به یاد دارید قبل از اینکه این اتفاق بیفته کار خاضی کرده باشید؟
شما دقیقا چه سیستمی دارید؟
مودم تون چه مارک و مدلی هستش؟ اینترنال هستش یا اکسترنال؟ با چه کابلی وصلش کردید؟
به یاد دارید قبل از اینکه این اتفاق بیفته کار خاضی کرده باشید؟
شما دقیقا چه سیستمی دارید؟
مودم تون چه مارک و مدلی هستش؟ اینترنال هستش یا اکسترنال؟ با چه کابلی وصلش کردید؟
دوست عزیز سلام! سال نو بر شما مبارک ! از اون جایی که تجربه این مشکل رو با یه سیستم قدیمی داشتم با احتمال بالای 98% میگم که مشکل از مادربرتون هست من هم با تعویض مادربرد اون زمان مشکلم حل شد اما به عنوان تیر آخر برنامه های استفاده کننده از مودم رو کلا Uninstall کنید و پورت com مورد استفاده مودمتون رو به یه پورت unuse(پورت آزاد) تغییر بدید و ریست کنید در صورت حل نشدن مشکل با نظر متخصص سخت افزار اقدام به تعویض مادربرد کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه!!
Last edited by eshraghi2010; 29-03-2011 at 23:53.
سعی کن از آخرین درایور استفاده کنی
اگه مودمت ADSL هستش ری ستش کن
برنامه های ثالث مودم مثل بیت ویر یا فکس استفاده نکن
اگه مودمت اینترنال هستش پورت PCI رو عوض کن
منم دقیقا همین مودم رو چندین سال هستش دارم. و با همین مودم چند سال پیش این اتفاق افتاد و مودمم دائما busy بود!!!! یادمه اون موقع یه نرم افزار منشی تلفنی ریختم و اون همیشه مودم رو واسه خودش میکرد، حتی وقتی پاکش میکردم باز هم مودم busy بود!!!! مجبور شدم ویندوز عوض کنم.
اینو دقیقا مطمئن نیستم و خوب یادم نیست: فک میکنم یکبار هم بخاطر یه ویروس یا کرم و تروجان این اتفاق افتاده بود.
اشکال از سیمی که به تلفن وصل می کنی سیمو عوض کن درست می شه
با سلام مجدد دوستان من اینترنت لپ تاپ وصله
فرمان ping که میدم loss نمیکنه ویندوز را هم اپدیت میکنه ولی page با هیچ مرور گری باز نمیکنه
و پیغام could not connect to proxy server.access denied
میده با تشکر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)