت و تنظیم چندتا منبع نور و ... هست !

hadi665

اتفاقا چون شما طراح خیلی خوبی هستی من گفتم بهتره خودت طراحی کنی . چون به خاطر یه سری درخت و جعبه آماده حیفه بگن بازی از مدل آماده استفاده کرده ...

14. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

چون به خاطر یه سری درخت و جعبه آماده حیفه بگن بازی از مدل آماده استفاده کرده ...
    حرف شما درست
    اما دوست من ، توی زمینه ی گرافیک هم هیچ کسی نمیاد برای رندر یه فضای خارجی بشینه درخت طراحی کنه
    بلکه میاد از مدل های درختی که با موتور رندرش هماهنگه استفاده میکنه

به هر حال نمیدونم شاید شما یه گرافیست سه بعدی ای هستید که خیلی وقت میزارید و میخواید همه مثل شما وقت بزارن
    اما به هر حال من توی سابقه ی سه بعدی کاریم ندیدم کسی بشینه درختو خودش بسازه !

به هر حال ممنون که نظر میدی

واسه شروع . شما باید نور رو توی اخرین حد بزاری . و بعد رندر کنی .
    اینم یه عکس دور اونی که خط کشیدم کلیک کن تا بشه قرمز یعنی اخرین حد.
    این که همون اول های بود

روی زمینی که خونه و کل اجزای صحنهت هست دوبار کلیک کن تا یه همچین چیزی بیاد توی قسمتی که نوشته 32 اون رو بیشتر کن این رو هم بدون که مبنای اون مثل رزولیشنه یعنی مثلا باید به جای 32 بزاری 1024 . البته این هم سرعت رندر رو خیلی پایین میاره ولی در عوضش کیفیت خیلی بالا میره .
    آره اینکار کیفیت لایت مپو بالا میبره

ممنونم
    برای بهتر شدن نور خورشید چیکار کنم ؟

16. 2 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    شات ها رو دیدم.به نظرم بسیار جذاب بودند.مخصوصا وقتی فهمید که مدل های کانتینر و خونه رو خودتون ساختید.

اما به نظر من آدم باید بدونه کجا میره وگرنه به هیچ جا نمیرسه.

اگه شما ایده کلی از داستان یا شخصیت بدی آدم میتونه بهتر نظر بده.وگرنه مرحله شما با نظر هر کسی ممکنه شکلش رو عوض کنه.

در ضمن چون آدم نمیدونه داستان بازی چیه، نمیتونه بفهمه که این فضا یا چیدمان براش خوبه یا نه.

اما برای شما که تازه کار رو با UDK شروع کردی فکر کنم خوب باشه(البته باید اساتید نظر بدن نه ما که خودمون هم تازه کاریم)

---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

حرف شما درست
    اما دوست من ، توی زمینه ی گرافیک هم هیچ کسی نمیاد برای رندر یه فضای خارجی بشینه درخت طراحی کنه
    بلکه میاد از مدل های درختی که با موتور رندرش هماهنگه استفاده میکنه

به هر حال نمیدونم شاید شما یه گرافیست سه بعدی ای هستید که خیلی وقت میزارید و میخواید همه مثل شما وقت بزارن
    اما به هر حال من توی سابقه ی سه بعدی کاریم ندیدم کسی بشینه درختو خودش بسازه !

ببخشید ها ولی به نظر من این بحث ها ربطی به موضوع تاپیک نداره(البته با اجازه صاحب تاپیک) و میتونید پ.خ کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

سلام.
    شات ها رو دیدم.به نظرم بسیار جذاب بودند.مخصوصا وقتی فهمید که مدل های کانتینر و خونه رو خودتون ساختید.

اما به نظر من آدم باید بدونه کجا میره وگرنه به هیچ جا نمیرسه.

اگه شما ایده کلی از داستان یا شخصیت بدی آدم میتونه بهتر نظر بده.وگرنه مرحله شما با نظر هر کسی ممکنه شکلش رو عوض کنه.

در ضمن چون آدم نمیدونه داستان بازی چیه، نمیتونه بفهمه که این فضا یا چیدمان براش خوبه یا نه.

اما برای شما که تازه کار رو با UDK شروع کردی فکر کنم خوب باشه(البته باید اساتید نظر بدن نه ما که خودمون هم تازه کاریم)

---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

ببخشید ها ولی به نظر من این بحث ها ربطی به موضوع تاپیک نداره(البته با اجازه صاحب تاپیک) و میتونید پ.خ کنید.
    خوب همونطوری که گفتم من فقط دارم موتورو یاد میگیرم
    یعنی دارم مرحله رو تکمیل میکنم چون میدونم بین راه یه سوالایی برام پیش میاد که وقتی اونا رو بفهمم کم کم سوراخ سنبه های موتور دستم میاد
    قرار نیست این یه مرحله از یه بازی باشه

تا اینجای کار و ما بقی کار که انشالله انجام میشه همه از توی ذهنه خودمه ، و محیطیه که من خودم ازش خوشم میاد

ممنونم

19. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •