خوب که نه اما دوربین متوسطی داره .
به نظر من موتورولا دیفای کارتون رو به خوبی راه میندازه . 70 تومانشم بزار تو جیبت![]()
به اندازه همون گالاکسی اس هم بهت کار میده تو اجرای بازی ها . فقط ال سی دی 3.7 اینچی هست
خوب که نه اما دوربین متوسطی داره .
به نظر من موتورولا دیفای کارتون رو به خوبی راه میندازه . 70 تومانشم بزار تو جیبت![]()
به اندازه همون گالاکسی اس هم بهت کار میده تو اجرای بازی ها . فقط ال سی دی 3.7 اینچی هست
البته دیفای با ورژن قدیمی آندروید و پردازنده ضعیفترش و همچنین تاچ و صفحه ضعیفترش که صرفن یک گوشی خرکار هست! اصلن توانایی مقایسه شدن با گلکسی اس رو نداره : دی
به نظر من desire بگیر یا بودجه تون را افزایش بدید گلکسی بگیرید یا میتونید Desire Z بگیرید ولی یک مقدار سنگینه
دوست عزیز شما به هرکی که میرسید می گید Defy بگیر اگر بودجش کم باشه میگید زیاد کن اگر هم زیاد باشه میگید کم کن
Desire بگیر خودم 530 خریدم ازش کاملا" راضیم
خوب دوست عزیز باید قبول کنیم که کلاس کار موتورولا یه چیز دیگس ودر کل گوشی آشغال نمیزنه .من خودم تقریبا اکثر برندها روداشتم ولی واقعا موتورولا جای تعریف داره.ومهمترین ضعفش کمبود قطعات وتعمیرکار مخصوصا تو شهرستانهاست .
این قضیه انتخاب گوشی کاملا سلیقه ایه وممکنه یکی فقط توکار نوکیا ،سونی یا برند دیگه ای باشه.
موفق باشید
موتورولا هم گوشی بد داره اما درکل عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)